![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yeni TÜRKCÜ Otagimiz Hayirli olsun.
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugün aranıza katıldım.Yeni otağımızda kandaşlarımla birlikte olmaktan gurur duyuyorum.Otağımız bütün Türkçülere hayırlı olsun. Ayrıca bu forumu yapan ırkdaşlarıma teşekkürler. esenlikler...
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeni gelen ırkdaşlarımız ;
Atsızcı, Atatürkçü, TÜRK soycusu otağımıza hoş geldiniz. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
hoşbulduk ırkdaşım. Biraz once paltalk kurdum bilgisayarıma, ordada aranıza katıldım.
saygılar... Türk Irkı Sağolsun |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
GÖK TANRIM BİZLERİ HEP BERABER EYLESIN FORUM IRKIMA HAYIRLI OLSUN
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
EMEGI GECEN IRKDASLARIMIN ELLERINE SAGLIK YENI TÜRKCÜ OTAGI HAYIRLI UGURLU OLSUN.
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Efe kandasim aramiza hosgeldin.
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hosbulduk kandasim sizlerle beraber olmaktan onur duyarim.
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atsizcilar formu tum Turkculere hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kan Kardeşlerimden Allah Razı Olsun
Bu Sitede Emeği geçen tüm kandaşlarımdan Allah RAzı Olsun.Bu sitelerin artmasıyla kendi sesimizi TÜM TÜRK DÜNYASINA ve dünyaya daha rahat yayabileceğiz.
YA OLACAĞIZ,YA ÖLECEĞİZ,ÖLDÜKÇE GERİ GELECEĞİZ TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ALPER BATUR |
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeni gelen tüm soydaşlarıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.
Değerli yazı ve görüşlerinizle Otağımız dahada ileri seviyeye yürüyecek, yaptırımı olan ve ses getiren bir ekibin temellerini atmış olmanında mutluluğunu yaşayacağız. Tekrar hoşgeldiniz. Tanrı Türkü Korusun. |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu yeni otağımız, bütün Türk Evlatlarına kutlu olsun!..
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Turanci kandasim aramiza hosgeldin.
|