Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.04.2008, 01:14   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 968
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
HunKurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayin irkci siz beni tanimazsiniz,tanisaniz yukarda yazdiklarinizla itham etmezdiniz.Ben anadan babadan saf Türküm,o nedenle kimsenin arkasina saklanmak ihtiyaci icinde olmam,yazdiklarimin altinada imzami atmaktan cekinmem.Gercek hayatta basta araplar olmak üzere yüzlerine karsi söylediklerim yukarda yazdiklarimin yaninda cok mahsum kalir,üc kere üye oldum buraya Tanrikut Gökkurt ve son olarak HunKurt eger üyeligimi iptal ederseniz Türklük namusum ve serefim üzerine and iceerim, bir daha üye olmayacagim saygilarimla TTK
Defol git başka yerde sanal kahramanlık yap...

Üyeliğin iptal edilmiştir.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.04.2008, 01:15   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,193
Alıntı:
HunKurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayin irkci siz beni tanimazsiniz,tanisaniz yukarda yazdiklarinizla itham etmezdiniz.Ben anadan babadan saf Türküm,o nedenle kimsenin arkasina saklanmak ihtiyaci icinde olmam,yazdiklarimin altinada imzami atmaktan cekinmem.Gercek hayatta basta araplar olmak üzere yüzlerine karsi söylediklerim yukarda yazdiklarimin yaninda cok mahsum kalir,üc kere üye oldum buraya Tanrikut Gökkurt ve son olarak HunKurt eger üyeligimi iptal ederseniz Türklük namusum ve serefim üzerine and iceerim, bir daha üye olmayacagim saygilarimla TTK
Yüzsüz it, e-posta gönderip trip yapıyorsun ve gavur ellerinden katıldığın ve bu yüzden kendini garantide hissettiğin için erkeklik yapıyorsun. Geçenlerde ben küfredemeyeceğim yerde durmam diyerek üyeliğinin iptalini istedin. Sonrada tükürdüğünü yalayıp tekrar üye olmuşsun.

Ruh hastası şahsiyetsiz alamancı seni..
Alt 26.04.2008, 08:15   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 27
Alıntı:
TanrıKut adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fatih Müftülüğü'nde çalışan evli iki çocuk babası S.E, küçük çocuklara cinsel ilişikiye girerek istismar ettiği suçlamasıyla tutuklandı.
Onlarca çocuğu taciz etmek ve onlarla cinsel ilişkiye girmek; iki çocuk babası olan, bu şerefsiz sapığı, cennetlik yapmıştır herhalde...

Bir tarafta; tacize ve tecavüze maruz kalan, çocuklar.
Diğer tarafta; kendinden olma iki çocuk.
Sonuçta ise; hayatları mahvolan, çocuklar olmuş.

Umarım bu imamı, hapishane de gerektiği şekilde karşılamış ve hakkını vermişlerdir...

"Egemenlik verilmez, alınır."
M. Kemal ATATÜRK
OgurTürkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.04.2008, 16:14   #19 (İleti Bağlantısı)
ATATÜRKÇÜ

Yamtar_85 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 92
Bunu bir hafız değilde bir öğretmen yapsa düşünüyorumda neler söylenirdi neler ... İşte laik sistemin sonuçları gibi zırvalar dururdu müptezeller ancak bu haberde pek gürültü yapılmadan hasır altı edilecektir ...
Yamtar_85 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.04.2008, 16:42   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Alıntı:
Yamtar_85 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bunu bir hafız değilde bir öğretmen yapsa düşünüyorumda neler söylenirdi neler ... İşte laik sistemin sonuçları gibi zırvalar dururdu müptezeller ancak bu haberde pek gürültü yapılmadan hasır altı edilecektir ...

Bunu bir öğretmen yapsaydı ertesi günkü gazetelerde haber büyük puntolarla SAPIK ÖĞRETMEN başlığı ile duyrulurdu.
tarihci_1979 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.04.2008, 12:51   #21 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 612
Alıntı:
olcaytu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Açıkcası pek şaşırmadım bunun gibi yüzlerce imam,hafız gibi ünvanlar kulanan soytarılar mevcuttur.Bu olaydan da çıkan sonuç müslümanlığın azgınlığı tetiklediğidir bence.
Çok doğru ! Özellikle de cennet vaatleri arasında "... inci gözlü oğlanlar," ın oluşu bu sapık yobazları harekete geçiriyor.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
hafız! , sübyancı

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler