Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.04.2008, 14:22   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KAFATASÇI - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 19
KAFATASÇI Rss Beslemesi
Esenlikler,

Bu milletin gerçekleri görmesi ve harekete geçmesindeki en büyük engel Mhp'dir. Ortaokul çağlarında kalbi vatan aşkı ile atan bir Türk genci ne yazık ki ismine kanıp bu sözde milliyetçi hareketin içine girer ve bir süre sonra doğal olarak koyunlaşmaya , pasifleşmeye başlar ve işi kaderciliğe bırakır , körelir.

Hayatımda Türkeşçi olmadım. Milliyetçilik kimsenin tekelinde değildir, hele de bu ümmetçilerin. Milliyetçilik kavramını bile sorgulamaya başladı insanlar bu zorba magandaların yüzünden.
KAFATASÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2008, 17:02   #17 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

HAZAR KAGAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 2
HAZAR KAGAN Rss Beslemesi
ya burada bir sorun var bir kere mhp milliyetci deil ummetci bir partidir bunu burada tartışmak TÜRKÇÜLÜĞÜ geriletir

Y.N:Türkçe yazım kurallarına uy.
HAZAR KAGAN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2008, 18:09   #18 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 71
bağatarkan Rss Beslemesi
dtp'li Kaplan: Umarım, Erdoğan ve Baykal, Bahçeli'den ders çıkarır

TBMM’de dün verilen resepsiyonda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile diyaloğuna ilişkin soruya Kaplan, şu yanıtı verdi:
"Amacımız bir partiyle değil tüm partilerle diyalog ve uzlaşı içinde Türkiye’nin en önemli sorunlarına çözüm aramaktır. Bu sorunların başında kürt sorunu gelmektedir. Devletin zirvesinde, iktidar ve muhalefetin farklı, askerin farklı bir konumda olmasıyla ilgili düşen fotoğraflar, Cumhuriyetin, Meclisin kuruluşuna, milletin egemenliğine ve iradesine gölge düşürmüştür. Tepedeki krizler, zirvedeki bu gerginlik, toplumun diğer kesimlerine de yansır. Bugün, her zamankinden çok, birliğe, beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bunu hayata geçirmekte, 23. Dönem Meclisi tarihi sorumlulukla karşı karşıyadır.

Kim ki bunu kan davasına dönüştürür ve inada devam ederse, sadece Türkiye değil kendileri de kaybetmiş olur."

Kaplan, Bahçeli ile samimi poz verdiğine ilişkin bir soru üzerine de "Bahçeli, Grup toplantılarında en sert eleştirmesine rağmen, Mecliste her karşılaştığımızda uzlaşı, diyalogdan yana tavır göstermiştir. Bundan anamuhalefet ve iktidar partileri de ders çıkarmalıdır" dedi.

---------------------------

Artık bu tür haberlere sinirlenmiyorum sadece gülüp geçiyorum.O soysuzun dediğini biraz değiştirerek ben de söyleyeyim. Umarım, Bahçeli; Erdoğan ve Baykaldan ders çıkarır ! (En azından bu konuda)
bağatarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2008, 19:03   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

ALTAR - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 800
ALTAR Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
22 Temmuz seçimleriyle Meclis'e giren MHP zaten bunu sürekli yapıyor. TBMM'ye girdiğinde ilk işi ne oldu sanki? Hemen DTP'li milletvekillerinin yanına koştu. Onlarla kucaklaşıp kameralara gülücükler saçan pozlar verdi. Şimdi yaptığı da, önceki yaptıklarını destekliyor yani Devlet BAHÇELİ'nin. Ne olacaktı? Asıl amacı kürtlere hoş görünüm onlardan oy kapmak. Eğer biraz zekice düşünebilseydi bunun mümkün olmadığını görürdü. Çünkü kürtler "aferin Bahçeli'ye" demiyorlar, aksine "Bahçeli bize yağ çekiyor" diyorlar. Yani kendi kendini rezil ediyor.

Utanmadan bir de gülüyorlar:

M.h.p. Türk Milliyetçiliğinde yeni çıığr açıyor.
K.rt kardeşliğinin ötesinde krt sevgilisi olma özellikleri ile dikkat çekiyorlar.

Bu aşağılık k.rt partisinin meclisdeki en iyi dostu m.h.p.
Oy verenler iyice baksın ve görsün başka alternatifimiz yok diyenler resimdeki samimiyete iyice baksın.

İddia ediyorum tayyip ve saz arkadaşları ümmetçi hareket partisinden az zarar veriyorlar Türklüğe.

Tayyip en azından Türkiyelilik diye bir kavram üzerinden hain emellerini gerçekleştiriyor,Bahçeli ve ekibi 'Sözde Türklük ve Sözde Milliyetçilik' savunucuları.
Bu şekilde insanları ırk bilincinden soğutup din kardeşliğine ve 'kültür milliyetçiliğine' itiyorlar.
Alt 26.04.2008, 21:14   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 236
Günhan Rss Beslemesi
Bahçelinin nasıl bir karakter yapısına sahip olduğunu cümle alem biliyor..

Seçimlerden önce DTP hakkında Din Sömürücüleri hakkında attı tuttu. Aynı zamanda seçimlere cemaatlerin adayları ve desteğiyle girerek kendi tabanını bile hiçe saydı. Sonra Türkün Meclisine girdi ve Türkün düşmanlarıyla el ele tutuştu, hiç utanmadan samimi pozlar verdi..

Bu adamdan bozma mahlukat; değil parti genel başkanlığı, muhtarlık yapacak ehliyet ve zeka yapısına sahip olmayan bir çaşıttır..

Saygılarımla
Günhan
Günhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 00:06   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 64
tiginalppusat Rss Beslemesi
Alıntı:
tiginalppusat´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bizler ilerleriz onlar ise geriler, aradaki fark budur. Bizim sloganımız ve inancımız ve en kutlu duğamız Tanrı Türkü Korusundur onların ise çöl bedevisinin sloganı, allahu ekberdir. Sizin Tanrınız tektir belki ama, o araptır benimki ise Türk Tanrısı Gök Tanrıdır, Peygamberim Bilge Kağandır. Yen beni yenebiliyorsan derim sana. Çıkamassın karşıma çünkü ataların yenilmiştir çöllerde Türke, adı üstü çöl bedevisi derler size, arap vazgeçmiştir bireyini savunmaya maalesef sen savunursun arapı. Çünkü anan ya araptır yada soyu kırık, vatansızdır senin kanın size derler mhp, köpek olursunuz kapımızda. Biz Türkçüler kemik atarız sizlere kapımızda
Otağ yöneticileri af buyurun ama bir yanlışım oldu peygamberim Bilge kağan yazmışım kastım Oğuz Kağan idi değiştirin düzeltin lütfen, bir türlü hatalı iletimi değiştiremedim. Geçen hafta değiştirdiğimi sandım ama olmamış tekrardan denedim tekrar olmadı. Yardım edin lütfen, andalarım yanlış bilgilenmesin. Esenlikler
tiginalppusat adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 00:30   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BOZKURT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağları
İletiler: 294
BOZKURT Rss Beslemesi
Resim

Bu resim Türkçüyüm diyen herkesin bellegine oturması gereken bir resimdir çünkü resimdeki Hasip Kaplan apoşun avukatı onu savunurken aglayacak derecede hüzünlenen birisi ne demek lazım yazıklar olsun.
Alt 13.05.2008, 01:17   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alparslan-Türkçü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 90
Alparslan-Türkçü Rss Beslemesi
Mhp nin bu ilk değil muhtemelen sonda olmayacaktır.
Oy uğruna yapmadıkları kalmadı.

Yakında apoyu ziyarete giderse şaşmayın kandaşlarım...
Alparslan-Türkçü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 02:47   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 624
A R S L A N Rss Beslemesi
Alıntı:
tiginalppusat´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Otağ yöneticileri af buyurun ama bir yanlışım oldu peygamberim Bilge kağan yazmışım kastım Oğuz Kağan idi değiştirin düzeltin lütfen, bir türlü hatalı iletimi değiştiremedim. Geçen hafta değiştirdiğimi sandım ama olmamış tekrardan denedim tekrar olmadı. Yardım edin lütfen, andalarım yanlış bilgilenmesin. Esenlikler
İstediğiniz düzeltme yapılmıştır.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 22:41   #25 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bahar ECE - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 88
Bahar ECE Rss Beslemesi
TÜRK k ..t kardeştir diyen onlar değilmi ben hiç şaşırmıyorum.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında ne yapacak? merak ediyorum.
Bahar ECE adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler