![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
yahudinin dilinde esenlemeyi (şalom aleykum) çok iyi biliyorsun bakıyorum. Galiyevciler ırkçı değiliz diyor sen hala 'Türk Milliyetçilerini Bölmek Maksatli Kurulmuş Irkçi şamanist Aslinda Temelinde Maocu Kominist Ve Sosyalist Kişiler'
diyorsun. Okuduğunu mu anlamıyorsun? Bizler soycuyuz, üfürükten başbuğ türkeş ile ne Atsız Ata'yı ne de Başbuğ Atatürk'ü bir cümlede kullanma. Göktanrıcılık dinsizlik değildir, müslüman olmayanı ateist yapmışsın. Fındık beynin alır mı bilmem, Türkler en çok müslüman topluluklardan zarar görmüş onların arasında eriyip gitmiştir (İran, Mısır, Afganistan, Hindistan bile!) Türklük başka islam başkadır. |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Unutmadan, sen de kıçbuğunun izinden git, bir kızını kürde ötekini kızını ingilize ver. Yakışır senin gibi samileşmiş beyinlere.
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kansız, aklını fikrini Arap bedevisinin hurafesiyle bozmuş. Sen Türk olsan ne yazar olmasan ne yazar. Utanmadan birde milliyetçiyim diyor.
Senin gibi kanı kırık ümmet itlerinin fetva vereceği yer değil burası. Kendi inine dön sen. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ya şu sosyalistleri örnek alma huyumuzdan vaz geçsek.
Eski sovyetler gibi mi olmak istiyoruz. Hayır. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlk önce bize Türkçülüğü Turancılığı öğreteceğine git biraz Türkçe öğren kro enikler gibi yarım yamalak yazı yazıyor utanmadan.
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bu arada üstdeki beye cevap vermek gerekirse:
İslam ve türklük tabiki başkadır. Ha dersen ki ikisi birden oluna bilir mi. Olunur ben öyleyim. Ama sırf dininden dolayı birini karalamak doğru değil. Herkesin inancı kendine. |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Türkçülük" ve "komunizm". Bu iki kavramın yan yana gelmesi Türk'ün doğuştan gelen akıncı ve savaşçı doğasına aykırı. Gerçek bir Türk "halkların kardeşliği" masalına inanmaz, çünkü ataları binlerce yıllık geçmişinde diğer halklara hükmetmiştir.
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türklük sizin için Karahanlılar dan sonra başlıyor değilmi?Kansız bedeviler. İslamdan iğreniyorum sizleri gördükçe. Size ne millet neyi severse neye taparsa tapar. Aklı sıra bizi dinine davet ediyor...
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu siteyi kuranlar ın Turancı olması imkansız yazmış kansız.
Turancılık bunların gözünde k.rt Türk kardeştir demek. Şerfsiz kansız.
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sultangaliyev çok ilginç bir kişilik doğrusu bir insan hem Turancı hem komunist nasıl olur anlamış değilim,bir ırktaşımın dediği ibret alınacak kişidir sözüne katılıyorum ama sultangaliyevin Türkçü,Turancı olabileceğine inanmıyorum zaten öyle birisi olsaydı Atsız Ata her Türk büyüğünden bahsettiği gibi galiyevdende bahsederdi ama bildiğim kadarıyla Atsız Atanın galiyev hakkında tek satır yazısı yoktur eğer varsa ırktaşlarım beni bilgilendirirseler iyi olur.Sultangaliyevin itiraz edemeyeceğimiz tek yanı soyca Türk olduğudur.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soyu bozuk kro köpeği seni sen kimsinki bize TÜRKÇÜLÜĞÜ öğretiyorsun sen git bedevilere anlat kardeşliği onlar anlar senin dilinden baksana TÜRKÇE'Mİ arapçamı ne olduğu belirsiz yazdıklarının hem sor o bedevilere kardeş kardeş geçiniyorduk niye bizim askerlerimizi suriyede yemende mısırda ve çanakkalede sırtımızdan vurdunuz diye sorki senide vursunlar adi yaratık seni defol git OTAĞI kirletme mikrop... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok eski bir konu tarih itibariyle ancak inanın çok şaşırdım. :) ayrıca bu ülkücülerin provoke yöntemleri çok çabuk belli oluyor . Tanrıya şükür Yöneticilerimiz anında müdahale edebiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten sinirlenmemek elde değil.
Yazı yazan şahsiyetin acaba bu site kurucuları kadar kültürü var mıdır? Onlar kadar Türklüğü araştırmış ve benimsemiş midir? Karşılıklı konuşma olsa eminim kekelemekten başka bir şey yapamaz. İletisinde de öyle yapmış keza. Kelimeleri bile tam yazamamış, düşünceleri basitlik kokan ülkücü. Kulaktan dolma, karadüzen, bilimsellikten uzak cümleler de zaten ancak bir ülkücüye yakışırdı.
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlarda da bütün komünistler gibi bir eziklik psikolojisi var.
Ziyaretçi sayısı çok düşük olan bir siteleri var bu Galiyevcilerin. Geçenlerde girip bir baktım ve okuduklarım son derece gülünçtü. Bu ağalar sitelerinde yazdıkları bir yazıda, Türklerin tarih boyunca ezilen halk olduğunu söylemiş. E bu yazı karşısında gülünmez de ne yapılır Tanrı aşkına? Bir kere Türk, bir halk değildir. Bir millettir, ırktır. Ayrıca onun tarih boyunca ezildiği ise kızıl bir kompleksin uydurmasından başka bir şey değildir. Dirliği boyunca yayılmacı bir politika izleyen Türkler, her zaman saldıran taraf olmuş, pek az vuruşmada savunmaya geçmişlerdir. Yani kesinlikle ezilmemişler, aksine devirlerinin güçlü devletleriyle cesurca çarpışıp onları haraca bile bağlayabilmeye muvaffak olabilmişlerdir. Bilgi öyle büyük bir nimettir ki, ondan bir kere mahrum olan işte böyle kendini millete güldürür. |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Soysuz piç arab'ın dilinde dua okur, namaz kılar, ibadet eder sonra ben Türk'üm diye geçinir. Eminim okuduğu duaların, surelerin pek çoğunun anlamını bilmiyordur bile. Peki bu din hani "evrenseldi ve tüm milletlere gönderilmişti"? Neden sadece arapça ibadet yapılabiliyor? İnsanlar Tanrı'ya dua etmek veya ibadet etmek için arapça bilmek zorunda mıdır? Neden arab muhammet'in kabe'sine gitmek farz kılınmıştır? Madem bu kabe çok ilahi birşey, niye sürekli su basıyor ve taşları dökülüyor? Soysuz it, ruhunu verdiğin dinin nasıl çelişkilerle dolu olduğunu, kadını nasıl aşağıladığını, putları yasaklayıp kabe'yi nasıl putlaştırdığını, zinayı yasaklayıp tomurcuk göğüslü huriler vaat ettiğini, "islam'da zorlama yok" demesine rağmen inanmayanları öldürmeyi helal kıldığını öğren. Zorlasam en az 500-600 çelişki bulabilirim. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|