Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.04.2008, 18:45   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dulkadiroğlu Hakan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 72
Dulkadiroğlu Hakan Rss Beslemesi
Ülkü ocaklarında kız yok denecek kadar azdır hep erkek kalabalığı vardır. Kızlar taciz edildikleri için ülkü ocaklarına gitmiyorlar. Sadece 3-5 tane or... gider onlarda reislerle düşüp kalkarlar. Ama mesela chp teşkilatlarında bayan sayısı neredeyse erkek sayısına eşittir çünkü dinsiz imansız kafirler daha insanca davranışlar sergiliyorlar kadına kıza göz dikmiyorlar.
Dulkadiroğlu Hakan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 21:33   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Naldöken - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 9
Naldöken Rss Beslemesi
Alıntı:
Dulkadiroğlu Hakan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkü ocaklarında kız yok denecek kadar azdır hep erkek kalabalığı vardır. Kızlar taciz edildikleri için ülkü ocaklarına gitmiyorlar. Sadece 3-5 tane or... gider onlarda reislerle düşüp kalkarlar. Ama mesela chp teşkilatlarında bayan sayısı neredeyse erkek sayısına eşittir çünkü dinsiz imansız kafirler daha insanca davranışlar sergiliyorlar kadına kıza göz dikmiyorlar.
Dinsiz imansız kafirler derken...anlayamadım.Galiba onların gözünden göründüğü şekilde ifade etmek istedin.
Naldöken adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 21:35   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.732
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Alıntı:
Naldöken´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dinsiz imansız kafirler derken...anlayamadım.Galiba onların gözünden göründüğü şekilde ifade etmek istedin.

Aynen öyle.
Alt 30.04.2008, 21:41   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Yurt Ötüken - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1
Yurt Ötüken Rss Beslemesi
Esenlikler soydaşlar,
Bende size gerçekten kendi başımdan geçmiş bir olayı anlatacağım. Bende arkadaşımızın başına gelen olayın daha büyük çaplısını yaşadım. Bende Atatürk Üniversitesi öğrencisiydim yıllar evvel. Erzincanda okudum. Ülkücü kökenli bir aileden referansla oraya gitmiştim. O yıllarda erzincan ülkü ocağı başkanı olan zat hem babamın arkadaşıydı. Hemde bizden yaşça epey büyük ağabey dediğimiz bir adamdı. Benden önce de bir çok kız öğrencinin başına gelmiş benzeri tipten olaylar. Bir kaç ay ilgilenir gibi duruş sergiledi. Ağabey sıfatıyla. Sonra okulun kantininde beni çağırdı, yemek hazırlanan ayrı bir bölüme. Oradaki hizmetçi bayana biraz çıkarmısınız dedi. Bak dedi. Bildik öğütlerden başladı. Yani seni düşünüyormuş gibi. Oranın nasıl kurtlar sofrası falan olduğundan bahsetti. Tabi bir eli omzumda.İçki içmişti. Ama eli hiç rahat durmuyordu. Elle çirkin bir hareket yaptı. Taciz yani. O zaman tiksindim yani o camianın bütününden. Sonrasında da o camiayla olan bütün diyaloğumu bitirdim. Onlardan kimse kalkıp beni haklı görmedi. Sevgili reisleri onların nazarında haklıydı. Çünkü onların çobanlarıydı ve onlarda bir koyun sürüsüydü. Bu anlamda çokta anormal karşılamıyorum bu tip davranışları. Çünkü ahlaksız adam çok içlerinde. Bu yaşanmış olayı size aktarmak istedim. Şimdilik esen kalın.
Yurt Ötüken adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 22:24   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.332
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Dulkadiroğlu Hakan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkü ocaklarında kız yok denecek kadar azdır hep erkek kalabalığı vardır. Kızlar taciz edildikleri için ülkü ocaklarına gitmiyorlar.
Neden gitsin ki? Daha bir kaç yıla kadar İstanbul İl Ülkü Ocakları Başkanı Levent TEMİZ tecavüzden yargılanıyordu. Bu olayın basına yansımasından ve çokça dallanıp budaklanmasından sonra görevinden alınmış ise de, arkasında kendisiyle aynı zihniyete sahip potansiyel tecavüzcüler bırakmıştır.

Bir şeye ulaşamayan insan, her zaman o ulaşamadığı şeyin kompleksi içindedir. Bunu ben değil, davranış bilimciler söylüyor. İşte ülkücüler de, hâlen görücü usulüyle evlenen, bir karşı cinsle sağlam bir ilişki yaşayamayan kişiler olduklarından bu tür olaylara rastlanılması normâldir.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 23:11   #21 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

NEHİR - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 8
NEHİR Rss Beslemesi
Soydaşlarım hepinize geçmiş olsun.
Bende SDÜ'inde okurken çapulcunun arkadaşlık teklifini kabul etmediğimden çekmiş bir bayanım. Ben de şehir dışında okuyordum. Sırf kabul etmedim diye adımı kötüye çıkarmıştı. Sözüm ona ben erkeklerle günümü gün ediyormuşum. Eğitimim dışında hiçbir şeyi düşünmeyen ben bunu nasıl yapabilirdim? Sinir krizleri geçirdim. Namus, iffet sahibi bir Türk kızına çirkin, yemek yapmasını bilmiyor, temizlikten anlamıyor derseniz gücüne gitmez ama namusuna laf geldiği zaman yıkılır. Aslında herkes kim olduğumu biliyordu ama reiscikleri haklıydı. Kız arkadaşlarım bu iftiradan kurtulmam için beni bölüm başkanımızla konuşmayı önerdiler. Bereket hocamız onlardan değildi. Sınıfta adıma konuşma yaptı. Sağolsun iyiliğini unutamam.

Şimdi soruyorum. Bunlar milliyetçiler ise insan safkan Türk kızına bunu yapar mı? Elhamdülillah müslümanlarsa bu kul hakkına girmiyor mu?
NEHİR adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 23:25   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 656
IRKÇI Rss Beslemesi
Kilisenin birinde titiz bir papaz varmış, hergün çanı iyice temizleyip parlatırmış. Bir gün ne görsün, karganın biri çana pislemiş. Neyse temizlemiş çanı, fakat ertesi gün karga tekrar pislemiş. Üç, dört, beş derken karga bu işi adet hâline getirmiş ve hergün çana pisler olmuş. Papaz da fena gıcıklanmış tabii ve en sonunda kargaya tuzak kurmaya karar vermiş. Çanın kenarına bir bardak şarap koymuş, çana pislemeye gelen karga şarabı içince oracıkta sızıp kalmış ve papaz kargayı kanatlarından yakalayıp sormuş:

- Ulan karga; hıristiyan olsan çana sıçmazsın, müslüman olsan şarap içmezsin; söyle bana sen nesin?

Gözlerini güçlükle açan karga cevap vermiş:

- Ülkücüyüm abi...

Sanırım bu kısacık fıkra ülkücü zihniyetin çarpıklığını anlatmaya yeter de artar bile...
IRKÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008, 23:40   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
DELİ KURT Rss Beslemesi
100 gr. arap kanı, 100 gr. kürt aşkı, 150 gr. islamcılık-ümmetçilik, 200 gr. serserilik, 100 gr. kabadayılık, 50 gr. varoş kültürü, 10 adet "allahüekber" sözcüğü, 5 adet "selamünaleyküm" sözcüğü, 250 gr. cehalet, 1 adet tesbih,1 adet kumaş pantolon ve bir tutam cinsel açlık genişçe bir kaba konur ve iyice yoğrulur.

Ortaya çıkan karışım güneşte kurumaya bırakılır ve 1 adet ülkücü elde edilir.
DELİ KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 00:22   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.343
Gökhan Rss Beslemesi
İşin tuhaf olmayan yanı, ülkücü kızların da hepsi motor oluyor. Bu internette bile Guntulu35 ve Türküm35 vb. rumuzlarla çapulcu sitelerinde yazan meşhur sanal bir motor var. Bu motora İzmir'de binmeyen kalmamış.

Kızı motor erkeği ırz düşmanı. Bu mikrop güruhu toplamak gerekiyor. Onu da günü geldiğinde ordumuz layıkıyla yapacaktır. Tıpkı 12 Eylül'de olduğu gibi
Alt 01.05.2008, 02:17   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KAFATASÇI - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 17
KAFATASÇI Rss Beslemesi
Kahretsin kardeşim yeter be günde 3 saat internet kullanmayan herkesin bozkurt denince aklına ülkücüler geliyor.Şu Mhp ve ülkü ocakları kapatılsa millet için çok hayırlı olacak.
KAFATASÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 11:05   #26 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 27
TürkçüKürŞAD Rss Beslemesi
Alıntı:
Selin´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Çünkü bu insanlar dinci (?), kızlara bacım diyen (?), içki içmeyen (?), dininine bağlı (?) insanlar olarak bilinmeye ve öyle bir imaj çizmeye yatkın insanlardı.
Sonuna Soru İşareti Koyduğun Kelimelerin Hepsinin Tersini Yaparlar
İçki mi alasını yaparlar, kızlar konusunda türlü terbiyesizlikler,din konusuna hiç girmeyelim zaten.......
TürkçüKürŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008, 13:17   #27 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

BANU ÇİÇEK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 17
BANU ÇİÇEK Rss Beslemesi
Eğitimlisi de eğitimsizi de aynı dert. Ülkücü kanı bulaştıktan sonra. Üniversitede okurken arkadaşımızın nişanlısı şehir dışından gelecekti. Kendisini ismen tanıyorduk. Anlatır dururdu. Zaten anlatırken nasıl bir insan olduğunu anlamıştık. Bizi de tanışmamız için çağırdı. Bizde kırmadık. 3 kız arkadaş dedikleri yere gittik. Görünüşünden de tipik bir çapulcu olduğu anlaşılıyordu. Ortaokul mezunu vatandaş bize kızkardeş, bacı, baldız muamelesi yapıyordu. Birden samimiyet kurdu. Biz de şaşkınlıkla seviyemizi koruyorduk. Ülkü Ocaklarında görevliymiş. Derin siyasi, dini, milli bilgisiyle bizi eksik olmasın bilgilendirdi. Çapulcu gençlik olarak yaptıkları mücadeleden bahsetti.

Sonra bu çapulcu ne yapsa beğenirsiniz? Arkadaşın telefonundan bizim ev ve cep numaralarımızı edinmiş. Bizim insanca misafir ettiğimiz adam ahlaksız konuşmalarıyla cep telefonlarımızı arıyordu. Evimize kadar arayabilirmiş. Korkağa hukuki yollarla kendisini mahvedeceğimi söyledim. Ya ailelerimizle yüz göz olsaydık? Para kaybetmek mi güven kaybetmek mi derseniz tereddütsüz para kaybetmek derdim.

Anladım ki ar, namus ve terbiye yoksunu çapulcu ülkücünün mücadele kitlesi bizim gibi kızlarmış.
Alt 02.05.2008, 03:50   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 965
KOCATÜRK Rss Beslemesi
ülkücünün ;

-ülküsü şeriat ,
-vatanı arabistan ,
-kardeşi kürt ,
-akrabası çeçen ,
-düşmanı TÜRK ,
-başbuğu hüseyin feyzullah ,
-bayrağı üç hilal ,
-ideolojisi arap milliyetçiliği ,
-tarihi osmanlı ,
-zekası embesil ,
-karakteri katil - haydut ,
-kanı melezdir..

"Bacım" dedği kıza çıkma teklifi yapar , "bacı " kelimesinin kız kardeş anlamına geldiğini bilmez..

Şehit cenazesinde " ya Allah ,bismillah allahu ekber " siye böğürür , ama bunun " esirgeyen bağışlayan Allah'ın adıyla ...Allah tektir " anlamına geldiğini bilmez.

Önderlerine " reis " der , ama reis'in balıkçı motorlarının kaptanlarına dendiğini bilmez..

Kürte "kardeşim " der , ama " kardeş"in ne anlama geldiğini bilmez..

Çeçenlerin ne pislikler yaptığını bilmez , ama onlara ısrarla destek olur , hatta çeçenlerin yanında gönüllü savaşmaya gider..

"Başbuğ" ne demek ? bunu bilmez , ama hüseyin feyzullaha başbuğ der..

Zeka seviyesi embesil ve idiot olan , eğitimsiz , cahil , bilinçsiz , mafya özentisi kabadayı olan ülkücülerden başka ne beklenir ki ?

Onlar ayrı bir dünyada yaşıyor...

"embesiller dünyası "
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2008, 10:27   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 201
Kalpaklı Rss Beslemesi
Alıntı:
IRKÇI´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kilisenin birinde titiz bir papaz varmış, hergün çanı iyice temizleyip parlatırmış. Bir gün ne görsün, karganın biri çana pislemiş. Neyse temizlemiş çanı, fakat ertesi gün karga tekrar pislemiş. Üç, dört, beş derken karga bu işi adet hâline getirmiş ve hergün çana pisler olmuş. Papaz da fena gıcıklanmış tabii ve en sonunda kargaya tuzak kurmaya karar vermiş. Çanın kenarına bir bardak şarap koymuş, çana pislemeye gelen karga şarabı içince oracıkta sızıp kalmış ve papaz kargayı kanatlarından yakalayıp sormuş:

- Ulan karga; hıristiyan olsan çana sıçmazsın, müslüman olsan şarap içmezsin; söyle bana sen nesin?

Gözlerini güçlükle açan karga cevap vermiş:

- Ülkücüyüm abi...

Sanırım bu kısacık fıkra ülkücü zihniyetin çarpıklığını anlatmaya yeter de artar bile...

Kültürel açıdan toplumun en alt sınıfını ifade eden hilkat garibesi ülkücüleri hiç birşey bu fıkradan daha güzel açıklayamazdı. Elinize sağlık Kemal Ağabey...
Kalpaklı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2008, 21:36   #30 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 573
A R S L A N Rss Beslemesi
Alıntı:
Naldöken´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Otağda üye resimlerinin altında belirtmiş olan üyelerin yaşları yazılı, birine cevap yazıp hitap ederken bu tür şeylere dikkat edin, büyüğe saygı Türk töresinin en önemli özelliklerinden biridir.

Senin cevap yazdığın üye Dulkadiroğlu Hakan beğ görüldüğü üzere senden tam 20 yaş büyük.

Doğru hitap şekli, ''etmek istedin'' değil, ''etmek istediniz'' şeklinde olmalıdır. Büyüklerinizle konuşurken yaşıtınız gibi senli benli konuşmamalısınız.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler