![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok sevindirici bir haber
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkçü.net yazınca hangisi olduğunu anlayamıyorum lütfen köprü verirseniz sık kullanılanlara kayıt yapariz. Tesekürler.
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İsveçli oyun yazarı Dürrenmatt ''Yazarlar sorunları çözmez, ama onları açığa çıkarır'' demiştir.
Unutmayalım ki; tespit edilmeyen sorunlar çözülemez. turkcu.net bence ikinci 1944'tür. Yeni bir diriliştir. Bu akımı sanallıkla küçümseyen insanlar olayları tam olarak irdeleyemiyor bence. Dünyada sanat ve düşünce hareketleri genelde mecmualar etrafında gelimişlerdir. Sanalağıdaki seviyeli bir sitenin de, aylık ya da haftalık çıkan bir dergiden pek farkı yoktur. turkcu.net, atsizcilar.com gibi siteler binlerce Türke, Türkçülüğü anlatması açısından çok önemlidir. Burada ayrıca Kemal Beğ'e, ''otağ'' kelimesini eski Türklerin yaşadığı devasa ve medeni çadır anlamından başka ikinci bir anlam kazandırdığı için teşekkür ederim. Kendisin her birinde ayrı teoriler bulunan yazılarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yıllar önce ödevimi araştırma konumu indirdiğim site.Atsız atamı yakından tanımama vesile olan site.Girişteki kurt sesleriyle çekmişti dikkatimi lise yıllarında.
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Güzel bir gelisme. Zaten Kemal irkdasim Nihalatsiz.org'la özdelesmisti. Anlasilan her sey olacagina varmis.
Ancak bilmek istedigim bir sey var. Otagimiza (foruma) giremiyorum. Henüz acilmamis galiba. Otagimiz'da acilacak mi? Eger acilacaksa cok güzel olur Selamlarimla Afsar Yigitlemesi |
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkçülerin internet üzerindeki ilk Türkçü okulu Türkçü.net'in yeniden yayın hayatına başlamasına çok sevindim. Emeği geçen herkese teşekürler.
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Burada bir forumumuz var zaten, ikinci foruma gerek yok... Herşeyin bir başı bir de sonu vardır; ben tam 5 yıl boyunca Türkçü.net'in forumu ile uğraştım ve geçen yıl son noktayı koydum, bitti... Bundan sonra bu tür işlerle uğraşmak genç kardeşlerimize düşer, biz de ara sıra foruma girip fikirlerimizi beyan ederiz. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
sende haklisin, bir forumu isletmek her babayigidin hakki degil. 5 sene gibi uzun bir zaman boyunca bu isi maddi ve manevi bütün imkanlarini seferber ederek yürüttün. Artik genc kardeslerimiz teknik ve otagi yöneticiligi görevlerini yerine getirsinler. Yapiyorlarda ve isin hakkini da veriyorlar. Zaten ha orasi ha burasi. Her ikisi de de bizim gözümüzde elbette birdir Esenlikler |
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRKÇÜ NET'İN TEKRAR AÇILMASI BENİDE ÇOK MUTLU ETTİ.
TÜRKÇÜ NETİN HEMEN HEMEN HEPİMİZİN YÜREĞİNDE ÖZEL BİR YERE SAHİP OLDUĞUNU SÖYLEMEME GEREK YOK |
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Urukdaşlarım; güzel haber geç gelmedi bu kez;kutlarım emeği geçenleri.
Varolun,Ezen bolsın .
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|