![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HAYIRLI OLSUN...
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sonunda gerçek bir Türkçü forumumuz oldu.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aramiza hosgeldin Tuna kandasim.
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Teşekkür ederim Attila Bey hoş gördüm.
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçek Türkçülere Hayırlı Olsun
hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sitemiz Türk ırkının sesi olacaktır. İnternette bir çok Türkçü site var. Ama en samimisi bana göre burası. Hayırlı olsun. Gerçek Türkçülerin arasında olmaktan gurur duyuyorum. Tanrı yüce Türk ırkını korusun. Türkçülük mücadelenizde Tanrı yanınızda olsun.
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yanlış görmediysem Serdar kimlik resmi olarak kendi resmini kullanıyor! Galiba yanlış görmedim! Vay Serdar Vay!..
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler...Kutlu olsun....
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Forumun kurulma calismalarinda hic bir fedakarliktan kacinmadan emek ve caba sarfeden irkdaslarima tesekkur ediyor, calismalarinin devaminda basarilar diliyorum.
Asil Turk irkina, kutlu olsun. TANRI TURKU KORUSUN! Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır. Bayrak ki onun gölgesi Bozkurtları toplar; Bayrak ki bütün kaybedilen yurtları toplar. Nerden geliyor? Tanrıkut'un ordularından! Lakin bize bir beyt okuyor kutlu yarından: Darbeyle gönüllerde yatan ülkü silinmez! Atsız yere düşmekle bu bayrak yere inmez!... |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
HOŞ GELDİNİZ SÜYÜNBİKE HANIM...
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım; aramıza hoş geldin sefalar getirdin.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Süyünbike soydaşım hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşbuldum deperli Irkdaşlarım teşekkür ederim,sizlerle birlikte olmak bana gurur verir. Uzun süreli,kalıcı ve yararlı bir birliktelik olması dileğiyle....
ESENLİKLER! Mazideki zaferlerden kalmadı bir iz; Döktüğünüz kanlar oldu bir deniz... Birgün elbet yeni baştan birleştiririz: Türkmen, Kırgız, Uygur, Başkurt, Özbek, Kazağı... |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Harika bir forum. Bu forumun yaratılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Atsizcilar , forumu , irkina , kutlu , olsun! , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|