![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Atasının kanı miras oğluna,
Layık mı kapansın kılıcı kına? Kutlu davamızın şanlı yoluna, Başımızı kurban koyar geliriz.. Bir an bile düşünmeden, dalmadan, Dağ burcuna gün ışığı çalmadan, Çarık giyinmeden, azık almadan, Deli rüzgarlarla eser geliriz... Türkçülerin ilk otağı olan Türkçü.net'in açılmasına bende diğer soydaşlarım gibi çok sevindim. Değerli Kemal Beğimize, Türkçü.net'i yeniden hayata geçirmesinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçülük kavramını, ülküsünü kitlelerle buluşturan ilk otağımızın yeniden açılmasına çok sevindim. Bu gelişme gerçek Türklere güven verecek, düşmanlara ise korku salacaktır.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçülüğü internet dünyasında yayan ve birçok kişinin hayatını değiştirecek bilgilere ve deneyimlere ulaştığı ilk otağ olan Türkçü netin açılması tüm Türkçüleri sevindirmiş,düşmanları ise üzüntüye boğmuştur. Bir daha nice yıllar devemlılığını sürdürecek olan otağımızı bugünlere getiren Kemal ağabeyimize Türkçüler adına teşekkürü bir borç bilirim.
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
Hic unutmam tam 1 sene önce Nisan ayinin sonlariydi turkcu.net ile tanisali araliksiz hergün takip ettim ilk orda okudum Ruh Adami, Bozkurtlarin Dirilisini ve Ölümünü. Orda basladi hersey benim icin. Tanistiktan bir sene sonra yine acilmis benim ilk okulum. Suan o kadar cok sevincliyim ki tesekkürler Kemal Beg.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TÜRKÇÜLÜK ve ATSIZ ATA ile arama motorlarında yaptığım aramalarda her zaman karşıma çıkan bir adresti TÜRKÇÜNET.Ne yazık ki site faaliyette olduğunda ben TÜRKÇÜ değildim. TÜRK soyluları aydınlatacak,ATSIZ ATAMIZIN yolunu saptırmadan anlatan bir otağı olacağından,nice TÜRK soyluların ve yavrukurtların bilinçlenmesi sağlayacağından, bu kararı iyiki almışsınız.TÜRKÇÜ otağımız tüm TÜRK soylularla büyüyecek ve hedefine ulaşacaktır.Bu kutlu görevin sonuçlarını görmemiz dileğiyle.Saygılar.
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşlarım bir sorum olacaktı şu an Türkçü.net in otağ bölümü açık mı ben fareyle tıklıyamıyorumda hiç birşey açılmıyor.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çoğumuz Atsız Atamızın romanlarını, makalelerini, Türkçülüğü kısacası Atsız Atamıza ait olan çoğu yazıları sanal acunun ilk Türkçü sitesi olan Türkçü net'de okuyup öğrendik. Özel sebeplerden dolayı bir süreliğine kapanan Türkçü net'in yokluğunu suistimal eden bazı dengesiz kişilere verilebilecek en iyi cevap Türkçü net'in tekrardan açılması olacaktı. Tekrardan Türkçü net'i açıp düşmanlarımızı çatlatan Kemal Ağabey'e teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Genç Atsızcıların ilk durağı olup, emeği üzerimizde çok olan Türkçü net'in tekrardan açılmasına vesile olan Kemal abiye teşekkürlerimi sunarım.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçü.net benim de ilk Türkçülük okulumdur. Sanırım kapanmasından bir ay önce üye olmuştum. Otağdaki yazılar ,Türkçülük o kadar ilgimi çekmişti ki gece saat 4-5 e kadar konuları okuyordum. Otağda sanırım 10 iletim vardı . Türkçülükle tanıştığım ilk vakitler eklediğim iletileri hala merak ederim. Otağın kapanacağını ilk okuduğumda Türkçülük öğrenimim buraya kadar diye çok üzülmüştüm . Sonra atsızcılar.com otağında okuluma kaldığım yerden devam ettim.
Türkçü.net bütün Türkçülere kutlu olsun. İlk Türkçülük okulumu yeniden açan Kemal Abi'ye teşekkürlerimi bir borç bilirim. Otağın açılışındaki bozkurtun sesi içimizi yine hoş edicek, değerli makaleler bilgilerimize bilgi katacak.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ı anlatıyor
|
Bugün çevremde pek çok kişiye Atsız'ı bilirmisin, Atsızcıları tanırmısın dediğimde " evet hocam Türkçü.net'tekilerden bahsediyorsun değil mi" der.
Bu Türkçü.net'in, Türkçüler için bir simge olduğunu çok güzel ortaya koymaktadır. Hiç güncellenmese bile site açıldığında Bozkurt uluması bile çok şeye değer kanımca. Site'nin tekrar açılmasını sağlayan Kemal Bege teşekkürlerimi bildiririm.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçünetim açılmış daha ne söyleyeyim sağol Kemal ağabey......
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türklerin ilk ana yurdu Ötükense, Türkçülerinde ilk otağı Türkçü.net olmuştur. Birçok kişiyi bize kazandırdığı, makaleleriyle hep bizi bir kez daha okumaya sevk ettiği vede en son olarak Türkçülerin ilk sanal acunu olan Türkçü.net'i tekrar açan Kemal Ağabeye teşekkürü borç bilirim....
"BİR KERE KALKAN BAYRAK BİR DAHA YERE İNMEZ!."
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben de Türkçülüğü, Atsız Ata'yı Türkçü.net sayesinde tanıdım, öğrendim ve Atsızcılar.com'da kendimi daha da geliştirdim, piştim. İyi ki Çağatay Ağabey ve Kemal Ağabey var. Sizler olmasanız, Türkçülüğün ne olduğunu, Atsız Ata'yı nereden bilebilirdik ki. Türkçü.net ve Atsızcılar.com sayesinde nice Türk gençleri daha Atsız Ata'yı, Başbuğ Atatürk'ü tanıyacak, öğrenecek. Soysuzlara karşı her iki koldan mücadele ederek, günden güne daha da büyüyeceğiz. Türkçü.net kapandığında çok üzülmüş, içim burkulmuştu. Türkçü.net'in yeniden açılmasına çok sevindim. Hepimize kutlu olsun.
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
‘‘Vaktiyle bir Atsız varmış…’’ derlerse ne hoş! Anılmakla hangi bir ruh olmaz ki sarhoş?" demiş Atsız Ata. turkcu.net, Yüce Atsız'ın rûhunu sarhoş etmeye ve Türk gençliğine millî bilinci aşılamaya devâm edecektir. Kutlu olsun.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|