Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.04.2008, 13:56   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,046
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Irkçı Kurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Eee bir kesimimn çok güvendiği MHP kurtarsın bakalım şimdi Türklüğü AKP'nin elinden...
AKP'nin o kadar yalakalığını yaptılar kendilerince en hassas oldukları nokta olan Türklük(!) konusunda AKP'nin tutumunu değiştirsinler bakalım.
Şimdi yedikleri kazığı hala anlamıyorlarsa ki anlayacaklarını sanmam sığır sürüsü devam eder gider böyle.
Eğer mecliste 70 değil sağlam Türkçü 50 milletvekili olsaydı acaba bu madde meclise taşınabilir miydi?
MHP'den, kendi kararlılığıyla ve insiyatifiyle bir girişimde bulunmasını beklemek biraz fazla hayalcilik olur kardeşim. Çünkü MHP, iktidardaki partiyi desteklemekten başka fonksiyonu olmayan bir tabela partisidir.

Liderler çok çeşitlidir. Bunların içinde bir "bırakınız yapsıncı" lider tipi vardır. Bu lider tipi hiç bir işe karışmaz, asla kendini ve liderliğini yaptığı grubu zora koşmaz, olayları akışına bırakıp sonucunu bekler. Kendi istediği bir şeyi, kendi grubundan küçük gruplara bile dayatamaz, üsteleyemez. Gücünü kullanıp bastırmayı bilmez. Asla kararlı, taviz vermez ve sağlam bir duruş sergileyemez.

İşte MHP, böyle bir lider tarafından yönetildiği hâlde hiç bir icraat yapamaz. Meclis'te 70 milletvekili bile olsa bir işe yaramaz. Her zaman iktidarın gönüllü köleliğini yapmaya alışmıştır. Tek yapabildiği, kendini ve taraftarlarını rezil etmekten ibarettir. Alın işte; o İmralı'daki insanlık ziyanının ipten dönmesi için imza atmadılar mı? Cumhurbaşkanlığı meselesinde AKP'ye destek olmadılar mı? Türban konusunda yine aynısını yapmadılar mı?

E böyle bir partiden ne beklenebilir ki?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 14:01   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 449
Türk olmayan her topluma, her kültüre ve saçma inanışlara küfür etme hakkım doğmuştur. Kimse benim Yüce ırkıma küfrederken kendi sapık kültürlerine saygı beklemesin. Bu maddenin çıkma sebebi içimizdeki döküntüler yüzünden ise

Bende yemin ediyorum ki bu hain döküntüleri bu güzelim ülkeden atmak için elimden ne gelirse yapacağım.
Alt 19.04.2008, 14:12   #18 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 215
Alıntı:
E böyle bir partiden ne beklenebilir ki?
Beklenecek tek bir olay vardır.Oda partinin Türk milletinin bekası için kapatılmasıdır.Ama kim yapıcak...

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 14:31   #19 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Bozkurt_53 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 87
"(3) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz. "

Bol bol eleştiri yaparlar artık. Bir bu eksikti zaten. 301. maddenin değiştirilmesini veya kaldırılmasını savunanlara da sormak lazım; şimdi daha mı medeni olduk? Güya bizden daha medeni Fransa'da ermeni soykırımı yalandır deseniz hapse atılıyorsunuz ama burada Türklüğe her türlü hakaret serbest oluyor ve buna düşünce özgürlüğü diyorsunuz. Rezalet resmen!
Bozkurt_53 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 16:28   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Turk_budun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 28
Türkiye'nin,Türk yurdu olduğunu hala içine sindiremeyen ucubeler.

Turk_budun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 17:47   #21 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
tayyoya hakaret eden hapse atılıyor dava açılıyor,Türklük'e eden serbest oh ne güzel
Asilkan Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 21:00   #22 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 103
Türkiye Cumhuriyeti vatandasi Recep; senin ve saz ekibinin yillardir yaptigi igrenc icraatlarinin ...........

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.04.2008, 22:01   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 132
Bu ülkede hiçbir etnik döküntüyü eleştirme hakkına sahip değiliz.
Yahu ben pkkya ve leyla zanaya küfür ettiğim için başıma gelmeyen kalmadı.
Ama üstünde yaşadığımız toprağa ve kanımıza hakaret etme olanağını, öz be öz anayasamızda meşrulaştırdılar.
Bugün kalkıp bir k*rde küfür ettin mi etrafındakiler işaret parmaklarını dudaklarına götürüp sus işareti yapıyorlar.
Türk milleti'ne hakaret serbest değil demekteki kasıt da bu sanırım.
Hani bunlar Türk milleti içine k*rdü,çerkezi,ermeniyi,rumu, her türlü etnik döküntüyü sokuyorlar ya, o hesap.
Bunlara, yani Türk milletine(?) hakaret yasak ama öz be öz TÜRKLÜĞE ve TÜRK değerlerine hakaret serbest.
Vay bee, harbiden de demokrasi had safhada!!!!
Alt 19.04.2008, 23:06   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 224
maalesef artık Türkiyemizde karşı devrimciler sınıfına düşmüş olan bizleriz. Tanrının izni ve yüce Türk büyüklerinin sönmeyen ateşi ile Kemalist, Türkçü devrimi bir kez daha biz; yani gerçek TÜRK MİLLİYETÇİLERİ gerçekleştirecektir.
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 01:23   #25 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,247
Alıntı:
Kalpaklı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkçü devrimi bir kez daha biz; yani gerçek TÜRK MİLLİYETÇİLERİ gerçekleştirecektir.
ben şahsen ; "milliyetçi " tanımını pek kullanmıyorum ve kullanılmasınıda doğru bulmuyorum.

çünkü "milliyetçilik" tanımı ; günümüzde TÜRK OLMAYAN vatan hainleri tarafından istismar edilmektedir.

ben şahsen " TÜRKÇÜ " veya " TÜRK IRKÇISI " tanımlarının kullanılmasını doğru buluyorum ve özellikle de bu tanımları kullanıyorum.

IRKÇILIK , TÜRKÇÜLÜK ; bazı zeka özürlüsü veya cahiller tarafından faşizm olarak algılansa da ; durum gerçekte tamamen farklıdır.

kıçı kırık arap ırkçılık yaparken ; onun yaptığı bu ırkçılığa şeriatçı yobaz takımı çanak tutup alkışlarken ; bir TÜRK'ÜN ırkçılık yapmasından daha normal ne olabilir ?

göğsümü gere gere , gururla , onurla , şerefle haykırırım.

Gök girsin , kızıl çıksın ki ;

TÜRKÇÜYÜM....TÜRK IRKÇISIYIM...
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 06:05   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 27
Öncelikle tüm Kandaşlarıma esenlikler dilerim...

Otağı, uzun zamandan beri takip etmekte ve tavizsiz bir şekilde, gerçekleri olduğu gibi gösterdiğiniz için, Sizlere teşekkür etmekteyim.

Her zaman kalıcı, her geçen gün daha güçlü ve daha fazla kitleye ulaşmanız, kalıcı dileklerimdendir...

İktidara geldiğinden bu yana;

-Tüm medya unsurlarını yobazlaştıran, kürtleştiren ve komünistleştiren,

-Bu sayede TÜRK Milleti'ni, derin bir gaflet uykusuna sokan,

-Devlet kurumlarını, içlerinde yeterince kürt yokmuş gibi, kürtleşme komasına sokan ve bununla da yetinemeyip, açıkça kürtçülük yapmaya başlayan,

-kürt teröristlerini, sanki masabaşlarında değilmiş gibi, masabaşına çağıran ve kürt teröristlerin Meclis içinde, parti kurmalarına olanak sağlayan,

-şeriatçı, türbancı, komünist ve kürt güruhların; özgürlük ve insan hakları sevdasıyla, büyük oylar toplayıp, kendini padişah zanneden ve her tarafı satan,

-Meclis içinde, milliyetsiz hareket partisi ve demokratik terörizm partisi ile geniş bir saz ekibi kuran,

-Sevgili terörist kürtlerine, Devlet içinde verdiği imtiyazlar, makamlar yetmiyormuş gibi; elektrik, bedava emeklilik şeklinde ekstra imtiyazlar sağlayan,(Hepsi TÜRK MİLLETİ'NİN sırtından olmak kaydıyla),

-amerikanları, arapları, zencileri ve bilimum hadsizleri, ANITKABİR ve ÇANKAYA KÖŞK'ÜNDE, hadsizce davranışlarına göz yumarak, tüm Kutsal değerlerimizi ayaklar altına aldıran,

-Tarımı, hayvancılığı öldürüp, Ülkeyi beterin beteri durumuna sokan,

-Milleti yoksullaştırdıkça, gücünü artıran ve ek olarak; din sömürüsü ile kürtler yetmezmiş gibi, TÜRKİYE içindeki istikrarsızlığı göklere çıkartıp, TÜRK İnsanının gözlerine perdeler çeken,

-Partisine Kapatılma davası açılınca; Vahıdettin ve Damat Ferit gibi, ingilizlere, amerikanlara mektup yazmaya başlayan,

-"Durmak yok, yola devam" diyerek, hızını alamayan ve sonunda TÜRKLÜĞÜ'DE ayaklar altına almayı başaran,

-İktidarı boyunca; TÜRK MİLLETİ ve TÜRKLÜK için birşey yapmadığı halde; yaptığı bunca şeyi, vatanseverlik adına yaptığını söyleyen ve inandıran.

Sözde TÜRK, özde gürcü Başbakanımız, en sonunda bunu da yaptı...

Artık şeriatçı, kürtçü ve komünist gazetecilerine de bunu bol bol ve kaygısızca kullanmak kaldı.

TANRIDAN DİLERİM Kİ; Böyle kişiler kolay ölemesin, mezarında rahat edemesin, hiçbir zaman huzur bulamasın...

Umarım, Otağı zor duruma sokacak bir cümle kullanmamışımdır.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN.
OgurTürkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 10:46   #27 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 24
Sinirimden 1 haftadır haberleri takip etmek istemiyorum. Haberi buradan öğrendim. İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Sinirim ve hırsım mantığımı yeniyor. Avrupa istiyor, bunlar yasa çıkarıyor. Bunların yaptığı mandacılık değil de nedir? Atalarımızın kemikleri sızlıyordur...Yapılan, tarihte görülmüş şey değil.
Sagu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 14:03   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 985
Alıntı:
OgurTürkü adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Öncelikle tüm Kandaşlarıma esenlikler dilerim...

Otağı, uzun zamandan beri takip etmekte ve tavizsiz bir şekilde, gerçekleri olduğu gibi gösterdiğiniz için, Sizlere teşekkür etmekteyim.

Her zaman kalıcı, her geçen gün daha güçlü ve daha fazla kitleye ulaşmanız, kalıcı dileklerimdendir...
Değerli kandaşım esenlikler hoş geldiniz, sizinde otağımızda kalıcı ve fikirlerinizle katılımcı olmanız dileğiyle.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 16:09   #29 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Ç E R İ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 54
Bu kanunun değişmesi benim için hiç birşey ifade etmiyor. İstediğin yerde, istediğin saatte pkk'nın bayraklarını taşıyabiliyorsun. Türkiye cumhuriyetini bölmek istediğini açıkca dile getirebiliyorsun. Türkiye kaybetmiştir, emperyalizme, bölücülüğe karşı en ufak direniş gösteremiyor. Bu kanun olmuş, kaldırılmış ne farkedecek. Zaten, avrupa birliği istemediği için uygulayamıyorduk bile. Türkiye'nin hızla bir çöküşe doğru ilerlediğini düşünüyorum, bir yanı osmanlıcı, devşirmeci görüşü benimsiyor diğer yanı ise Türk devletinin sınırlarının gerçek anlamda bittiği bir yer olarak çıkıyor. Türkçüleri cehennemden çıkmış insanlar olarak gören, diğer yandan ise kürtçülere can ciğer sahip çıkan bir yönetici topluluğu ile karşı karşıyayız. Ülkemizdeki Amerikan üssünü düşündüğümde, ülkemizin amerika'nın bir uydusu olduğunu düşünüyorum, sonuçta nato'ya üyeyiz ve bu kurumun kimler için çalıştığını hepimiz biliyoruz. Amerika'da bir askeri üssümüz olsa, sesim çıkmayacak ve Türkiye'nin haksızlılığa uğramadığını düşüneceğim. Sonuç olarak toplum mutlu görünüyor, nedeni ise karnının doyurduğunu düşündüğünü bir yönetici yığını var. Millet aç bırakılmış, geri bırakılmış, kaliteli evleri olmamış ve her gittikleri yerde eşya dağıtan, kömür dağıtan bir yönetici yığını var.. İnsan yığınlarını arkandan sürüklediğinde, herşeyi toz pempe görür... Durumu anlatıldığı gibi olmasa bile, ona inanır.. Coğunluk olarak insanlar, idealist yapıda olmadıkları için ve hayvanlara has sadece çıkarını düşündükleri için kendileri için perde açıldığını düşündüklerininde hiç bir şey umurlarında olmaz.. Az sayıdaki idealist, insan topluluğu ise çıkarını düşünmez ve ileriye yönelik düşünür.
Ç E R İ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 21:08   #30 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 224
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ben şahsen ; "milliyetçi " tanımını pek kullanmıyorum ve kullanılmasınıda doğru bulmuyorum.

çünkü "milliyetçilik" tanımı ; günümüzde TÜRK OLMAYAN vatan hainleri tarafından istismar edilmektedir.

ben şahsen " TÜRKÇÜ " veya " TÜRK IRKÇISI " tanımlarının kullanılmasını doğru buluyorum ve özellikle de bu tanımları kullanıyorum.

IRKÇILIK , TÜRKÇÜLÜK ; bazı zeka özürlüsü veya cahiller tarafından faşizm olarak algılansa da ; durum gerçekte tamamen farklıdır.

kıçı kırık arap ırkçılık yaparken ; onun yaptığı bu ırkçılığa şeriatçı yobaz takımı çanak tutup alkışlarken ; bir TÜRK'ÜN ırkçılık yapmasından daha normal ne olabilir ?

göğsümü gere gere , gururla , onurla , şerefle haykırırım.

Gök girsin , kızıl çıksın ki ;

TÜRKÇÜYÜM....TÜRK IRKÇISIYIM...

Üsluplar farklı olabilir. Önemli olan amaçlardır. Biz burada amaç birliği etmiş kimseleriz. Birbirimizden şüphelerimiz olmamalı. Milliyetçilik kavramının istismar edildiği doğrudur fakat aynı şey örneğin ATATÜRKÇÜLÜK içinde yapılabilir. O zaman onu da kullanmamazlık edemeyez. Zaten ben gerçek Türk Milliyetçileri derken bizleri yani TÜRKÇÜ'leri kastediyorum. Bence milliyetçilik ile ırkçılık arasında bir fark yoktur. Saygılar...
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
301 , artık , cumhuriyete , değişti... , sövebilirsiniz , türklüğe , ve

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler