Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 03.05.2008, 15:06   #46 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Töregene Katun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 39
Töregene Katun Rss Beslemesi
Ülkü ocakları denen pislik yuvalarına ayak takımı çapulcu serseriler gider. Bunlar da doğal olarak, hayatlarında hiçbir kızla iletişim kurmadıkları için, kazara ocağa düşürdükleri kızlara sarkar, onları taciz ederler. Bir insanın ülkü ocağına gitmesi için ancak mercimek beyinli olması gerekir.
Alt 03.05.2008, 15:47   #47 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Güntülü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Ülkü ocaklarına genelde gençler ilgi duymaktadır. Lise çağında kabaran milli duygularını tatmin etmek için bir oluşum aranır ve çalınan kapı ülkü ocakları olur. Günümüzde milliyetçilik ülkücülerin tekelindeymiş gibi görünmektedir. Bu yüzden bir çok gencimiz o olşumun içinde eriyip gider. Vaktinde uyanıp gerçeği görenler de vardır tabi ama sayıları çok azdır. Türklüğün simgesi olan kurt damarlarımızdaki kanı hızlandırır ama kurt da neredeyse mhp ile beraber anılır olmuştur.
Her geçen gün internet kullanımı artmaktadır. Ama bu kullanım hangi yöne doğru kaymaktadır bilmiyorum. Şu var ki internet olmasaydı şu an buradaki kardeşlerimizden çok azı bu bilince sahip olacaktı, diğerleri ya ülkü ocaklarının içinde eriyecekti yahut sevdasını içinde saklı tutacaktı. Aramızda ülkü ocaklarından çıkıp gelmiş, daha sonra yanlış görüşünü değiştirerek doğruyu bulmuş bir çok kardeşimiz var. Ülkü ocağına gitmek cehaletden kaynaklanıyor. Uzun süre o oluşumun içinde yer alıp herşeye rağmen ocağın bir parçası olarak kalmak beyinsizlik olarak adlandırılabilir.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 18:55   #48 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

DiSiKURT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 134
DiSiKURT Rss Beslemesi
lrktaslarimin ne pisliklerle maruz kaldiklarini cok iyi biliyorum. Cünkü yasadiklari olaylardan bir kac tanesi bizzat benim basimdan da gecmistir.

Yurt disinda kaldigim icin özel günlerde milliyetci gecinen suursuzlar tayfasi gece düzenlemektedir.(23 Nisan, 29 Ekim vb.) Fazla lafi uzatmaya gerek yok, komsularimin daveti sayesinde capulcularin düzenlemis olduklari 23 Nisan gecesine davet edildim, pek gitmeye gönlüm vermese de ''annemin kizim git biraz degisiklik olur, hem de eve geldiginde nasil gecti diye anlatirsin'' diyerek bir nevi annemin israrlari sayesinde gittim. Ama gitmez olaydim kendimden utandim, o gece capulculardan beraber olma teklifi aldim. Capulcu demiyorum, capulculardan cünkü birden fazla teklifle karsi karsiya kalip en sonunda dayanamayip cikma geregi duydum, komsularimin saskin bakislari icerisinde. Tabii eve geldigimde annem hayirdir kizim erken gelmissin dedigimde sadece susup odama cekildim..

Bazi irktaslarim kadar sanssiz degildim en azindan. Benim cantami alip cikma olanagim vardi. Ya sizin? Her gün o suratsizlari görüp bazen de tehdit almaniz! Aklim ermiyor bu kisilere. Önce bacim diyeceksin sonra beraber olmak icin teklif edeceksin. Olur da bu kadar geri zekalilik olmaz cinsinden dedirtiyor insana.
DiSiKURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 19:43   #49 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 71
bağatarkan Rss Beslemesi
Alıntı:
Güntülü´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkü ocaklarına genelde gençler ilgi duymaktadır. Lise çağında kabaran milli duygularını tatmin etmek için
...ya da kavga ettiklerinde arkalarında abilerinin olması için
bağatarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 22:07   #50 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 128
Selin Rss Beslemesi
Alıntı:
avşarlı´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben de bir arkadaştan duymuştum. Çapulcu reisinin biri bir kızın yanına giderek "Benimle çıkmana karar verdim" demiş.
O da bir şey mi? Benim arkadaşımın yaşadığı ve benim tanık olduğum bir olay; reisin teki itlerini göderiyor ve arkadaşıma: "Reisimizin çocuğunu doğurmaya hak kazandınız." dedirtiyor. Ben yorum yapmak istemiyorum bunun üzerine. Zaten ahlakı yerinde olan her insan, bu tecrübeleri okuduktan sonra beyninde bir yerlere koymuştur bu çapulcuları.
Alt 03.05.2008, 22:14   #51 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Güntülü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Alıntı:
Selin´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Reisimizin çocuğunu doğurmaya hak kazandınız."
Bu daha güzelmiş. Çok komik ya. Ne hikmetse bir bana denk gelmez böyleleri. Güzel makara yapılır. Hakikaten yaratıcıklıkda sınır tanımamışlar.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 22:18   #52 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 201
Kalpaklı Rss Beslemesi
Alıntı:
Selin´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
O da bir şey mi? Benim arkadaşımın yaşadığı ve benim tanık olduğum bir olay; reisin teki itlerini göderiyor ve arkadaşıma: "Reisimizin çocuğunu doğurmaya hak kazandınız." dedirtiyor. Ben yorum yapmak istemiyorum bunun üzerine. Zaten ahlakı yerinde olan her insan, bu tecrübeleri okuduktan sonra beyninde bir yerlere koymuştur bu çapulcuları.

Başka bir platformda bu yazıyı okusam gülüp geçer ve ''yok artık üniversite okuyan bir insan bu kadar aptal olamaz'' derdim. Ama şükür ki çapulcuların ne pislik olduğunu ve yapmayacakları dengesizlik olmadığını biliyorum. O yüzden de anlattığınız olayın gerçek olduğuna eminim...
Kalpaklı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 22:21   #53 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 128
Selin Rss Beslemesi
Emin olmak durumundasınız.
Türkçüler'in en belirgin özelliklerinden biri, dürüstlükleridir.
Burada kimsenin kafasından senaryo uyduracak hali yok.
Madem tüm kartlar açık oynanıyor, o halde saklanacak bir şey de yok.
Herkes, kimin ne olduğunu görsün ve ona göre davransın bundan sonra.
Alt 03.05.2008, 22:25   #54 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Asena01 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 510
Asena01 Rss Beslemesi
Evrenkent yurtlarında tuvaletlerin bile reisleri olmaktadır.Bu reisler,kendilerine biraz diklenince;hele ki yalnız iseler gölgelerinden korkarlar.Ülkücülerin ülküleri kızların peşinden koşmak ve arapça sloganlar atmaktır. Komünist guruplar kızları hedef gösterirken;bunlarda yalnız gezmez;her işi birlikte yaparlar.
Alt 03.05.2008, 22:39   #55 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Naldöken - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 9
Naldöken Rss Beslemesi
Gerçekten üniversitelerde felakettir bunlar.Kro gibi giyinir kro gibi yaşarlar.Bu halleriyle de kız arkadaş bulmaya çalışırlar.Ellerinde tesbih ayaklarında burnu göğe bakan kunduralar.Okulun koridorlarına hapishane avlusu havası verirler.Çoğu ülküsünün ne olduğunu bilmez.Ülkünü söyle dendiğinde,kendine hakaret edildiğini sanıp sinirlenir,kızarır morarırlar.Çünkü bilmiyordur neye uşaklık ettiğini.Reis denen şeyin yalakalığını yaparlar.Kavga gürültü ihitmali olursa,gidilecek yer bellidir.Bazıları da sırf bu arka edinme meselesi yüzünden ülkü ocaklarına takılırlar.Böylelerinin de tek amacı arka edinmektir.
Birgün bir tanesiyle konuşurken,ülkü ocaklarına takılana kadar tam Atatürkçü olduğunu söylemişti hatta kafasında putlaştıracak kadar Atatürkçü olduğunu söylemişti.Ama sonra neden olduğu bilinmeyen bir şekilde bu ülke için tek kurtuluşun şeriat olduğuna karar vermiş.
Bu zat 5 vakit namazını kılıyor kısaca İslam ın bütün gereklerini yerine getriyordu.Ancak dilinden küfür eksik olmuyordu.İbadetini yerine getiriyorsun ama ahlaki bozukluk üst düzeyde.
Kısaca papazın fıkrası herşeyi özetliyor.
Naldöken adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 22:54   #56 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BOZKURT OTAĞI
İletiler: 315
TÜRK YILDIRIM Rss Beslemesi
Alıntı:
Güntülü´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Her geçen gün internet kullanımı artmaktadır. Ama bu kullanım hangi yöne doğru kaymaktadır bilmiyorum. Şu var ki internet olmasaydı şu an buradaki kardeşlerimizden çok azı bu bilince sahip olacaktı, diğerleri ya ülkü ocaklarının içinde eriyecekti yahut sevdasını içinde saklı tutacaktı.
Onlardan biri benim internetim olmasaydı ve bu otağı bulmasaydım Türkçü bilince sahip olacağımı hiç sanmıyorum.Bu yüzden internetin bana en büyük yararı bu oldu.

TÜRKÇÜLÜK SADECE BİR FİKRİYAT DEĞİL

AYNI ZAMANDA BİR MÜCADELE VE YAŞAYIŞ

BİÇİMİDİR.

TÜRK YILDIRIM adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2008, 02:57   #57 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Çadurlu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 10
Çadurlu Rss Beslemesi
Forumda yeniyim.İyi geceler dilerim.Bu ülkücülerle ilgili bir anımı da ben anlatmak istiyorum.Üniversitede ilk yılımda bizim sınıfta biri vardı .tabi o zaman bilmiyordum ülkücü olduğunu sonraları öğredim.Birgün kantinde yanına oturdum.Baktım tespih sallayıp çekiyor.Dedim ya üniversiteye gelmiş adamsın mahalle kahvesinde gibi tespih çekiyosun.Bana ne derse beğenirsiniz:
Manitam yok.Tespih çekme manitam yok anlamına gelir ,dedi .O günden sonra soğumuştum o heriften.Ülkücüler hakikaten türüne az rastlanan cinsten insanlar.
Çadurlu adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2008, 04:35   #58 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 544
Tarkan Rss Beslemesi
Alıntı:
Çadurlu´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Forumda yeniyim.İyi geceler dilerim.Bu ülkücülerle ilgili bir anımı da ben anlatmak istiyorum.Üniversitede ilk yılımda bizim sınıfta biri vardı .tabi o zaman bilmiyordum ülkücü olduğunu sonraları öğredim.Birgün kantinde yanına oturdum.Baktım tespih sallayıp çekiyor.Dedim ya üniversiteye gelmiş adamsın mahalle kahvesinde gibi tespih çekiyosun.Bana ne derse beğenirsiniz:
Manitam yok.Tespih çekme manitam yok anlamına gelir ,dedi .O günden sonra soğumuştum o heriften.Ülkücüler hakikaten türüne az rastlanan cinsten insanlar.
Öncelikle hoşgeldin aramıza, kalıcı olman dileğiyle...
Bu ülkücüler kızlara arap mantığı ile "manita" "mal" diye baktıkları sürece böyle tek dolaşmaya mahkumlardır.Bulurlarsa da ezik bir türbanlı bulurlar, ağızlarının sulanarak baktıkları tiplerle ve düzgün Türk kızlarıyla hayatta birliktelik kuramazlar.İşte ondan böyle eziktirler ve her daim öyle kalacaklar
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2008, 11:44   #59 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kutay Han - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: TURAN ÜLKESİ
İletiler: 141
Kutay Han Rss Beslemesi
Bunlardan soğumaya çalışmaya gerek yok onlar zaten hal ve hareketleriyle insanları insan olmaktan utandırıyor.Milliyetçilik bunların tekelinde sanılıyorya işte ona üzülüyorum.

YA ÖLECEĞİZ . .

ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ !

T Ü R K Ç Ü D E V R İ M
Kutay Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2008, 16:18   #60 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
deniz han Rss Beslemesi
somut ve çözümcül hareketler taraftarıyım.bir karşı güç oluşturmalıyız.her birimiz sitemizi tanıtmalı ve insanların forumlara katılmasını sağlamalıyız.ayrıca konuyu açan arkadaşıma tavsiyem savcılığa suç duyurusunda bulunarak işe başlayabilirsin.hukukun hiçe sayıldığı zaman ve mekanlardaki olaylardan çekincen olursa da tüm site ve hepimizin yakınları da arkandayız.sadece Tanrı Türk'ü korusun diyerek bir yere varmak zor çünkü o sapık ve sapkın adamlar da Türk olduğunu iddia ediyor.böyle Türk olmaz olsun be Tanrı korumasın onları bizi korusun.
deniz han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler