![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halini anlıyorum soydaşım.İyiki 85 nete çıktım ve istediğim liseyi kazanacak puana şu an sahibim.Umarım iyi bir gazeteci olurum ileride.Neyse ders çalışmam lazım.Tüm soydaşlara esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
esenlikler kardeşim
TTK! |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlar bende o canı tamuya sınava hazırlanıyorum.Artık kafam patlayacak.Bizim dersane çok zor soruyor.Ben de az yapıyorum halbuki ama adı çok bilinmiş bir dersanede 420 yapıyorumhala az diyorlar.Beşiktaş And. Lis. ne gideceğim canı tamuya varasıca sınava hazırlanan kandaşlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim.Odaya giremiyorum o yüzden.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Burası sizin msn muhabbetlerinizi yapacağınız yer değil.
Birbirinizle tanışmayı istiyorsanız sesli sohbet otağına gelirsiniz. Boş yazılarla sayfa kirletmeyin. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atlı kardeş Türk'ü küçük harfke kürt'ü büyük harfle yazıyor. İlginç. Dikkat etmesi lazım.Ya da bir artniyet var diye düşünüyorum.
TTK! |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her ikinizde otağdan çıkıp yazılılarınıza çalışıyorsunuz. Aksi takdirde ikinizide atarım.
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tamam çıktım. Esen kalın..
TTK! |
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Son zamanlarda Türkçüler olarak iyiden iyiye bir aile havası yakaladık. İnsanı mutlu ediyor aramızdaki bu bağlılık...
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu diziler mahvediyor gençlerimizi; bizim dersanede görüyorum ya Deniz Gezmiş olmuş yeşil parkayla okula gelmiş; ya da karşıma geçmiş Muro taklidi yapıyor. 1500 kişilik dersane de tek kaldım. bir kişi daha var ama o NaziciTürk'müş. Alman özentisi ama ırkçı hiç yoktan onunla konuşabiliyorum bir tek.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Aynı dertler benimde başımda lise son sınıf öğrencisiyim ve ne dersanede ne okulda fikirlerime Saygı gösteren birini bulamadım.
Okulda Türkçü'lüğümden dolayı bir kaç defa disiplin kuruluna sevkedildim. Neymiş evendim sınıf panosuna bozkurt resmi asmışım. TÜRK IRKI ÜSTÜNDÜR yazmışım. Ama yinede sınıftaki bir çok arkadaşıma her kürdün potansiyel bir terörist olduğunu aşıladım. Atsız Ata hakkındada arkadaşlarımı baya bir bilgilendirdim. Yaptığım Türkçü propagandayla hocaları o kadar bunalttım ki artık benimle tartışmaya girmek istemiyorlar.
Türk Irkı Üstündür!! Konu sungur tarafından (21.04.2008 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Tü |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Burada Benim Gibi Liseli Kandaşlarımın Olmasına Gerçekten Çok Sevindim...
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben lise öğrenimim sırasında asla siyasi görüşüm yüzünden aksi bir tepkiyle karşılaşmadım. Öğretmenlerimiz de öğrenciler de milli konularda duyarlıydı. Bulunduğum şehrin diğer şehirlere göre temizliği ve okuduğum okulun kaliteli bir okul olması nedeniyle aramızda etnik döküntü de yoktu zaten. Bir iki tane olmuştur mutlaka ama kimse bizim aleyhimizde ağzını açamazdı. Öğretmenlerimiz hep milliyetçiydi. Hatta ülkücü bir Tarih öğretmenim vardı; hazırlık sınıfındayken bana ödev olarak Bozkurtların Ölümü'nü vermişti.
Yüksek öğrenimim sırasında sınıfımda kürtler çok var ama onların da aykırı bir faaliyet yahut konuşmalarına hiç şahit olmadım. Öğretmenlerimin arasında aşırı ümmetçiler olmasına rağmen hiç Türklük karşıtına rastlamadım. Sanırım bu konuda biraz şanslıyım. Öğrencilerin arasındaki parazitler mutlaka bir şekilde saf dışı bırakılır ama öğretmenler yahut yöneticiler tarafından aksi bir tepki görseydim ne yapardım bilmiyorum. Şimdiye kadar karşılaşmadım bundan sonra da karşılaşmam umarım. |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçekten fazla şanslısınız. Bizim okulda milliyetçi hocalar var muhakkak ama hepsini bir korku almış gidiyor. Babamın çevresinin geniş olması nedeniyle birçok öğretmenimin hangi siyasi görüşe sahip olduğunu biliyor. Dolayısıyla ben de biliyorum. Herhangi bir tartışma ortamında ben konuştuğumda konu kapatılıyor, siyaset yapmayın deniyor. Çok üzülüyorum. Hocanın hangi görüşe sahip olduğunu biliyorsun ve ondan destek göremiyorsun bu çok kötü gerçekten. Ve Türkçülük karşıtı propoganda yapan öğrenciler bundan cesaret alıyorlar.Nasıl olsa bize kimse birşey diyemiyor diye. Türkçü öğretmenlerin yetişmeleri lazım. Atsız Ata gibi iyi bir öğretmen. Tarih ya da edebiyat. Bence millet için en yararlı ders ikisidir.
TTK! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atamizi , atsiz , okullarda , tanitalim |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|