![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
AZİZ ŞEHİTLERİMİZE İTHAF EDİLEN KLİP
![]() ![]() Kandaşlarım; Bu vatan uğruna canını vermekte zerre tereddüt etmeyen aziz şehitlerimiz için Murat Evgin adında bir sanatçının yorumladığı"ŞEHİT" adlı parçasının bizim kahpe müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız' diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi üzerine yayımlanamadı. Eğer satılmış, aşağılık televizyonlar tarafından yayınlansaydı gelirinin tamamı Mehmetçik Vakfına yardım olarak gidecekti. Ancak kanı bozuk televizyon idarecileri bunu bile çok gördüler bu Milletin evlatlarına. Lanet olsun hepsine.Elbet bir gün bunun hesabını da verecekler. "ŞEHİT" Kader yazıldı Kınam yakıldı Canlar verildi Bu vatan borcu Sana elveda diyemedim ki Sadece bu yakar içimi Her şehidin ardından Bir türkü söylenirmiş anne Sen de benim ardımdan Bir türkü söyle ağlama anne Gidiyorum ben Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İşte televizyon ne olduğu ,satılık medya ekibinin ve bunu pohpohlayanların kimler olduğunu görünüz kandaşlarım ve ona göre davranınız.Geçmiş bilgiler sağlam temiz yürekli ise , geleceği ışık gibi aydınlatır..Esen kalınız...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| azİz , edİlen , klİp , İthaf , Şehİtlerİmİze |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|