Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.04.2008, 02:22   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 64
tiginalppusat Rss Beslemesi
Kutlu doğum haftası ile 23 NİSAN TÜRK ÇOCUK bayramı gölgelenmek isteniyor. Bu kutlu doğum haftası denilen yalan bundan beş sene evvelinde yoktu, nedeni ise hıristiyanların ülkemize üflediği ılımlı islam saçmalığı idi. Soruyorum buradan ey yobazlar hani dininizi iyi biliyordunuz, peki neden bu kutlu doğum haftasını beş sene öncesine dek bilmiyordunuz. Bunu sizlere ılımlı hıristiyan ümmetinizmi öğretti. Kutlu doğum haftası denilen yalanın gerçek adı kristmas tır hani müslümanlığınız hani ümmetiniz yakında sizler, noel babanızıda kutlarsınız. Sorarım size ey ümmetçi yobazlar peygamberlerin doğum yılı bilinemez ama sizler, avrupalı ümmetinizden peygamberinizin doğum gününü öğrenmişsiniz. Bu konu ile ayetleri yazardım ama sizler bunuda evirip çevirip KRİSTMAS yapar ve kutlarsınız, o nedenle yazmıyorum. ----Türk çocuklarının bu kutlu ve esen günü kutlu olsun----
tiginalppusat adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2008, 05:28   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
Milli mücadelemizin, milli egemenliğimizin bir simgesi olan ve Başbuğ Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan kutlu olsun.

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler