![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
eğer nazizm'e yakın arkadaşlarınız varsa onların kanından dolaylı olarak faydalanmanızı tavsiye ederim. Kutsal Türkiyemizde Atsız'ın otağının yolunu ve felsefesini bilmeyen,duymayan ırkçılar vardır. bunlar nazizm'e yöneliyorlar. eğer onların gerçek niyetinin Türk ırkçılığı olduğunuz anlarsanız kendi tarafınıza çekin onları,zaten onlar bizim tarafımızdadırlar. ama naziliği,şovalyeliği,ırkçılığı süs amaçlı yapan bir eşşek arısıysa onla hiç arkadaşlık yapmayın. nasıl olsa SEVİLMEYİ BEKLEMİYORUZ..!
Y.N: Dilbilgisi kurallarına dikkat et! |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence biz TÜRKÇÜ gençler bir sivil toplum örgütü kurmalıyız.
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sivil toplum örgütünü kurmadan önce sesli sohbet odasına gelsen tanışsan diğer Türkçülerle daha kolay olmaz mı sence bazı şeyler ?
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben sesli sohbete geleceğim ama bir indirebilsem programı.
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
aslında bizim edebiyat kitaplarında Atsız Atanın Bozkurtlar diriliyor adlı kitabının özeti vardı vede hayat hikayesi tabi küçük bir yazıydı :) ama o zamanlarda ben Türkçülüğü daha iyi bilmek vede bir ideol bulmaya çalışıyordum ne yazık ki Atsız Atayı bilmediğim için türkeş daha cazip geliyordu ama fakat daha sonraları Atsız Atanın kitaplarını vede görüşlerini inceleyince fikirlerim değişti vede internette araştırma yaparken sitemizi görünce yolumu buldum ama Atsız Ata hakında fazla bilgi verilmez okullarda işte bu yüzden görev bize düşüyor
Y.N.: Sayın Paşaelili, yazım kurallarına dikkat ediniz, cümleye büyük harfle başlamalı ve noktalama işaretlerini kullanmalısınız.
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Evet kandaş aynen öyle Türk ırkçısı ama Atsız Atamızı tanımıyor; bana bir site verdi Türk Nazilerle ilgili; baktım kimse Atsız'ı tanımıyor. Bir kaç sözünü tazdım biraz ilgilendiler ama yinede zor çekmek buraya |
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Türk nazi nedir?nazi alman domuzudur,Türk ise Türk Irkçısıdır.Kendini nazi sananların kanında bozukluk vardır.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BEN 14 YAŞINDAYIM VE OKULUMDA ATSIZ ATAMI HERKESE TANITIYORUM VE BU SİTEYİ GÖSTERİYOR AMA BAZI ÇULSUN GOMONİSTLER NAZIM HİKMETOVU DAHA İYİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR TABİ BENLE MÜNAKAŞAYA GİREMİYORLAR
Y.N:BÜYÜK HARFLERLE İLETİ EKLEMİYORUZ... |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Lisede son sene müfredatta Atamız vardı.Edebiyat hocamız herkese bir şair ve yazar verirdi anlatması için.Ben Atsızı istedim.Ve onu anlatmam için sadece 2 ders saati verdi...
Ben 5 yıldır herkese Atsız'ı anlatıyorum ve hala bitiremedim...
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Öncelikler esenlikler,
Ben de öğretmenim. Öğrencilerime Nihal Atsız Beyi tanıtmak en çok haz aldığım şeydir. |
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence bu fikirler çok önemli.Ben Atsız atamı lisede tanımıştım.Genç kardeşleriminde geç olmada tanımasını isterim.Ağaç yaş iken eğiliyor gerçekten.
|
![]() |
| Etiketler |
| atamizi , atsiz , okullarda , tanitalim |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|