Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.04.2008, 22:59   #61 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

IsbaraAlp9 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 102
IsbaraAlp9 Rss Beslemesi
Bunların İmanı Pazara kadar adi herif utanmaz!
IsbaraAlp9 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2008, 23:17   #62 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
DELİ KURT Rss Beslemesi
Aşağıdaki Vak-İt haberinde görüleceği gibi 7-8 yaşındaki balerin bir kızın bacakları cinsel öğe olarak görülmüş ve gazete tarafından sansür edilmiştir:

İşte bunların din ve ahlak anlayışı budur. 7-8 yaşındaki minicik kızdan bile tahrik olacakları için mozaikle sansür yapıyorlar...
DELİ KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 00:14   #63 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
DELİ KURT´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Aşağıdaki Vak-İt haberinde görüleceği gibi 7-8 yaşındaki balerin bir kızın bacakları cinsel öğe olarak görülmüş ve gazete tarafından sansür edilmiştir:

İşte bunların din ve ahlak anlayışı budur. 7-8 yaşındaki minicik kızdan bile tahrik olacakları için mozaikle sansür yapıyorlar...
Böyle haberleri her gördüğümüzde hani diyorduk ya "sapık bu herifler, o yaştaki çocuğun bacaklarını görmekle insanın aklına cinselliğe dair hiç bir şey gelmez" diye, demek ki bu söz onlar için geçerli değilmiş. Bakınsana, adamların elebaşıları sayılabilecek kişi, Vakit Gazetesi yazarı 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etti. Demek ki bu yaştaki bir kızın bacakları, onlar için gerçekten cinsel bir objeymiş.

Lanet olsun aklı başka şeye çalışmayan bu pisliklere...
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 07:41   #64 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Hurriyet gazetisinden biriyle yaptigi roportaj bu sapik yobazin.

Duvarlarinda seyh samil ve öldürülen ceçen lider samil basayev'in fotoğrafları. ceçen bayrağının alemine said-i nursi'nin asası asılı oldugu goruluyor.(Cecen devsirmelerinin hayrani,kurtlerin aga babasi cahil said-i kurdunun kapi hizmetcisi olduguna supe yok)

Bir köşede de Fadime Şahin'le Üzmez'in İstanbul'daki evinde basılan Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz'ün pirinç topuzlu asası duruyor.(Tecavuzcu muslumun yolundan gidecegini yillar once sayiklamisti)

Refahçılar'a, MHP ve BBP'ye oy verdigini soyluyor secimlerde.(Kimlerin fikir babasi oldugu apacik ortada bu sapik yobazin)

Ben de kendimi şeytana benzetirim. Çünkü en olmadık şeyler aklımdan geçiyor. (Neler yaptigini gorduk,sasmaya hic gerek yok)

Mücahitlik denince hazreti seyh samil gibi insanlar geliyor aklıma. Ben onların tırnağı olamam, kapısının iti olamam.(it oldugun belli zaten) Öyle bir saplantım var ki ekmeksiz, susuz 150 gün yaşarım ama imansız bir tek saniye yaşayamam. İmanımla kendimi bütün hücrelerimle mutlu hissediyorum. Gençler, benim kendilerini teskin ettiğimi söylüyorlar.(Genclerden bahsederken yasi kucuk kizlar demek istiyor,kendisi onlari tatmin ediyormus, oralarini buralarini operek.Imaniylan kucuk yastaki kizlari bastan cikarip irzlarina gectigi saptanmistir.Kendisi ekmeksiz,susuz 150 gun yasar ama kucuk yastaki kizlarlan olamazsa bir saniye bile yasayamaz.Kendisinin it oldugunu durmadan tekrarlayip durdugunu goruyoruz.

Bir gün Kadiri tarikatından Esadoğlu Ahmet Efendi'nin meclisine gittim. Beş yüz kişi kendisinden geçiyor. Allah Allah, huu... Kafalarını duvarlara vurup yerden bir metre hopluyorlar. Lambayı da kısmışlar. Neden konsantre olmuyorum diye kendime lanetler ediyorum. Arkamda biri var, Allah diyor vuruyor, ciğerlerim sökülüyor. Döndüm, kim bu böyle cezbeye düşmüş diye. Baktım ki meşhur külhanbeyi Yemenici Abid. Allah dedim bir kafa vurdum, burnu dağıldı. Allah dedim bir vurdum dudağı patladı.(Tecavuzcu zamaninin cogunu tarikat evlerine giderek mucahit kardesleriylen ciril ciplak soyunarak zikir getirip ,bir birlerine kafa atip,oksanmalarda bulunmus,sokak soytarilari gibi)

Háşá. Ben belki enel it derim. Ben bu yolun iti bile değilim. Kendi kendimi hiç beğenmiyorum.
(Aynaya bakmaya korktugun belli ,cunku tipine bakildiginda islami bir sapik oldugun yuzunden belli oluyor)

Çeçenistan'a gidip şehit olacaktım. Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri, kerameten önledi. 'Nefsinle mücadele et' dedi. Avustralya'ya da ayrı kalmak, nefsimle mücadele etmek için gittim. Duramadım, döndüm.(Cunku sen bir sapiksin ,nasil durabilirdin oralarda senin aklinda hep kucuk yastaki kizlar vardi,kandiramazdin tabiki hiristiyan kizlarini islami imaninlan ,donup acilen mumin kizlari aramaya basladin)

Üzmez'in bürosunda buyuk bir ceçen bayragi asili. Padişah Abdülhamid'in yaptığı asa, Saidi Nursi'den (kurdi)Necip Fazıl'a devrolmuş. Necip Fazıl da asayı Üzmez'e vasiyetle devretmiş. Adnan Hocacılar asayı almak için çok dolar teklif etmişler ama Üzmez kabul etmemiş. Şeyh Şamil ve Şamil Basayev'in fotoğraflarına da ayrı bir önem veriyor. (O asayi adnacilara vermemis .Cunku o asaylan kendini tatmin ediyormus.O kirli asayi alipta bir taraflarinizami sokacaksiniz adnancilar)
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 08:08   #65 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 19
OgurTürkü Rss Beslemesi
Ar ve namus yoksunu hayasız yaratık(!) Tutuklama sırasında bile yüzündeki ifade; gülmemek için, kendini zor tutan, yaptığı işten büyük bir zevk alan bir portreyi eksiksiz olarak yansıtmaya yetiyor...

araptan, kürtten hoca olursa; 14 yaşında, kendisini tanıyamamış kız çocuğuna kadınlık yaptırmaya kalkar...

Kızın annesi de; "Ben önceden hocayla beraber oldum. Zaten kıza zarar veremezdi." diye, açıklama yapıyor...

Dünya'nın çivisi çıkmış sanki...

"Egemenlik verilmez, alınır."
M. Kemal ATATÜRK
OgurTürkü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 11:39   #66 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 201
Kalpaklı Rss Beslemesi
Alıntı:
Turak´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yarin haberlerde bu ummetci yobazin, kizin babasina bile sartkintilik yaptigini duyarsak hic sasirmiyalim.Cunku sapiklik bu haysiyetsizlerin icine sizmis bir ahlaksizlik davranisidir.Kendilerine boyle ogretilmis bir dini vecibedir.Bunlarin buyukleri zamaninda ayni halti islemislerdi,simdide onlari takip eden muminler ordusuda ayni derecede sapikliklarina devam etmektedirler.

Eh kuran daki cennet vaatlerinin arasında ''zülüflü gılman(oğlan)''larda olduğuna göre dediğiniz şey çok şaşırtıcı olmaz herhalde.
Kalpaklı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2008, 06:41   #67 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağları
İletiler: 294
Türk Atak Rss Beslemesi
Hüseyin Üzmez Vakası

Hüseyin Üzmez son skandalı olan tecavüz olayından daha önce bu ve benzeri işlere kalkışabileceginin sinyalini verip durmuştu kendinden küçük bir bayanla nişanlandıgı bir dönem medyada dolandı durdu.Hüseyin Üzmez gelenekçi,milliyetçi oldugunu iddia eden islami çizginin en azılı yobazlarının başında gelir.Necip Fazıl'ın dava arkadaşı bir dönem büyük doğucular cephesi adıyla anılan islami hareketin militanı olmakla övünen Üzmez'in son yaptıgı icraatı küçük bir sübyana tecavüz etmek olmuştur.Köşe yazarlıgı yaptığı vakit gazetesinde yazan bir başka yobaz Abdurrahman Dilipak; bunun normal karşılanabileceğini söylemiş. Zaten bu ve bu görüştekiler için normal olan şeyler bunlar ordu düşmanlığı,laiklilik düşmanlığı,Atatürk düşmanlığı,Türk düşmanlığıdır.
Türk Atak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2008, 02:52   #68 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Araz Akçora - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 126
Araz Akçora Rss Beslemesi
Arapçı yaşam tarzı altında yetişmiş ve çapulculuğa bulaşmış birinden ancak bu beklenebilirdi. Bunlar daha su yüzüne çıkan gerçekler. Soysuz ümmetçilerin hepsinde buna benzer cinsel sapkınlıklar mevcuttur. Ayrıca soysuzların gazetesi Türklük düşmanı Vakit paçavrasının sözde yazarlarından bazıları olayı Ergenekon ile ilişkilendirerek hepimizi güldürdü.
Araz Akçora adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2008, 11:56   #69 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Araz Akçora´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türklük düşmanı Vakit paçavrasının sözde yazarlarından bazıları olayı Ergenekon ile ilişkilendirerek hepimizi güldürdü.
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan hiç kimse, böyle şerefsizce bir suçtan dolayı mahkûm olunmamıştı. Vakit Gazetesi'nin bu yazarı, Ergenekon soruşturması kapsamında yakalananlara bin bir kulp takıyordu ama şimdi kendisinin ne pislik olduğunu herkes gördü.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2008, 19:04   #70 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kutay Han - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: TURAN ÜLKESİ
İletiler: 143
Kutay Han Rss Beslemesi
Bu nasıl bir zihniyetki çocukların bacaklarını sansürlüyorlar.Küçücük bir çocuğun bacakları insanın aklına cinselliği nasıl getirebilir.Bu insanlardan iğreniyorum.

YA ÖLECEĞİZ . .

ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ !

T Ü R K Ç Ü D E V R İ M
Kutay Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2008, 00:23   #71 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Baybars32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 70
Baybars32 Rss Beslemesi
ibda/c nin fikir babasi olan Necip Fazil Kisakürek'in yayinladigi Bûyük Dogu dergisinde okudugu makaleler dolayisiyla gaza gelen bu sübyanci, yahudi dönmesi ahmet emin yalman'a düzenledigi suikast nedeni ile 20 sene ye mahkûm olmus ve 10 yıl 3 gün hapis yatmistir.ahmet emin yalman'a 6 kursun isabet etmesine ragmen ölmemistir.
Bu olay nedeniyle Necip F. Kisakurek ve Osman Yüksel Serdengeçti de hapis yatmislardir. Bu olaylarla ilgili soruldugunda N.F. Kisakürek: " O kadar yazdim 1 kisi kalkti o da amuda kalkti" demistir.
Duruma göre bukalemun gibi renk degistiren bu sübyanci, isine geldigi yerde seriatçi, ülkücü ve hatta Türkçü bile oluverir. Konu kürtçülük oldugundaysa annesinin kro oldugunu hatirlayiverir ve bundan büyük gurur duydugunu da belirtmeden geçmez.Gevrek gevrek konusan bu namusu kit kisiyi umarim Içerdeki namuslu kisiler daha da gevretirlerde rehabilite olmus bir sekilde topluma kazandirirlar!!
Esen kalin.
Baybars32 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2008, 02:07   #72 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
İşin içinde ne işler var kimbilir , ne argüman yoksunu hale gelindi.Bu soysuzların olanı biteni örtbas etmesine de bir göz gezdiriniz.
Bedava dağıtılan bir gazete hala yayın hayatında.O gazetenin ismini vermiyeyim-ismine bir kez daha lanet etmeye lüzum yok !
Bisikletlerle dağıtılıyor o malum gazete her sabah istemesende bir bakıyorsun ki gazete sabahın köründe sıkışmış ,orada duruyor.
Bu gelir nereden gelir,bedava gazete dağıtmak ne tür bir sermaye ardılıdır ?
Şu esnada biraz hırçınlaşmış olmalılar; özlem duydukları şerii yönetim burada TÜRK toprağında imkansız...
Türk'e kefen biçilemez.
Alt 09.05.2008, 16:25   #73 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BOZKURT OTAĞI
İletiler: 329
TÜRK YILDIRIM Rss Beslemesi
Bu utanmaz sapık herif her dakika açıklama yapıyor şimdi ise “Gazozuma ilaç kattılar. Olanları hatırlamıyorum” diyerek kendini temize çıkarmaya çalışıyor.14 yaşındaki kız mı attı senin gazozuna ilacı, nuri alço filmi mi bu.
TÜRK YILDIRIM adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 16:03   #74 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Ca_Mu_Ka - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 24
Ca_Mu_Ka Rss Beslemesi
Adam kafayı yemiş bi de gazozuma ilaç kattılar demesi yok mu lgülmekten öldüm...Bu olay Nuri Alço yu bile isyan ettirmiş..
Ca_Mu_Ka adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008, 04:30   #75 (İleti Bağlantısı)
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 74
6.Oku Koruyan Bozkurt Rss Beslemesi
Bu Adamlara en güzel cevap onların usulünden olur.Şimdi bu ve bunu gibi zihniyetler elbette dayanamayıp buraya giriyor ve ne olup bittigini ögrenmek için sayfaları geziyorlardır.(Bazı konuları okudum adres verme ve sayre bir çok şeyi çok içine sindiremeyen var atsızcıları bu gözleme kapıldım)
Ben bu ve bunu gibi zihniyeti kendi izihinsel sapıklıklarıyla cevap verdikleri, dillerinden düşürmedikleri bir lafla yorumda bulunmak istiyorum.

Dediler ki bize=> cennet anaların ayakları altındadır.
Sonra şunu bellettiler kadını şu kadar döve bilirsin.
Sonrada erken yaşta ilişkiye girebilirsin..
Egr kadınsa ana=anada cennet ise.(bu mantıga göre)

CENNETİ BECERENLERDEN NE HAYIR GELİRKİ İŞTE DÜZMECE BURDA

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler