![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türk Irkı Sağolsun! Güneş Harekatının Kahramanı Şehit Oldu
Güneş Harekatı'nın kahramanıydı.
Hakkari'de şehit düştü... 22.04.2008 18:21 Hakkari'nin Şemdinli ilçesi dağlık kesiminde güvenlik güçleri tarafından yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın Osmaniye'deki ailesi acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu.Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın şehit olduğu haberini alan köylüler, Atacan ailesinin evine akın etti. 3 kız 1 erkek çocuk babası olan Osman Atacan (45), tek oğlunu kaybetmenin acısını yaşarken, "Bu acıya yürek dayanmaz. Acı haberi aldığımda yıkıldım. Tek erkek çocuğumu kaybettim. Ben şimdi ne yapacağım" dedi. Oğlunun 2 yıl önce normal askerlik görevinin sonrasında Uzman Çavuş olarak mesleğe başladığını, geçtiğimiz aylarda Kuzey Irak'a düzenlenen ''Güneş Operasyonu''na da katıldığını belirten Atacan, "Oğlum askerliğini Siirt'te yapmıştı. Bölgeyi iyi biliyordu. Bu nedenle de sık sık operasyona gidiyordu. Kendisi ile en son 3 gün önce annesi görüşmüş. Operasyondan geldiklerini ve tekrar operasyona gideceklerini, döndüğünde arayacağını söylemiş. Aramasını beklerken ölüm haberini aldık. Vatan sağ olsun" şeklinde konuştu. Bu arada, yakınlarının zorlukla teskin etmeye çalıştığı anne Elif Atacan (43), kardeşleri Nevin (16), Nihayet (18) ve ablası Emel (27) sinir krizi geçirdi. Acılı anne ve kardeşlere, Garnizon Komutanlığı'nın sağlık ekipleri müdahale etti. Acılı anne, "Oğlum ben sensiz ne yaparım. Hani seni evlendirecektik. Bana gelin getirecektin. Senin çocuklarını kucağıma alamadan bizi bırakıp gittin. Ben senin bu acına nasıl dayanacağım. Senin yerini kim dolduracak. Allah'ım, onu geri ver, beni al" şeklinde feryat etti. Şehit Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın yarın öğle namazına müteakip Nohuttepe Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi. İHA Yüce Türk Irkı Sağolsun! Ulu Tanrı şahidimdir ki gün gelecek,devran dönecek bütün şehitlerimizin hesabı sorulacaktır.Ey Türk anaları!Akıttığınız her bir gözyaşı için binlerce hain temizlenecektir. Tanrı Türk'ü Korusun... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
KAHRAMANLARIN ÖLÜMÜ Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnun inler, kanını Leyla’ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçin bağırılır? Feleğe çatmak için. Açılır tatlı güller Arılar tatmak için. Göğse çiçek takılır Solunca atmak için. Tanrı kızlar yaratmış Erlere satmak için. İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve.............................. Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ruhu şad olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kahramanlık
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir, Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir; Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir. Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından Koşar adım gitmeli onların arkasından. Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından İleriye atılmak ve sonra dönmemektir. Yırtıcılar az yaşar... Uzun sürmez doğanlık... Her ışığın ardında gizlidir bir karanlık. Adsız sansız olsa da, en büyük kahramanlık; Göz kırpmadan saldırıp bir daha dönmemektir. Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir, Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Bunun için ölüme bir atılış gerekir. Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir... H.Nihal Atsız Tüm şehitlerimizin mekanı Türk Uçmağı olsun. Türk Irkı Sağolsun. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ruhu Sad,Mekani Tanridagi olsun..!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kahramanımızın ruhu şad olsun.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Mekani Tanridagi olsun.Vatan icin ölmek büyük bir onurdur.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrıdağı'dır mekanınız hiç merak etmeyin ve bizleri bekleyin.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gün gelecek hepsinin başı bir bir ezilecek.Binlerce defa ölecekler.Tarih şahittir !!!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
BOZKURT
|
Bütün şehitlerimizin ruhu şad mekanı Türk uçmağı olsun,gün gelecek intikamımızı alacağız.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Şehitlerimizin mekanı Türk uçmağı olsun.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| güneş , harekatının , irkı , kahramanı , oldu , sağolsun! , türk , şehit |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|