![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O kadar yazıp çizdik bize inanmamış mıydın?
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kendisi 21 yıllık arkadaşımdır. Açıkça ve gönül rahatlığıyla belirtebilirimki tüm hayatım boyunca görmüş olduğum en bilgili ve kültürlü insandır. Evinde bir oda dolusu kitap vardır çok okur. Programa çıksaydı kimse onunla tartışamazdı çünkü Türklük ve müslümanlık konusu zaten uzmanlık alanı sayılır. Sofrada hava aydınlanıncaya kadar bu konuları konuştuğumuz günleri bilirim.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet bencede Kemal Ağabey çıksayda o programda kimse üstüne konuşamazdı.
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Dikkat
Irkdaşlarım,32.gün proğramı bir konu tuttuğu zaman üzerine gidiyor,ve üst üste aynı konuyla ilgili proğram yapıyor.Mesela türbanla ilgili proğramlar çok izlenince sanırım üç hafta üst üste aynı konuyu işlemişti.Dünde proğram gecenin o saatinde yüzde 26 share(izlenme payı )almış.Bu durumda devam ettirebilirler.
Umarım devam eder,ve belkide haftaya kemal ağabeyi proğramda görürüz |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mükemmel bir haber.Bir Türkçü olarak hiçbir olaya bu kadar sevinmezdim.Atsızcıların ne kadar büyüdüğü ortada.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yayını izlemedim ancak söylendiği gibi bahsi geçen eniğin Türkçülük adına hiç bir şey ortaya koyamadığını tahmin ediyorum..
Buarada yayına otağımız adına bir katılımcının olmasını dilerdim. Cümle alemde Türkçü düşüncenin temsilcilerinin kimler olduğunu görmüş olurdu. Bunu bir kayıp olarak değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum. Saygılarımla Günhan |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yayını izlemedim ancak izleyen kandaşlarımın yaptığı yorumlardan anlıyorum ki; inandığını savunduğu davayı hakkını vererek müdafaa edememiş, herkesin sandığı adam olmadığını bir kez daha ortaya koymuş.Çok yazık.
Çağatay Beğ'in ardından gelmekle Atsızcılar otağından davayı takip etmekle, ne kadar dağru bir karar vermiş olduğumu bir kez daha anladım. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçülük bugün siyasî değildir. Fakat bir gün siyasî bir kuruluş durumuna gelirse bütün Türkleri kurtarıp birleştirecek bir program ile ortaya çıkacaktır. O zaman, şüphesiz çağı. durumu ve ortamı kollamakla beraber bunlara bağlanıp kalmayacak, bu kaygıların üstüne çıkacaktır. Dünün gerçeklerin yeniden gerçekleştirecektir.
Nihal Atsiz Atamiz. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Otag buyuklerimizin orada bulunmamasi,kendilerinin ileriyi net bir sekilde nasilda sezdiklerinin bir kanitidir.Turkculugu gidipde uc ,bes capulcuylan tartismak bizlere zarar verebilirdi.Bu saklavanlarin ne hale dustugunu butun Turk Milleti gozleriylen gordu. Turkculugu yuceltecek birileri varsa oda Atsizcilar dir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Bu çok güzel bir haber.Atsızcılar ileriki yıllarda daha büyük işlere imza atacaktır.Tabii burda bizimde katkı sağlamamız çok önemlidir...
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
şimdi programın görüntülerini izledim.IRKÇI kandaşımın programda olmasının ne kadar gerekli olduğunu çok iyi anladım
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|