Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.04.2008, 17:12   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 203
KUTALMIŞ Rss Beslemesi
Alıntı:
tarihci_1979´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Muta nikahı ya da dini nikah kıyıldıysa alan memnun satan memnun olmuş olur.Bunun da adı tecavüz değil cinsel istismar,sübyancılık daha da açmamız gerekirse çocuk sapıklığı olur.Ben haberi okuduğumda varsayım yapmamızı gerektirecek bir durum görmedim.Sübyancı şeriatçı vakit gazetesinin gözü pek yazarı reşit olmayan kız çocuğuna tecavüz etmiş ve tutuklanmış.Olay bundan ibaret.Bunun üzerine pek çok yorum yapılabilir.
sanki mutamıdır nedir , nikahı kıysa tecavüz sayılmaz.. 14 yaşındaki kız kendi kararını verebilecek yaştamı.

O halde YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !!!
KUTALMIŞ adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 17:19   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 397
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Alıntı:
Bunun da adı tecavüz değil cinsel istismar,sübyancılık daha da açmamız gerekirse çocuk sapıklığı olur.
Kutalmış kandaşım,Tarihçi_1979 kandaşımızda bunun dolaylı yoldan tecavüz olduğunu anlatmış.14 yaşndaki kıza muta nikahı kıysanda tecavüzdür kıymasanda tecavüzdür.Burada birbirinizi ezmeye çalışmadan şu yobazlığı eleştirelim.
Alt 26.04.2008, 17:20   #18 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
tarihci_1979 Rss Beslemesi
Alıntı:
KUTALMIŞ´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
sanki mutamıdır nedir , nikahı kıysa tecavüz sayılmaz.. 14 yaşındaki kız kendi kararını verebilecek yaştamı.
Saçmalamışsın dostum.Benim annem 15 yaşında evlenmiş.Şimdi babam anneme tecavüz mü etmiş?
Bu dediğini Anadolu'nun herhangi bir yerinde söylersen kızlarınız 14 yaşında evlenemez eşleri onlara tecavüz ediyor dersen seni doldururlar.
Olay gayet basit ancak siz ısrarla tecavüzcünün tecavüzünü meşrulaştırmak için tırmalıyorsunuz.Adam alenen kıza tecavüz etmiş siz hala ısrarla muta yapmış yok dini nikahmış diye olayı masumlaştırıyorsunuz.Tecavüzün kelime anlamını bilmiyorsanız herhangi bir sözlüğe açın bakın.
tarihci_1979 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 17:42   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 203
KUTALMIŞ Rss Beslemesi
Alıntı:
Saçmalamışsın dostum.Benim annem 15 yaşında evlenmiş.Şimdi babam anneme tecavüz mü etmiş?
Bu dediğini Anadolu'nun herhangi bir yerinde söylersen kızlarınız 14 yaşında evlenemez eşleri onlara tecavüz ediyor dersen seni doldururlar.
Olay gayet basit ancak siz ısrarla tecavüzcünün tecavüzünü meşrulaştırmak için tırmalıyorsunuz.Adam alenen kıza tecavüz etmiş siz hala ısrarla muta yapmış yok dini nikahmış diye olayı masumlaştırıyorsunuz.Tecavüzün kelime anlamını bilmiyorsanız herhangi bir sözlüğe açın bakın.
Kandaşım ben senin mesajına karşı birşey yazmadım.Tepkim tamamen muta denen aptal nikaha idi.
Zaten resmi nikah olsa ailesi de izin verse adam tutuklanmaz. Ben bu çakma nikah olsa da tecavüz sayılır manasında dedim

O halde YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !!!
KUTALMIŞ adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 17:47   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
tarihci_1979 Rss Beslemesi
Alıntı:
KUTALMIŞ´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşım ben senin mesajına karşı birşey yazmadım.Tepkim tamamen muta denen aptal nikaha idi.
Zaten resmi nikah olsa ailesi de izin verse adam tutuklanmaz. Ben bu çakma nikah olsa da tecavüz sayılır manasında dedim

Özür dilerim kandaşım.Yanlış anlamışım üstte yazdıklarımı üzerinize almayınız.
Esenlikler...
tarihci_1979 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 19:11   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.791
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Hüseyin Üzmez, 1965-1971 yılları arasında MHP'de Genel İdare Kurulu üyesiydi. Hatta Mhp'nin isim babasıdır. Hüseyin Üzmez; Necip Fazıl ve Osman Yüksel Serdengeçti gibi Mhp'nin İslami çizgide siyasal bir parti olmasında etkisi olmuş olan bir kişidir. Elbette bu üç meczuba sarılarak Mhp'nin ümmetçi bir çizgiye çeken kişi de Türkeş'tir.

Hüseyin Üzmez, Malatyalı'dır. Babasının Türk, annesinin ise kürtleşmiş Türk soylu bir aileye mensup olduğunu, bunda ne utanılacak ne de övünülecek bir şey olmadığını kendisi ifade etmiştir.

Hüseyin Efendi, 2001 yılında Hürriyet Gazetesi'ne verdiği bir röportajında aşağıdaki sözleri söyleyerek, 2 yıl sonra evlendiği kendisinden 50 yaş küçük bir kızı kastederek, diliyle söyledikleriyle, beynindeki düşünceler arasında nasıl bir uçurum olduğunu gözler önüne sermiştir.

Alıntı:
"... Kızcağızla ilişkim duygudan ileriye gitmedi. Sadece Kuğulu Park'ta yakınlaşmamız oldu. Bir insan o kadar zaafların içinde ancak bu kadar dayanabilir. Kızcağızın intihar ettiği, son anda kurtarıldığı doğru. Şimdi evlendi. Adamcağız karısının bana olan duygularını herhalde sezmiştir. Can Pazarı kitabının ikinci cildini yazmak için hamile kalmasını bekliyorum. Çocuk, onu evine bağlar diye. Yoksa yine çok etkilenecek, sarsılacak. O kızcağızla yaş farkı, çok hassas bir konu. Yaş farkı olmasaydı neyapardım biliyor musunuz? Eşimden boşanmadan, onu nikahıma almadan günaha, cehennemde yanmaya, sorulacak hesaba razı olurdum. İkinci nikaha karşı olduğumdan değil, yaş farkından. Yoksa Allah'ın ruhsatı başımızın tacıdır. İslam davasının köpeği bile değilim ama karşıdakiler beni İslam davasının temsilcisi gibi görüyorlar. Şahsımdan İslam'a en ufak bir gölge düşeceğine, Allah canımı yüz bin defa alsın. Sırf bundan korktuğum için yapmadım. İnançlarını nefislerine alet edenlerden olurdum. Yaş farkını o mesele yapmıyordu, ben yapıyordum. 20 yaş daha genç olsaydım keşke. Ayrılmak için Çeçenistan'a gidip şehit olacaktım. Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri, kerameten önledi. 'Nefsinle mücadele et' dedi. Avustralya'ya da ayrı kalmak, nefsimle mücadele etmek için gittim. Duramadım, döndüm"
İşte takiyye budur. Ümmet çapulcuları için takiyye, cinsellik dahil hayatın her alanında kullandıkları olmazsa olmaz namertlik ve şerefsizlik silahlarıyla sermayelerinden birisidir.

Özetle; Bu kişi esprili kişiliğiyle insanlara sevimli gelebilir. Oysa ki bu kişi, Türklüğü geçtik, insanlık için bile çok tehlikeli olan sinsi bir engerektir.

Nefsine hakim olamayan, öte taraftaki hayallerini bile cinselliğin süslediği bu aciz, cinsel açlıktan muzdarip olan, sapık ruhlu, adi ve aşağı insan müsvvedesi ümmet çapulcularının, onların kafir dedikleri gerçek Türkçülerle aralarındaki farkı Ulu Atsız'ın "Türkçü Kimdir?" adlı makalesindeki bir cümlesiyle belirtmek gerek:

"Türkçü, gününü gün eden veya dalkavuk bir insan olamaz. Sert yaşamaktan hoşlanır ve en büyük sertliği de nefsine karşı gösterir."
Alt 26.04.2008, 19:36   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Elteriş Rss Beslemesi
Alıntı:
...Benim annem 15 yaşında evlenmiş.Şimdi babam anneme tecavüz mü etmiş? ...Anadolu'nun herhangi bir yerinde söylersen kızlarınız 14 yaşında evlenemez eşleri onlara tecavüz ediyor ...Tecavüzün kelime anlamını bilmiyorsanız herhangi bir sözlüğe açın bakın.
Kelime oyunlarina hic gerek yok. Reşit olmayan birisi ile ilişkiye girmek cinayetdir. Ha uyduruk nikahla ha nikahsiz. Cinayetlerin bol işlenmesi ve de dini etkilerle geleneksel hal almasi suclulari aklamaz.
Elteriş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 19:40   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
DELİ KURT Rss Beslemesi
Hüseyin efendi tam 78 yaşında. Yani arabın cennetine gitmesine az kalmış. Biraz daha sabretse, Allah ona göğüsleri yeni çıkmış (tomurcuklanmış) badem gözlü huriler verecekti.*

Göğüslerin ortalama 10-12 yaşlarında çıkmaya başladığı düşünülürse, hurilerin de çocuk yaşta olduğu bir gerçektir.

*Kaynak:Kuran, Nebe Suresi, 33. Ayet.
DELİ KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 19:47   #24 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BOZKURT OTAĞI
İletiler: 329
TÜRK YILDIRIM Rss Beslemesi
Habere göre 78 yaşındaki Hüseyin tutuklanmış.Başka bir iddaya göre küçük kız ailesinin baskısıyla Hüseyin ile ilişkiye girmiş diyorlar.
TÜRK YILDIRIM adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 20:50   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
Günhan Rss Beslemesi
Bu nasıl bir anlayıştır?

Bu nasıl bir zihin yapısıdır?

Bu nasıl bir sapıklıktır? Algılamakta güçlük çekiyorum.

Bu Üzmez çaşıtı televizyon programlarında din hakkında yorum yapan bir adi ve tüm Türkiye biliyor.

Görün işte islamcıların ne kadar onursuz olduklarını..

Şimdi savunun bakalım 1500 senelik arap kurallarını, geleneklerini pis yobazlar..
Günhan adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 21:02   #26 (İleti Bağlantısı)
TÜRK

HunTürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 58
HunTürk Rss Beslemesi
arapçık işte ne olabilirdiki zaten bunlardan ya eşcinsel ya tecavüzcü sapık en büyük özellikleri bu bunların pis herifler

Y.N: Dilbilgisi kurallarına özen gösterin!
Alt 26.04.2008, 21:07   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Alıntı:
tarman´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Habere göre 78 yaşındaki Hüseyin tutuklanmış.Başka bir iddaya göre küçük kız ailesinin baskısıyla Hüseyin ile ilişkiye girmiş diyorlar.
Bu yobaz ailesi: 78 yasinda evli bir ummetci sapiga, resmen 14 yasindaki kizlarini dollettirmisler.MHP nin de fikir babasiymis bu ummetci sapik zihniyetli mumin.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 22:48   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 634
A R S L A N Rss Beslemesi
Hüseyin Üzmez adlı, şeriat istiyorum, herkes laik olmak zorundamı kardeşim diye ekranlarda böğüren sübyancı ırz düşmanı,

bu gün akşam saatlerinde, savcılık ve nöbetçi mahkemede ki sorgulanma sürecinden sonra mahkeme tarafından cinsel istismar suçundan tutuklanarak Bursa E tipi cezaevine nakledilmiştir.

Ayrıca mağdur 14 yaşındaki çocuğun annesi Livaze Ç. de kızını bu ilişkiye zorlamaktan tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.

Baba Bekir Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Haber alıntıdır... 26.Nisan.2008 Cumartesi Gazete Vatan.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 22:54   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Daha dün yaptıkları "Kuvayi Milliye Derneği'nde seks skandalı" başlıklı bir haberde, şu uydurma Ergenekon örgütünün üyelerinin hep birlikte seks yaptıkları gibi aşağılıkça ve adice bir iftira atıyorlardı. Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan onca insanı ailelerinin ve bütün Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürüyorlardı. Oysa şimdi kendilerinin yaptığı bu hayvanlık açığa çıktı işte. Üstelik sadece bir gün sonra.

Böyle işlerle karşılaşınca şu adına "ilahi adalet" denen şeye inanasım geliyor.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 23:33   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
atamizindeyiz00 Rss Beslemesi
Tv lerde her tartışma proğramında bu şahsiyetsiz Zaman Gazetesi adına katılıp beni sinir ederdi. Maskeler düşüyor yavaş yavaş. Bakalım güdümlü medya ne kadar gündemde tutacak bu haberi ?

Zaman değil Vakit gazetesi yazarı.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler