![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
IRKDASLARIM..VATANIMIZDA kürdüm DEMEYE KORKANLAR SIMDILERDE BANGIR BANGIR BAGIRIYORLAR..BEN HOLLANDADA KALIYORUM.BURADA BILE BIZLERDEN CEKINIP BU KADAR ACIK BIR SEKILDE kürtcülük YAPAMIYORLAR.BIZIM TEPKIMIZ OLDUGU ICIN.TURKIYEMIZDE BU GIBI SEYLERE TÜRK SOYLULARDAN TEPKI GELMEDIGI ICIN GEMI AZIYA ALMIS GIDIYORLAR..TEPKI VEREN OLDUGUNDAYSA BUTUN krolar BIR OLUP KUDURMUS KOPEK GIBI SARIYOR..BU GIDISE DUR DEMEK LAZIM...TEPKININ ZAMANI GELDIGINDE KIM VAR ACABA DIYE ARKASINA BAKANLARDAN ETMESIN BIZI YUCE YARADAN...ÖLMESINI BILMEYEN YASAMAYI HAK ETMEZZ..ESENKALIN..TTK
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir de 'intizar' denilen bir k.rt var
ben böyle çirkin bir şey görmedim |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Malesef merhametli ve iyi niyetli olan Türk soydaşlarımızın sanat diye icra ettikleri anırmaya benzeyen müzikle beğenisini kazanmaya çalışıyorlar.
Tanrı yakın zamanda belalarını verir umarım... düzenleme sebebi: imla hatası
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bir tane daha var kardeşlerim oda sık sık tv çıkıyordu enson danimarkada kopenagta bir cinsel partide yakalandi daha doğrusu basıldı aynur doğan işte kürt işte pislik daha ne olsun
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|