Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.06.2008, 16:04   #76 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Başbuğ Attila adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu düdükler önce sapıklıklarını açıklasınlar, ufacık kız çocuklarını kötü emellerine alet etmenin günahını açıklasınlar, birde utanmadan şanlı ordumuzun değerli komutanının adını ağızlarına almaya kalkarlar paçavra gazetelerinde.

BAŞBUĞ ATTİLA
Başbuğ Attila Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.06.2008, 20:15   #77 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ilteriş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 22
Bu adamlar araplardan dinleriyle birlikte hayvansı özelliklerinide aldılar.Sonra da din-şeriat deyip cahil olan insanları arkalarına taktılar.Türbanı namus simgesi olarak gören zihniyetin namusuda bukadar olur.
Alt 05.07.2008, 17:37   #78 (İleti Bağlantısı)
Atsızın Öğrencisi

Mavi Börteçine adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 150
Şimdi bunlara ne kadar küfür etsem azdır.

Böyle zihniyetlerin değil bizim ülkede olmasından çok utanıyıorum.

Gidin o arabi po... fantazilerinizi arabistandamı nerde yapacaksanız yapın!

Ülkemizdende ...... gidin!
Alt 05.07.2008, 17:47   #79 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

Başoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 92
Neden hiç şaşırmadım acaba ?
Alt 27.07.2008, 04:04   #80 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,124
"Hüseyin Üzmez" hakkındaki iddianame

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Palalı'nın hazırladıyıp Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği 6 sayfalık iddianamede Hüseyin Üzmez'in, kendisinden 62 yaş küçük B.Ç.'ye ‘Beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı suçunu işlediği' vurulandı.
İddianamede Hüseyin Üzmez'in yakalandığı gün B.Ç.'ye yaptığı taciz de küçük kızın anlatımıyla şöyle yer aldı:

“Annesinin, Hüseyin Üzmez'in banka kartını alarak para çekeceğini söyleyip evden ayrıldığını, Hüseyin Üzmez'in namaz kılmak için evde kaldığını, başı ağırdığı için dinlenirken daldığı sırada Hüseyin Üzmez'in gelip yüzünü battaniye ile örterek eteğini ve iç çamaşırını çıkıp cinsel organını elleyerek öptüğünü, ancak organ sokmak suretiyle aralarında cinsel birleşme olmadığını, daha sonra Hüseyin Üzmez'in banyoya gidip apdest aldığını...”

B.Ç.'nin annesi L.Ç.'nin de Hüseyin Üzmez'le ilişkisi olduğu, kızının da bu kişiyle birlikte olmasına göz yumduğu kaydedildi. İddanamede telefon kayıtlarından birinde Hüseyin Üzmez, kızın annesi L.Ç.'yi arayıp B.Ç.'yi soruyor. Annesi hasta olduğunu söyleyince Üzmez ‘İnşallah aybaşı hali değildir' diyerek B.Ç.'yi alıp onunla şöyle konuşuyor:

“Kan adet halinde misin? Bugün gelecektim, hasta olduğuna göre niye geleyim oraya kadar. Hastasın kızım seni derde sokmak istemiyorum hele iyileş de öbür hafta bir şey ederiz. Yine sizi çağırırım, Mudanya'ya götürürüm. İyi olsaydın bugün gelecektim işte bir gece kalırdık, ondan sonra sizi gönderir ben de dönerdim. İyi ayarlamıştım ama hastalık girdi araya. İnşallah gelecek hafta sonu olur. Tezgahları kuruyoruz. Az kaldı 1-2 ay sonra baban orada işe başlayacak. Ben de yakınım zaten. Gece gündüz beraber oluruz.”

Bursa E Tipi Cezaevi'nde 3 aydır tutuklu bulunan Hüseyin Üzmez, 26 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Hüseyin Üzmez ve anne Livaze Ç, halen Bursa E Tipi Kapalı Cezaeavinde tutuklu bulunuyor.

Yobaz hüseyin efendi kendisinden 62 yaş küçük bir kıza yaptığı sapıklıkların hesabını teker teker verecek.

Anlaşılan o ki ; namaz kılarken torunu yaşındaki kıza nasıl tecavüz edeceğini düşünüyormuş. Sonra kalkıp abdest almış.

Bu dava ; şeriatçi yobazların gerçek yüzünü gösteren önemli bir davadır.

Ayrıca TÜRKÇÜ'leri dinsiz olmakla suçlayan yobazlara verilen en güzel cevaptır.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2008, 10:36   #81 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Arap soyudur.Ben şaşırmamak gerektiğini düşünüyorum

Ordu'ya laf atan zihniyet , zaten tecavüzcüdür.

O yüzden şaşırmadım.

K.pek soyu diyeceğim , Hayvan hakları derneğinden korkuyorum.
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2008, 14:58   #82 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,632
Artık o "birileri"nin gözü aydın. 14 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz eden bu sapık zihniyeti def edebilecek son umut da artık suya düştü. Bundan sonraki yaşantımızda, bu çocuk tecavüzcüleri hüküm sürecek.

İnsan düşündükçe çıldıracak gibi oluyor ama yapacak bir şey yok...
Alt 01.08.2008, 15:42   #83 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt olduğu için atılmıştır

İletiler: 16
Alıntı:
Buğra Şad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Artık o "birileri"nin gözü aydın. 14 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz eden bu sapık zihniyeti def edebilecek son umut da artık suya düştü. Bundan sonraki yaşantımızda, bu çocuk tecavüzcüleri hüküm sürecek.

İnsan düşündükçe çıldıracak gibi oluyor ama yapacak bir şey yok...
Hiç sanmam;

Şöyle düşünün ki... Mustafa Kemal Atatürk bir devlet kurdu ve bu devletin tüm detaylarını ince ince hesapladı... Hatta Gençliğe Hitabe'de ve Bursa Nutkunda önümüze çıkabilecekleri taaa o günden bizlere anlattı.

Şimdi böyle bir ileri görüş ve zeka sahibi adam birgün gelirki ilk fitili ateşleyecek adamlar lazımdır diye bir örgüt kurmadı mı ? Kurmadı diyenler Atatürk'ün son 8 yılını çok iyi incelemeliler, 9 Eylül 1930 tarihini ve öncesindeki ve sonrasındaki gelişmeleri iyi tetkik etsinler. Akabinde Mason Locaların neden kapatıldı, niyetler ve amaçlar sonrasında ortaya çıkanlar.... Sitedeki bazı yorumculara dikkat ettim ki... Belli noktalarda görev yapmış veya yapan veya yapan kişiler ile bağlantısı olan insanlar... Onlarda tam olarak ne demek istediğimi mutlaka anlayacaklardır.

Sonuç olarak Türkiye Cumhuriyet'i devletinde şeriat denen nalet bilinçsiz halka bir virus gibi yayılmaktadır. Fakat bu virus bu halkı yatağa düşürmeden önce işte Mustafa Kemal Atatürk'ün oluşturduğu o teşkilat ve Türk Silahlı Kuvvetleri mutlaka bir deme yapacaktır. Bu Askeri Hiyerarşi içerisinde bir denemede olabilir dışında cunta adında bir denemede olabilir veya sivil bir denemede olabilir.

Asıl sormamız gereken o deneme olduğu zaman o denemeyi yapan insanların arkasında mevzilenip mevzilenmeyecek olmamızdır.

Var olan Türkiye Cumhuriyeti ve devrim kanunlarına sahip çıkan kişiler buna hazırmıdır.

Bu haber hakkında birşey diyemiyorum. Zira ne tür adilik, karaktersizlik ve üzülerek söylüyorum kancıklık ararsanız arayın bu kişilerde fazlasıyla mevcut....

17 Ağustos depreminde bölge bulunanlar bilirler bunlar tarafından bir haber yayılmıştı. Ordu evindeki ahlaksızlıklardan dolayı deprem oldu diye

Şimdi şunu söylemek istiyorum Konya'da bir kuran kursu çöktü içindekilerinin ahlaksızlıkları nedeniyle!....

Not. İlk mesajımı bu şekilde yazdığım için üzgünüm fakat sitedeki tanışma bölümünü bulamadım.
Kırık Ok Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2008, 15:55   #84 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kırık Ok, burada her fırsatta Atatürk cumhuriyetinin daimi olacağını ve asla yıkılmayacağını sürekli savunuyordum. Elbette bu uğurda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Fakat adamlar, Amerika'nın desteğiyle öyle bir saldırıyorlar ki, bu saldırışta ne top var ne de tüfek. Devletin yönetim kademelerini ele geçirerek hücum ediyorlar. Karşımızda elsiz ayaksız bir yeşil yılan var.

Atatürkçü, milliyetçi, vatansever olan herkesi kendi uydurdukları örgüte üye olmak suçundan yakalayıp kodese atıyorlar. Bu şekilde toplumu sindirmeye çalışıyorlar. Kendilerine muhalefet eden hiç kimseye yaşama hakkı vermiyorlar. Yani birnevi yaşamak için öldürüyorlar. Devletin her bir noktasını sarıyorlar. Bunlara darbeyi indirecek tek şeyin kapatma davası olduğunu düşünüyorduk ama o da olmadı. Şurda bir kaç yıl sonra Anayasa Mahkemesi üyelerinin görev süreleri dolacak, yerlerine Abdullah GÜL yeni üyeler atayacak. Ondan sonrasını zaten anlatmama gerek yok. Hepimiz tahmin edebiliyoruzdur.

Gençliğe gelince; Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün buyruklarını yerine getirebilecek olan bir tek gençlik grubu görebiliyor musunuz? Eğer varsa, iş bu noktaya gelene kadar neden seslerini çıkartmadılar, eğer yoksa zaten düşünmeye de gerek yoktur.

Hülasa ben, bunu söylemekten ar etsem de bazı şeyleri kabullenmeye başladım.
Alt 01.08.2008, 16:18   #85 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Kırık Ok, burada her fırsatta Atatürk cumhuriyetinin daimi olacağını ve asla yıkılmayacağını sürekli savunuyordum. Elbette bu uğurda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Fakat adamlar, Amerika'nın desteğiyle öyle bir saldırıyorlar ki, bu saldırışta ne top var ne de tüfek. Devletin yönetim kademelerini ele geçirerek hücum ediyorlar. Karşımızda elsiz ayaksız bir yeşil yılan var.

Atatürkçü, milliyetçi, vatansever olan herkesi kendi uydurdukları örgüte üye olmak suçundan yakalayıp kodese atıyorlar. Bu şekilde toplumu sindirmeye çalışıyorlar. Kendilerine muhalefet eden hiç kimseye yaşama hakkı vermiyorlar. Yani birnevi yaşamak için öldürüyorlar. Devletin her bir noktasını sarıyorlar. Bunlara darbeyi indirecek tek şeyin kapatma davası olduğunu düşünüyorduk ama o da olmadı. Şurda bir kaç yıl sonra Anayasa Mahkemesi üyelerinin görev süreleri dolacak, yerlerine Abdullah GÜL yeni üyeler atayacak. Ondan sonrasını zaten anlatmama gerek yok. Hepimiz tahmin edebiliyoruzdur.

Gençliğe gelince; Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün buyruklarını yerine getirebilecek olan bir tek gençlik grubu görebiliyor musunuz? Eğer varsa, iş bu noktaya gelene kadar neden seslerini çıkartmadılar, eğer yoksa zaten düşünmeye de gerek yoktur.

Hülasa ben, bunu söylemekten ar etsem de bazı şeyleri kabullenmeye başladım.
Şimdi geçmiş Türk Devletini incelerseniz. Türkler her zaman büyük bir devlet kurmuşlar o büyük devlet yıkılmış yerine küçük bir devlet kurulmuş sonra o küçük devlet allem etmiş kallem etmiş ve tekrar büyük bir devlet olmuş...

Türkiye Cumhuriyeti küçük devlet Türk yaşayışına göre küçük bir devlet daha büyüğü kurulacak inanın bana bunda inancınız asla sarsılmasın zira 1000 yıl öncede 2000 yıl öncede Türklerin düşmanları vardı hatta daha büyükleri vardı. Ama tarih tekerrürden ibaret......

Aslında AKP ve yönetimi çok ufak ve dar kapsamda düşünen ve düşündüklerini gerçek sanıp yaşayan bir kuruluma sahip(Başındaki belediye başkanından olsa gerek), Ergenekon konusunda devlettin gerçek mekanizmasına "0" oran zarar verebildiler fakat farkında değiller...

Hani sürekli konuştuğumuz CIA, MOSSAD, BND vs vs vs gibi örgütler varya onlar bile inanın bana AKP bu cebelleşmesine gülüyordur.

Zira yaptıkları devede kulak gibi birşey;

Bir kere Emekli ve çok değerli paşaları darbeci ilan ettiler. Emekli paşalardan darbeci olmaz ancak cuntacı olur. Cunta mantığındada işleyiş gereği zaten emeklilerin olması olmaz.

Silahlı çatışmada bir sistem vardır.

Karşıdaki düşmanı 2-3 kişi önden oyalar o düşman o 2-3 kişi ile çarpışırken birisi dolanır arkasına geçer ve kafasının tam ortasına sıkar. AKP bunu düşünsün acaba arkamdan kafama kim sıkacak...

Dünyanın tüm halkları bir lider olmadan asla bir araya gelip savaşamaz veya birşey yapamaz. Atatürk olmasa Kurtuluş Savaşı'nın olmayacağı gibi... Dahasında düşünen ama icra edemeyen yüzlerce kişi işte o kıvılcımı bekliyor. Ne giydikleri ne yedikleri veya ne içtikleri (Converse mi ? Burger King mi ? Coca Cola mı? ) önemli değil, önemli olan yönlendirenin üstündeki giysi ve yönlendiren...

Bu ülkede %47 AKP oy verdi (inanmıyorum sahtekarlık yaptılar) ama hadi verdi diyelim... Ama bu ülkede halen %92 kişinin en güvendiği kurum TSK...

Beypazarında geçen seçimler sonrasında bir olay yaşandı... Kısaca anlatmak istiyorum.

"Bir AKP Milletvekili ve kız kardeşi Beypazarı Belediyesini ziyaret için geliyor milletvekili araçtan inip belediyeye giriyor kız kardeşide arabayı oradan bir noktaya çekmeye çalışırken bir Er müdehale edip buraya çekmeniz yasak diyor.

Kız abisine olayı söylüyor ve milletvekili abisi geliyor askerin yakasına yapışıyor sen kimsinde benim kardeşime arabayı buraya çekemezsin diyorsun diye...

Beypazarı halkı milletvekiline saldırmaya kalktı ve dahasındada askerin yakasını tutamazsın diye vekili resmen tartakladı ve yine o askerler müdehale etmeseydi şimdi AKP bir sandalyesi eksikti.

Beypazarı sol görüşe sahip değil aksine tüm halkça AKP oy veren bir ilçe diğer partiler çok azınlıkta...."

Bu noktaya birşey daha eklemek istiyorum.
TEDAŞ işe girmiş bir adamı ailesi işe yollarken eline kına yakıp davul zurna tutarmı ?
Ama askere oğlunu öleceği riskine rağmen bu şekilde yollayan bir halktan askere karşı tutum sadece birkaç gerizekalıdan öte gitmez.

Siz düşünün bu halkın askere bakış açısını....
Bu halkın damarları haki yeşildir.
Alt 01.08.2008, 21:47   #86 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 751
Bende şahsen kırık ok ırktaşıma katılıyorum bu konu da, bugünler de bu yaşananlar çok iç karartıcı ve vahim gelişmeler de olsa herşeyden ümit kesecek cumhuriyet yıkıldı gibi görecek durum da yok orta da, hepimiz anayasa mahkemesinin bizler açısından olumlu bir karar vereceğine kendimizi şartlandırmıştık karar beklediğimiz gibi çıkmayınca hayal kırıklığına uğradık bu doğru ama yine de akp de hiç birşey kazanmış değil, laik cumhuriyeti ele geçirmek için önünde hiçbir engel kalmamış da değil, bu devletin dinamikleri ve ordu kesinlikle böyle birşeye izin vermez. akp nin rüyasında bile görüp nüfuz edemeyeceği yerleri de var bu devletin.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2008, 22:06   #87 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kırık Ok kardeşim, umut güzeldir, umut tatlıdır. Umut, (Atsız Ata'nın dediği gibi) en son terk edilen şeydir. Fakat görünen köy de kılavuz istemiyor. Şahsen ben, bugün içinde bulunduğumuz durumda şeriatı ve tek parti diktasını engelleyebilecek bir tek oluşum, kurum, kuruluş veya topluluk göremiyorum. Bu gidişle olacağa da pek benzemiyor.

En açık hâliyle konuşmak gerekirse ben, cumhuriyetimizin bir dahaki genel seçimi görebileceğini hiç sanmıyorum.
Alt 01.08.2008, 22:26   #88 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,124
Alıntı:
Şahsen ben, bugün içinde bulunduğumuz durumda şeriatı ve tek parti diktasını engelleyebilecek bir tek oluşum, kurum, kuruluş veya topluluk göremiyorum. Bu gidişle olacağa da pek benzemiyor.

En açık hâliyle konuşmak gerekirse ben, cumhuriyetimizin bir dahaki genel seçimi görebileceğini hiç sanmıyorum.
Son genel seçimde AKP, MHP, BBP, Saadet gibi ümmetçi-şeriatçı partilere toplam %63 oranında oy veren Türk Milleti AKP tarafından yönetilmeye lâyık olduğunu göstermiştir.

Şeriat'ı veya tek parti diktasını kim engelleyebilir ?

1) Anayasa mahkemesi
2) Ordu

Bizler Türkiye'nin yönetiminde söz sahibi olan kişiler değiliz, herhangi bir yaptırım gücümüz yok.

Anayasa mahkemesinin bugünkü durumu ortada..

Eğer geleceği görme , sezinleme yeteneğiniz varsa , yarın nasıl olacağınıda çok rahat anlayabilirsiniz.

Ordu'ya gelecek olursak...

Son dönemde Ordu'ya yapılan siyasi baskılar , iftiralar , sözde ergenekon davaları ile Komutanların hapse atılması vs. size bir şeyler anlatmıyor mu?

Günümüz şartlarında malesef Ordunun darbe yapması mümkün değildir.
Çünkü ; darbe yapılması halinde % 63 lük seçmeni karşısına alacağı gibi ; demokrat -aydın geçinenler, solcular , komünistler , ülkücüler , kırolar , tarafsızlar , kararsızlarda buna karşı çıkacaktır.

Bütün dünya bunu eleştirecek , yaptırımlar ve ambargolar tatbik edecektir.
Mevcut siyasi yapı " mazlum ve mağdur" rolüne bürünecek , desteği daha da artacaktır.
Toplum desteği olmayan darbeler , hiç bir zaman başarılı olamaz.

Varlığını TÜRK milletinden alan ; Türk Silahlı Kuvvetleri bu durumda yapayalnız kalacak ve toplumun gözünde itibarı zedelenecektir.
Hülasa ; Ordu'dan darbe beklentisi içinde olmak ; fazla iyimserliktir , bir gaflettir .

Gelelim Buğra Şad Irktaşımın dediği "genel seçimi bir daha görememek " konusuna..

Genel seçim olsa ne olacak ki ?

emin olunuz , malesef "akp" denen arap kıro partisi , bugün olduğundan daha güçlü çıkacaktır.

Bu sefer %47 değil , en az % 50 üzerinde , bazı bölgelerde % 70-80 oy alacaktır..

Koyun sürüsünden farkı olmayan , şuursuz , beleşçi , cahil , eğitimsiz , embesil insanlardan başka ne beklenir ?

Bir çuval kömüre , bir paket makarna ve nohuta gider yine oyunu akp'ye verir.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2008, 22:29   #89 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Kırık Ok kardeşim, umut güzeldir, umut tatlıdır. Umut, (Atsız Ata'nın dediği gibi) en son terk edilen şeydir. Fakat görünen köy de kılavuz istemiyor. Şahsen ben, bugün içinde bulunduğumuz durumda şeriatı ve tek parti diktasını engelleyebilecek bir tek oluşum, kurum, kuruluş veya topluluk göremiyorum. Bu gidişle olacağa da pek benzemiyor.

Fatih Sultan Mehmet, Bizans'ın son yeri İstanbul'u fetih için Bizans kapıların dayandığında içerideki Bizanslılar savaşmak yerine tüm gün surların etrafında Constantinopolis'in kurtarıcı "Ayperisi Meleğine" dua etmişler.

Türkiye'nin umutları ve idealleri bu kadar saçma ve basit değil...

Aslında topluma açık yerde yazılamayacak onlarca şey var... Forum çok güzel fakat herşey yazılamıyor.

Benim önce güvendiğim TSK sonrasında kendim eğer birgün TSK'nin da bu işte geri kaldığını düşünürsem. O zaman bilgim ile becerim ile elime ne geçirdiysem dağa çıkarım.

Düzenli değil ama milis olarak bu adamlara hergün korku salarım. PKK'lı şerefsizler kadarda olamayacağım. Bir tüfek 2 tane bomba benim gibi insanlardamı bulamayacağım..

Ama öyle eften püften aynı Bizanslılar gibi teslim olmam, Atatürk'ün dediklerini uygularım...

Bunun yanında dedim ya burada yazılamayacaklar var. İşte o yazılamacak güç odakları mevcut her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de... Bugün İsrail'de de bu böyle, Amerika'da bu böyle, Türkiye'de bu böyle...

Bu söz ettiğim güçler eğer konuşursa bir kere sadece bir kere konuşur. O zamanda konuştuğu ülkeye göre Amerika'daysa Kennedy gibi olur, Türkiye'deyse Menderes gibi olur. Ama sürekli konuşmaz.

Yani bağırmak için çok erken susmak için çok geç bir dönemdeyiz.

Metal Fırtına mevzuları çıktığı zaman bir araştırma dizi hazırlamak için 2 kişi bir araya geldik. Bugün tüm Türkiye'nin tanıdığı veya tanımadığı pek çok kişi ile konuştuk dahasında arşivlerde ve diğer yerlerden onlarca belge inceledik.

Bir rapor hazırlamak için çok kararlıydı ve korkusuzduk. Ama karşımıza çıkan şey o kadar farklı o kadar gariptiki neticesinden biz bile ürktük.

Yani bizim hazırlık amacımız Türkiye ve Amerika nasıl savaşır ne gibi şeyler olur acabayken karşımıza çıkanlar aslında Türkiye'nin işleyiş, lobi ve icra mekanizması olarak hayal edilemeyecek kadar dev olduğunu anladık...

Ondan tek olarak şunu söyleyebilirim. Sadece icrayı işlem yapacak 1 dev kurum ve 1 dev yapılanma var bu ülkede...

Ondan dediğim gibi "Susmamız için çok geç bağırmamız için çok erken" içini rahat tut bence ve ülkemize dahasında kendimize güvenmemiz gerektiğini düşün.
Alt 01.08.2008, 22:38   #90 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Değerli KOCATÜRK Ağabeyim,

Ordu ve Anayasa Mahkemesi'nin AKP'nin hakkından geleceği düşüncesi, AKP'nin kapatılmamasıyla beraber sönüp kayboldu. Çünkü artık, Anayasa Mahkemesi üyelerini Abdullah GÜL belirleyecek. Bu da demektir ki kaybedilen kapatma davası son şans idi. Bundan sonra böyle bir dava açılsa bile para etmez, AKP kapatılmaz.

Hepimiz buradayız ve göreceğiz; Anayasa Mahkemesi üyelerinde yapılan ilk görev süresi dolum değişikliğinden sonra, Abdullah GÜL'ün seçtiği üyelerle yeniden bir türban düzenlemesine gidilecektir. Akabinde türban kamusal alana sokulacak ve teorik olarak şeriat gelmiş olacaktır. Ondan sonraki süreç ise, bir arabanın toprak yoldan asfalt yola çıktıktan sonraki hâli gibi birden hızlanacak ve koşar adım şeriata gidilecektir.

Bahsettiğiniz gibi ordu tarafından bir darbe yapılması söz konusu değildir. Sizin de söylediğiniz gibi bu koyun sürüsü varken ordunun bir girişimde bulunması mümkün olamaz. Bazı arkadaşlar, tarihi hâlâ 28 Şubat 1997 sanıyor ama artık o tarihte değiliz. Artık çok şey değişti. Herşeyden önce bugünkü düşmanımız, diktasını kurmaya çalışan tek parti değil, Amerika'dır. Bahse konu parti bir oyuncak.

Uzun lafın kısası, artık benim bütün ümitlerim tükendi.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler