![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
2002 yılında yayına başlayan Turkcu.net i her zaman özlem ile bekliyordum. Bizi biz yapan, sesimizin duyulmasını sağlayan Turkcu.net in tekrar açılmasına çok sevindim.. Turkcu.net i kendi egosunu tatmin etmek için kullanan bir kaç kendini bilmez adam ise Turkcu.net'i kendi yuvası bilen binlerce Türkçü'nün karşısında ezilmeye mahkumdur..
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçü net internetteki ilk Türkçü sitedir. Bu site sayesinde binlerce Türk gencinin Türkçülük ile tanıştığına eminim. Kimbilir kaç tane Türk genci bu site sayesinde kendine bir yol çizmiştir. Emeği ve hakkı tartışılmaz.
Bozkurt ulumasını tekrar duymak güzeldi. Hiç susmasın. |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
2003 yılından belli neredeyse tüm siteleri takip eden birisiyim. Türkçü.Net'in ara vermesine üzülmüştüm. Açıldığına sevindim. Hayırlı olsun. Emek veren eller dert görmesin.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
SAFKAN
|
Esenlikler,
turkcu.net şuanda etkin mi? Arama çubuğuna yazıyorum ama birşey çıkmıyor! |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Adres çubuğuna "turkcu.net" yazdığınızda siteye girebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
SAFKAN
|
Evet, arama çubuğundan kastım googledir. Bulunak çubuğuna dediğiniz şekilde uyguladım ve haliyle çıktı ama neden google gibi arama sayfalarında çıkmıyor anlamadım. Bu sorunun gidirilmesi Türkçülere fayda sağlar kanımca.
Esen kalın.
Kana susamış yavuz hırsızlar adamakıllı kök saldılar gariplerimizin yurduna, Onların tepelerine öyle bir gürz indirelim ki, hiç dönüp bakamasınlar ardına, Kirli çakallar nasıl meydan okuyabilirmiş, Oğuz Kağan'ın asaletli bozkurduna, Yeter artık yeter! Kalmasın tek karış toprak, kurtarılsın zalim ayağı altından, Kalmasın tek kardaşım esir, hür olsun Kaşgar'lı Mahmud'un yurdu Türkistan... |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Turkcu.net daha dün yeniden açıldı. Arama motorlarında gözükmesi bir kaç günü bulacaktır.
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
SAFKAN
|
Ayrıca, neden otağ-fikir meydanı bir daha açılmamak kaydı ile kapatılmıştır?
Geçmişteki sorunlar ise üzücü bir durum ama yalnızca ilgilenmek söz konusu ise uygun kişiler bulunabilir. İşin özü, fikir meydanı'nın yeniden açılmasından yanayım..
Kana susamış yavuz hırsızlar adamakıllı kök saldılar gariplerimizin yurduna, Onların tepelerine öyle bir gürz indirelim ki, hiç dönüp bakamasınlar ardına, Kirli çakallar nasıl meydan okuyabilirmiş, Oğuz Kağan'ın asaletli bozkurduna, Yeter artık yeter! Kalmasın tek karış toprak, kurtarılsın zalim ayağı altından, Kalmasın tek kardaşım esir, hür olsun Kaşgar'lı Mahmud'un yurdu Türkistan... |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk göz ağrımız otağımızın tekrar açılması hepimizi çok sevindirdi. Sizler de olmasaydınız Türkçülük ne durumda olurdu? İtler kopuklar naziler testissizler milleti Türklükten bile soğuturlardı.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
turkcu.net, 2002 yılından bu yana Türkçülük ve Atsız Ata'yla alakalı kelimeler yazıldığında google'den ilk sayfasında çıkıyordu. Asla ikinci sıraya dahi düşmedi. Fakat yayınına bir süre ara verdiği için haliyle google listesindeki yerini de kaybetti. Fakat önemli değil, bir kaç güne kadar yeniden en üst sıralardaki yerini alacağından emin olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben de Turkcu.net'den birçok bilgi edinmiş biriyim. Nihal Atsız'ın bir çok makalesine oradan erişmiştim. Siteyi kuran Kemal Beğ'e teşekkürlerimi sunarım.
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hepimiz gibi ben de Türkcü net'in bir ögrencisi olarak, faliyete gecmesine sevinmis bulunuyorum. Emegi gecen kisilere tesekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kapandiginda ne kadar üzülmüssek, yayin hayatina yeniden baslamasindan dolayida o denli sevindigimiz,
TÜRKÇÜ.NET 'e ve emek verenlere irkimiza hizmetlerinden dolayi Tesekkür eder, calismalarinda basarilar dilerim.Kutlu olsun.Tanri Türk'ü korusun!!! |
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçüler'in ilk otağı Türkçü.net'in yeniden yayına başlaması yüce Türk soyuna kutlu olsun.
Tanrı Türk'ü Korusun! |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlginize teşekkürler arkadaşlar...
Fikirsel altyapısı, bilgi seviyesi ve kaleminin kuvveti herkesçe malûm olan Buğra Şad kardeşimizin Türkçü.net'te yeni yazıları yayınlanmaktadır. Ben de yakında yazmaya başlayacağım. TTK |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|