![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
DTP'nin, bugün Meclis'te bulunan milletvekillerinin hemen hemen hepsi üniversite mezunudur. Yani öyle cahil kalmış, dünyadan haberi olmayan masum kişiler değildir. Buna karşılık bilinçli bir şekilde çıkıp Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına ve birliğine karşı çıkmaktadırlar. İnsan aç olduğu için değil, hırsız olduğu için ekmek çalarmış. Kürtler de eğitimsiz oldukları için değil, hain oldukları için Türk ve Türkiye düşmanı oluyorlar.
Bunu görmeyen gözler ya kördür, ya da yemliha uykusundadır. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Üniversite okuyan kürt kökenlilerin çoğu kürtçü değil aksine bir 'Türk' olarak Türkiye'nin nimetlerinden sonuna kadar yararlanmayı hedeflemiş kişilerdir. Tabiki apolitik olamazlar, çünkü melezci sentezlere sarılıp yayılmaları için uğraşmasalar ülkenin yönetimini Türk soylulara bırakıp Türkçü, yani soycu bir yönetim tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirler, bu da onlar için kabus olur. Bu gibi kürtlerin ilk hedefi iyi bir iş sahibi olup soylu bir Türk kızını kandırıp evlenip melezleştirme içgüdüsünü uygulamaktır. Tabiattaki tüm parazitler, kanser hücreleri, virüsler vs. aynı davranışı sergilerler. Onun için üniversitelerde kürt kökenlilerin milli güvenlik yasaları ile beraber giriş kontenjanları kısıtlanmalıdır.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|