![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ama ermeni asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı piyanist Burak Bedikyan’ın Azerbaycan’dan kötü muamele görerek sınırdışı edildiği iddiasıyla Ankara’yı harekete geçirtiriz. Dışişleri Bakanlığınca, Azerbaycan’a çift nota vererek bilgi bile isteriz.
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hükümetin nota vermesi için cesaretinin ve Türk kanının olması gerekir.arap kralını otelde ziyaret eden,amerikanın ve avrupanın kuklası olan bir zihniyetten nota vermesini beklemek güçtür.
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk'ün sabrını deniyolar yakında yıldırım gibi çarpacağız zamanında ırkımıza yapılan soykırımlarında hesabını soracağız
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Nota verebilecek kim var?
Basın vermedi özellikle takip ettim.Tirajı yüksek gazeteler de ne ses var nede nida? ermeni dostları gücenir. |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu olayı sadece kınarlar zaten başka yaptıkları hiç bişey yok.Bu soysuzlara hayvan dicem ama hayvanlara hakaret onlara iltifat olur.Zamanı gelince hepsi yaptıklarını bulur.
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
kimdir onlar... arrapçı hizmetkarlar hain yahudici mason medya birde sbf denen komunist hain okullu dışişleri bakanlığı elbette ıkına ıkına kınarlar ancak...... Ama Türk oğlu Türk ün nefreti körükleniyor....Bir gün o ateşte hepsini yakarız... |
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Devlet yetkilileri ve kurumlarımız kimin için çalışıyor artık öğrenmek istiyorum. Belki bundan daha önemlisi bu ülkeyi kim yönetiyor, baştaki bir kaç lidermi yoksa brükselmi, Washington'mu? Biz ermenilere kızıyoruz ama bence yanlış adrese kızıyoruz, kızacağımız kesim bizi yöneten olan kesimlere. Bu kadar gülünç bir yönetimi bu zamanda göreceğimi akıl edemezdim, onbinler toplanıp pkk'nın bayraklarını açıyor.. İsyan çağrıları yapıyor, bizim o biçim emniyet görevlileri adamlara yalvarıyor gelin kandırılmış kardeşlerim diye. Zaten şununla bununla kardeş olmuşuz.. Bir aptal biziz, herkesi kucaklıyoruz. Bir karıncalar ile kardeş olmadığımız kalmadı, onlarıda yarın birgün kardeş görürsek şaşırmayacağım....Bir yandan ise böyle yöneticilerin çıkmasını anlıyorum, tv'lerde evlenme programımı mı ararsın herşeyin çıkı çıkmış.. Boş kalabakların ülkesinde, kendimi farklı bir dünya'da hissediyorum. Herkes zil takıp oynuyor, bir benmi hassasiyet taşıyorum bazı konularda.. Bazen bu boş kalabalığa, bende katılayım diye düşündüğüm oluyor.
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ermeni köpekleri
Türk Ulusu'nun bayragını çigneme cesaretini göstermeleri ve bu ve bunun gibi rezilliklerin sonunun gelecegine zaten inancımız olmamkla birlikte mevcut otoritenin bunları azdırıcı ve tavizkar tutumlarının katkısı ve paydasının oldugu unutulmamalıdır. Onaltı yıldızlı Türk devletlerinin forsunun bugünkü sahibi simgesel önderi tepede oturuyor ama hernedense onun dış işleri bakanlıgı döneminde tüm ermeni yasaları geçmiş,ermenileri astık kestik diyen hainler heryere onur konugu olarak davet edilmiş başarı iltifatları sunulmuş vicdani retçi ordu düşmanı Perrihan,Türklüğe hakaretten yargılanan ve beraat eden hatta başbakanın arayıp geçmiş olsun dilekleri yolladıgı Elif afak,Ahmet daltan denen dünün hızlı solcusu bugünün akpe yalakası,Orhan Yamuk davet edilmiş ama ne yazıkki gelememiş sanki bu ülkede yazar çizer düşünür bunlarmış gibi degerlendiren bir iradenin karşısında ermeni köpekleri ellerinden geleni yapacaktır.Bildigim şu varki bunların yine dışişleri bakanlıgı döneminde ermenistana bedava uçak bileti yollanarak Van'daki akdamar kilisesi tamir edilmiş gelin bakın ne güzel yaptık diye görmeleri saglanmıştır.Sonucu size bırakıyorum esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mevcut iktidar bırakın ermenilere cevap vermeyi ,Türklüğe hakareti içeren 301. maddeyi degiştiriyor.Sırf birilerine yalakalık olsun diye.Bu konudada pek bir şey yapcaklarını sanmıyorum.Halkın tepkisini çekmemek için,kınarlar gibime geliyor.Keşke,bu it soylarına gereken cevabı verebilecek gercek vatanseverler iktidarda olsa.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yavru vatan KKTC'deki öğrenim hayatım boyunca yabancılarla konuşma olanağı buldum. Türk askerinin KKTC'deki sınırda bizim bayrağımızı indirmek isteyen rum'u vurup öldürdüğü olayını durunca çok şaşırdı ve yorumu aynen şu oldu: "Bir bez parçası için değer mi?". Onların bayraktan anladığı bu.
küstah ermenilerin böyle bir davranışta bulunması olası karşılanmalıdır. Yeryüzünde Türk'ten başka bayrağına bu kadar değer veren bir başka ırk yoktur. Yoktur çünkü Türk, bayrağını ingilize yaptırıp sınırını fransız'a çizdirmemiştir. Yoktur çünkü Türk bayrağının her yanı bu uğurda canını veren insanların kanını, bu verilen kanla çizilen sınırı gösterir. Yoktur çünkü Türk, birbirine ekonomik çıkar bağlarıyla değil Ulus bağı ile bağlıdır. Yoktur çünkü Türk, bağımsızlığını dünyada hiç bir devletin göstermediği, gösteremediği ve gösteremeyeceği bir çaba ile, yalvararak değil, savaşarak almıştır. Ve yine gerçek, Türk olduğunun bilincinde olan Türk, aksini yapan soysuzlara karşı, bu paha biçilmez mirası koruyup yüceltmek için elinden geleni yapacaktır. "Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı: 'Türk'üm ve düşmanım sana, kalsam da bir kişi!' diyelim." Başbuğ M.Kemal Atatürk
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bayrak metiyyesi yarişmasi degil bu, soysuzlar bizlerden zerre kadar cekinmiyor, korkmuyor, kustahca saldiriyor, biz ise izliyoruz, bu olanlar bunun gostergesi. Sinirlara gelince ise, ornegin Kerkuku Turkiyenin dişinda birakan ingilizlerle fransizlardir. |
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
böyle görüntüler benim bayragima ve milletime olan bagimi kat kat arttiriyor...
O bayragi yerde görünce sanki canimdan bir parcayi oraya koymuslar , yavrumu oraya koymuslar da üzerine basiyorlar gibi bir duyguya ,kin ve nefrete kapildim. Nedir bizim sucumuz? Zamaninda köklerini kazimamis olmamiz mi? Yoksa millet olarak yüzyillardir onlardan üstün oldugumuzu gözlerine soka soka yasamamizmi? Peki bugüne bakinca ne görüyorsunuz?? Kutsalima yapilan saygisizlik hat safhada, ermenilerin bu yaptigina kiziyoruz peki tepkimiz nedir? Burada yazdigimiz iletiyi bizleden baska okuyan gören duyan varmidir? Varsa bile kaale alinmaktamidir? Yetkililer zaten suskun, basbakan diye getirmisler bir gürcüyü ( ermeninin kapi komsusu)... Ne bekliyoruz ki? Kalkipta hop noluyo demelerinimi?? Ya daha 1-2 sene evvel o kutsal bayrak bu ülke sinirlari icinde yerlerde sürüklenip ezilmedimi?? O bayragi ezenlerin baslari bugün o bayraga renk versin diye kanlarini dökenlerin sayesinde acilan Büyük Milletimin Meclisinde bu devletin parasini yemiyorlarmi??? Bir kac andam sormus?? Acaba Hrant Dink öldügünde Hepimiz ermeniyiz ! diye bagiranlar bugün ne diyecekler diye... Cevabini vereyim... Artik Hepimiz daha da ermeniyiz diyeceklerdir.... Cünkü akli basinda hic bir Türk evladi ben ermeniyim diyecek kadar alcalmamistir. |
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeryüzünün en üstün Irkı olan Türklerle bas edemezsiniz ! It enikleri itliginizi bilin oturun oturdugunuz yerde !
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu eziklerden nefret ediyorum, yurt disinda cogu tarih veya dil ogretmeni olup Türlerin tarihini karalayip genc nesillere nefretle aktariyorlar...
yapmadigimiz halde yaptiniz diyorlar ve hic biride kendi utanc ve kirli tarihlerine bakmiyor |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
Aşağı ırkın aşağılık davranışlarda bulunması olasıdır. Bir k.rdün sözde ülkesini kurmayı dile getirmesi ya da ermeni'nin sözde soykırımı gerçek sayması olağandır. ingiliz değersiz bayrağını çiğnetir, amerikan ise iç çamaşırına desen yapar. Türk ise O'nu gökyüzünden başka yere yakıştıramaz. Alıntı:
Yorumunuzu okuduktan sonra kendi yazdığıma tekrar baktım ve bir hata göremedim. Birbirimize saldırmak yerine birbirimizi anlamaya çalışırsak, kişisel çatışma yaratmak yerine ırktaş dayanışması sağlayabiliriz.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|