![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Alıntı:
Y.N: Katılmak için ileti ekleme! Kendi fikrin yok mu? |
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Selcuk'ta rektorluktede adamları var bu ülkücü öğrencilerin.
üniversite dısında ülkücüler Karamanlı TÜRKMENlerden acaip korkuyorlar bizzat sahit oldum,çünkü Bende TÜRKMENin. Selcukta yaklasık bi 850 900 kişiyiz.Ama rektorluktede adamları olunca bizler haklı olduğumuz davalardada haksızmıs gibi olup okuldan uzaklastırılan biz oluyoruz. |
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bacım benle çıkacaksın !
Kim bunu söyleyen o kafayla nasıl üniversiteyi kazanmış.Gülsem mi ağlasam mı en iyisi tepki vermemek delidir ne yapsa yeridir deyip geçmek. |
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ne o kansız kürdeşin kansız devşirmesi, gücüne mi gitti çapulcu kardeşlerine edilen sözler. Bir sentezci "kız kardeşine" kötü gözle de bakar, taciz de eder, tecavüz de eder. Gerçek sentezcilik budur aşağılık piç.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Milliyetçiliğinin önündeki en büyük engel MHP ve onun kolları olan ocakları kapatılırsa herhalde bu da Türkiye Cumhuriyeti tarihine " VAKA-İ HAYRİYE " olarak geçer.
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hemen her iletinde "Karamanlı Türkmenler"i övüyorsun. Ben de Dulkadiroğulları Beyliğinden bir Türkmenim. Fakat bu yaptığın iş çok yanlış. Sanki Karamanlı Türkmenlerden başka Türklerin hiç bir değeri yokmuş gibi anlaşılıyor.
Unutma ki boyu, kolu, beyliği ve yerleşkesi önemsiz olmak üzere her Türk bir cevherdir. |
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Bugün biz Selcuk oğrencisiyiz ama rektorlukteki ulkuculer bizlere karsı bi gıcıkları var.Atalarımızın osmanlıya cektirdikleri yuzunden kampus içinde Karamanoğullarına ana avrat küfredenimi ararsın Karamanlıya küfredenimi ararsın.Kampüs dısındaki korkaklıklarını burdan herkes duysun diye oyluyorum. Benim için Bir Anadolu Beyliği osmanlıdan daha TÜRKTÜR.Senin içinde bu aynıdır ki bak ne güzel Dulkadiroğlu TÜRKMENiyim diyosun. Diğer TÜRKMENlerin değersiz olduğnu soylemedim. Bak ne Guzel Demişsin hepimizin Ortak sloganı bu olsun HER TÜRK CEVHERDİR. Saygılarımla Esen Kalın T.T.K |
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Birilerinin zoruna gitmiş gerçekler. Kızını bir İngiliz ile evlendiren kişinin peşinden takılanlara çok görmemek lazım. Kız kardeşinin bir kürtle vs. evliliğine hoş görene çok görmemek lazım. Bunlar ahlak, erdem, onur ve gurur gibi kavramları yok olmuş. Bağışlayacak olsalar bağışlayacakları yer THK olmaz çeçenistan olur.
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
o çapulcu ümmetçilerin dinlerine çok bağlı olduklarını buradan anlıyoruz fazla söze gerek yok bence...
|
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sana uyarı yazıyoruz tek cümlelik ileti ekleme diye,ama dönüp arkana baktığın yok.Bu otağ kıytırıktan bir yer değil.Konuyla ilgili görüşün varsa yaz,yazmış olmak için yazma.
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat forumdaki düşüncelerin bazılarını yanlış buluyorum forumda tartışma bölümü varmı acaba bi konu açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaylan ulan enik. Senin kıçbuğun ve peygamberin hata yapar da biz yapmayız. Yazı yazmasını bile bilmeyen çapsız devşirme koyun.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|