![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kürt zararlılarının İzmir'de dağıttığı el bildirileri
kürt zararlıları, İzmir'de bildiriler dağıtıyorlar. Geçtiğimiz gün, bir bayan arkadaşın çalıştığı iş yerine camı kırarak taşa sarılmış halde bir el bildirisi atmışlar. Arkadaş da bu bildiriyi bana iletti. Bildiri de yazanlar şunlar.
KÜRT ULUSUNA KENDİ KADERİNİ KENDİ TAYİN HAKKI VE YAŞASIN KÜRT HALKININ MÜCADELE BİRLİĞİ. Meydan o kadar boş ki, şerefsizler bildirilerin altına adreslerini ve telefon numaralarını bile yazmaktan çekinmemişler. Adrres: Yeni Devrede Mücadele Birliğiadına eylem tanbuğa. Sofular Mah. Sofular Cad. Nu:52/3 Fatih/İstanbul Tel: 0 212 531 44 83. Ben ve arkadaşlarım tüm gün bu telefon numarasını arayarak, köpek soylarını taciz ve huzursuz ettik. Ben köpeklere telefonda dediğim: "Aşağılık köpekler, hepiniz tek tek infaz edileceksiniz" bunu söylediğimde tek yaptıkları, gıklarını bile çıkaramadan telefonu kapatmak oldu. Ne de olsa korkak ve aşağılıklar. Daha sonra İzmir Emniyeti'ni aradım ve kendilerine konuyla ilgili ihbarda bulundum. Oradaki memur arkadaşa da sorum aynen şöyleydi: "Bu kürtler İzmir'de bildiriler dağıtıyor, haberiniz var mı? memur arkadaş da, "O bildiriyi bize ulaştırır mısınız?" ve köpekleri tehdit ettiğimi söyleyince de, "duyarlılığınız için teşekkür ederiz." dedi. Ben de daha sonra gerekeni yapıp, bildiriyi emniyete ulaştırdım. Şimdi en azından bu köpekleri huzursuz edelim, uykularını kaçıralım. Meydanın boş olmadığını köpek soylarına gösterelim. Tüm arkadaşlar, yukarıya yazdığım telefon numarasını arasınlar ve duyarsız kalmayıp köpekleri huzursuz etsinler.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İzmir'de yoğun bir kürt faaliyeti var. Bu nevruz gösterilerinden de belli.
Bu tür duyarlılığı tüm soydaşlarımızın göstermesi gerek. Hiç üşenmeden çevrilecek 155 numaralı telefonda sizi dinleyecek bir devlet görevlisi var. Bazen gazetecilerde yasadışı gazeteler ve dergiler görüyorum ve hemen bende ihbar ediyorum. Ne kadar çok ihbar o kadar iyidir. siz ihbarınızı yapın gerisini polis halletsin. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunların iki kaderi var onuda TÜRK yazdı ilerdede gerçekleşecek.
Ya bu İlden defolup gidecekler yada soysuz kanlarını ATALARIMIZIN ASİL KANIYLA sulanmış KUTSAL TOPRAKLARIMIZA akıtacaklar. Ve Bir Şiir Allah kürdü mürd eyledi İki ayagını dört eyledi Ya eşşegi kürd eyledi Ya kürdü eşşek eyledi Ya rab kürde toprak verme Dehre sultan olmasın! Vur beline sopayı al haracı Karnı doymasın O çeşmeden gavur içsin, Rum içsin, kürde nasip olmasın Kürde fırsat verme ya Rab Dehre sultan olmasın Ayağını çarık sıksın Asla iflah olmasın |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bence polis tayyip ümmetçisi olmuş, karışmıyor, ilgilenmiyorlar.
Kapkaççı kürdü arka kapıdan gönderip, şikayetçi Türk'e eziyet ediyorlar. Başlarındaki bakan da kürt köpeği. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Demokan kandaşım haklısın.
İlkönce Emniyet Genel Müdürlüğü siyasi iktidarların ve politikacıların oyuncağı olmaktan acilen çıkarılmalıdır. Düşün bir kere kürtçü, şeriatçı oylarla iktidara gelen AKP'nin kürt bir milletvekili şu an Emniyetin iplerini elinde tutmaktadır. Açıkça teröristleri koruyup kollayan Baydemir'leri görevden alamayan İçİşleri, en küçük basit bir olayda yıllarını Emniyete hizmetle geçirmiş 1. Sınıf Emniyet Müdürünü şıp diye görevinden alıp başka bir yere sürebiliyor. Bu bir utanç tablosudur. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün statüsü acilen değiştirilmeli, Cumhurbaşkanlığına bağlanmalı ya da Genelkurmay düzeyinde özel bir yapıya kavuşturulmalıdır. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tüm bürokrasi kademeleri kürtlerin elinde,ticarete yine öyle nerde pislik varsa ordalar.Utanmaz köpekler arakalarında AKP ABD ve AB desteği ile azıttlar.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BU KÜRT ITLERI IYICE MEYDANI BOS BULDULAR BENDE TELEFONLARINI ALMANYADAKI KANDASLARA VERIP BU ITLERI TACIZ EDECEGIZ IT SOYU
KÖPEKLERI TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bildirileri , dağıttığı , el , KÜRT , İzmir'de , zararlılarının |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|