![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler,
Bu milletin gerçekleri görmesi ve harekete geçmesindeki en büyük engel Mhp'dir. Ortaokul çağlarında kalbi vatan aşkı ile atan bir Türk genci ne yazık ki ismine kanıp bu sözde milliyetçi hareketin içine girer ve bir süre sonra doğal olarak koyunlaşmaya , pasifleşmeye başlar ve işi kaderciliğe bırakır , körelir. Hayatımda Türkeşçi olmadım. Milliyetçilik kimsenin tekelinde değildir, hele de bu ümmetçilerin. Milliyetçilik kavramını bile sorgulamaya başladı insanlar bu zorba magandaların yüzünden. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ya burada bir sorun var bir kere mhp milliyetci deil ummetci bir partidir bunu burada tartışmak TÜRKÇÜLÜĞÜ geriletir
Y.N:Türkçe yazım kurallarına uy. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
dtp'li Kaplan: Umarım, Erdoğan ve Baykal, Bahçeli'den ders çıkarır
TBMM’de dün verilen resepsiyonda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile diyaloğuna ilişkin soruya Kaplan, şu yanıtı verdi: "Amacımız bir partiyle değil tüm partilerle diyalog ve uzlaşı içinde Türkiye’nin en önemli sorunlarına çözüm aramaktır. Bu sorunların başında kürt sorunu gelmektedir. Devletin zirvesinde, iktidar ve muhalefetin farklı, askerin farklı bir konumda olmasıyla ilgili düşen fotoğraflar, Cumhuriyetin, Meclisin kuruluşuna, milletin egemenliğine ve iradesine gölge düşürmüştür. Tepedeki krizler, zirvedeki bu gerginlik, toplumun diğer kesimlerine de yansır. Bugün, her zamankinden çok, birliğe, beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bunu hayata geçirmekte, 23. Dönem Meclisi tarihi sorumlulukla karşı karşıyadır. Kim ki bunu kan davasına dönüştürür ve inada devam ederse, sadece Türkiye değil kendileri de kaybetmiş olur." Kaplan, Bahçeli ile samimi poz verdiğine ilişkin bir soru üzerine de "Bahçeli, Grup toplantılarında en sert eleştirmesine rağmen, Mecliste her karşılaştığımızda uzlaşı, diyalogdan yana tavır göstermiştir. Bundan anamuhalefet ve iktidar partileri de ders çıkarmalıdır" dedi. --------------------------- Artık bu tür haberlere sinirlenmiyorum sadece gülüp geçiyorum.O soysuzun dediğini biraz değiştirerek ben de söyleyeyim. Umarım, Bahçeli; Erdoğan ve Baykaldan ders çıkarır ! (En azından bu konuda) |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
K.rt kardeşliğinin ötesinde krt sevgilisi olma özellikleri ile dikkat çekiyorlar. Bu aşağılık k.rt partisinin meclisdeki en iyi dostu m.h.p. Oy verenler iyice baksın ve görsün başka alternatifimiz yok diyenler resimdeki samimiyete iyice baksın. İddia ediyorum tayyip ve saz arkadaşları ümmetçi hareket partisinden az zarar veriyorlar Türklüğe. Tayyip en azından Türkiyelilik diye bir kavram üzerinden hain emellerini gerçekleştiriyor,Bahçeli ve ekibi 'Sözde Türklük ve Sözde Milliyetçilik' savunucuları. Bu şekilde insanları ırk bilincinden soğutup din kardeşliğine ve 'kültür milliyetçiliğine' itiyorlar.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahçelinin nasıl bir karakter yapısına sahip olduğunu cümle alem biliyor..
Seçimlerden önce DTP hakkında Din Sömürücüleri hakkında attı tuttu. Aynı zamanda seçimlere cemaatlerin adayları ve desteğiyle girerek kendi tabanını bile hiçe saydı. Sonra Türkün Meclisine girdi ve Türkün düşmanlarıyla el ele tutuştu, hiç utanmadan samimi pozlar verdi.. Bu adamdan bozma mahlukat; değil parti genel başkanlığı, muhtarlık yapacak ehliyet ve zeka yapısına sahip olmayan bir çaşıttır.. Saygılarımla Günhan |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Resim
Bu resim Türkçüyüm diyen herkesin bellegine oturması gereken bir resimdir çünkü resimdeki Hasip Kaplan apoşun avukatı onu savunurken aglayacak derecede hüzünlenen birisi ne demek lazım yazıklar olsun.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mhp nin bu ilk değil muhtemelen sonda olmayacaktır.
Oy uğruna yapmadıkları kalmadı. Yakında apoyu ziyarete giderse şaşmayın kandaşlarım... |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK k ..t kardeştir diyen onlar değilmi ben hiç şaşırmıyorum.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında ne yapacak? merak ediyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|