![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#151 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Osmanlıyı seven arkadaşlar tarihi kimlerden öğrendiklerini sorgulamalı(Osmanlı İmparatorluğu'nu bir Türk imparatorluğu olarak gösteren çapulcu tarih öğretmenlerini ve ümmetçi MEB bakanlarını)
|
|
|
|
|
|
#152 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İlk önce, Atsız Atamın sözünden bir parçayı yazmak istiyorum.
"Ben Atilla'yı Yavuz'u Fatih'i var eden....." Demekki Osmanlıda sevilecek bir şeyler varmış ama ortada bir gerçek var . Kim bana Osmanlı Türk Irkı için çalıştığını söyleye bilir ? Eşelrini bile yabancı ırklardan seçen bir Türk liderinin torunu ne kadar Türk olur ? Tarihi çarpıttılar, Sanki, arap kültürü bizim kültürümüzmüş gibi gösterdiler.Benim aklıma uçkur davası yüzünden asaletini kaybede bir Türk Kağanı gelmiyor, Osmanlıdan başka. Uyumayın Türk ırkı Arap pis töresini yutturmak istiyor dini kullanıp. Buna Osmanlı inandı Selçuklu da inandı. Ben bu yaşıma geldim, keykubat ve keykavus ne demek hâlâ öğrenemedim. Peki ya övünerek koyduğunuz isimler ? Osmanlı yani osman arap değimi ile hz osman, 4 halifeden biri, hangisi nedemek bilmiyorum ama halife isimlerinin manaları: erkek deve, aslan, biride yılanın bir türü imiş. Bunları ben araştırıp bulmadım lâkin bunlar bana saçma gelmedi. Aklıma gelen bir husus daha var burdan yazmak isterim. Muhammetin babasının adı Aptullah arapça bir tamlama. Feyzullah = allahın feyzi yani breketi gibi. buna kıyasla muhammet 40 yaşında peygamber olduysa, babasının ismi nasıl aptullah(allahın kulu) oluyor ? Eeee hani bu allahın tek ismiydi ? Tanrı desek olmazdı ? Demekki bu arapların tanrısı, örfü, adeti. Osmanlı bencetam olarak bir Türk devleti değildi Öyle olsaydı ismi Osmanlı,dili arapça,farsça ve Türkçe karışımı olmazdı.Son padişahlar bence,Türk bile kabul edilmemeli. |
|
|
|
|
|
#153 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Osmanlının Kuruluş ve İlerleme dönemindeki başarılarına baktığımızda bunu devlet kademesindeki Türk kökenli komutanlar sayesinde yaptığını görüyoruz.Duraklama ve gerileme dönemine bakılınca Türk sadrazamları yerine devşirme soylu rum hırvat bosnak olmak uzere tüm etnik döküntülerin görev yaptığını görüyoruz. Örneğin hırvat kökenli kuyucu mehmet paşa , doğuda Türkmen Atalarımızı diri diri kuyulara atıp katletmiş bir şerefsizdir.Bu köpek soyluya neden Türkmenleri öldürdüğü sorulunca, cevabı benim kökenim hırvat bu akıncı Türkler hırvat dedelerimi öldürdüler .Atalarımın intikamını aldım demiştir. Keza Yavuz Sultan Selim döneminde 40 bin Alevi Türkmeni katletme fetvası veren Şeyhülislam Ebu Suud denen aşalığılık lağım faresi kürt kökenlidir.
Türkiyenin de en büyük sorunu Türk kökenliler tarafından yönetilmemisidir.Cumhuriyet döneminde baktığımızda , bir tek Yüce Başbuğ Atatürk döneminde Türk kökenliler aktif görev yapabilmiştir.Gök Tengrininde izniyle , asil Türk soylu Atsızcılar iktidara gelince tüm bu pislik etnik döküntülerden intikamımızı alıcaz . Alamazsak Gök Girsin Kızıl Çıksın!!!! |
|
|
|
#154 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanlinin melezligine ragmen bir de;utanmadan Timurun;Cengiz Hanin;Turklugunden suphe duyanlar yok mu.Hele;bunu arastirmaci ve Turkolog kisvesi altinda yapanlar yok mu.Ibrahim Kafesoglu;Osman Turan gibi Basbugumuz Cengiz Hana kufreden sentezci zihinler;yok mu.Bu Osmanlicilar;gercekten irkcinin ayranini kabartiyor.
|
|
|
|
|
|
#155 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#156 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Okullardaki;tarih anlayisimiz;fevkalede yanlistir.
Tarihte Islamiyet oncesi Turk devirleri bir kalemde gecilirken Islamiyet sonrasi Turk devri tamamiyle Osmanli-Selcuklu eksenine dayanir.Osmanli abartilip sisirilir. Inkilap tarihi dersine gelindiginde ise;ilk laf ^Ataturk irkciliga karsidir.Turk Turkiyede yasayan herkese derler.^gibi sacma;zehirli ve yanlis dusunceleri belletmek olur. Turkculer iktidara geldiginde suphesiz tarih dersinde reform da yapacak Osmanlidaki Turkmen katliami olsun Cingizlilerin Timurlularin en sanli Turk kahramanlarindan olmalari olsun bunlarin hepsini Turk Budununa anlatacaktir. |
|
|
|
|
|
#157 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aslında Osmanlı ile gönüllü konfederasyon oluşturan Kırım Hanlığı gerçek bir Türk devleti idi. Cengiz yasaları ile yönetiliyordu. Ama ileriki dönemde Osmanlı arap emperyalizminden onlarda olumsuz paylarını aldılar. Matbaayı günah diye kullanmayan, şeriatçi Osmanlı tabiki medeni, gelişmiş bir ülke olamazdı. Bugün ise ne kadar devşirme var ise ay-yıldız bayrağımız altında toplanıyorlar, Türk isimlerini kullanıyorlar. Özellikle son günlerdeki futbol heyecanı ile birlikte görülüyor ki, Türk soylu olan değilde, kendini Türk hisseden Türk vatandaşları sokaklarda çoğalmaya başladı, özellikle İstanbul sokaklarında! Aslında Osmanlı'dan sonra bile değişen fazla birşey yok gibi. Diğer yanda arap yaşam sistemi sessiz ve derinden laik, yani dini bir sistem üzerine kurulmayan ülkemizi dört bir yandan sarmaya uğraşıyor! Devşirmeler nüfus patlaması yaptıkça ileride bunuda başarırlar!
|
|
|
|
|
|
#158 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanlı Devşirme olabilir ama 1453'de İstanbul kapılarına dayanan Fatih Sultan Mehmet Devşirme değildi.
UYARI:Bu ırkçı Turancılar grubu çapulcu feyzocuların.Gelip Atsızcılar Otağında reklamını yapma.
|
|
|
|
#159 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#160 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Fakat Orhan gaziden sonra gelen tüm hanedan üyeleri melezdir, hiç birisi safkan Türk değildir. Çünkü hepsinin ana tarafından kanlarında yabancı millet izi vardır ve sen beğenmesende Fatih Sultan Mehmet'te babası kadar dedesi kadar melezdir.
|
|
|
|
#161 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#162 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eğer Osmanlı yıkılmasaydı ve onun yerine bu topraklarda genç Türkiye Cumhuriyeti hakim olmasaydı, şu an biz Yunanlıların emrinde birer köle olarak yaşamaya devam ediyor olacaktık. Zaten Osmanlı yıkılmasaydı, bugünkü topraklarda biz olmayacaktık, ya öldürülecek, ya da sürülecektik. Yani bir şekilde bu topraklardan tasfiye edilecektik. Çünkü hain Vahdettin ile soysuz Damat Ferit, Osmanlı'nın elinde kalan son toprak parçesını da düşmana peşkeş çekmişti.
Sonra ortaya büyük bir kurtarıcı çıkıp Türk Milleti'ni, ümmet ezikliğinden kurtararak büyük bir ulus edinme çabasına girişince, Vahdettin ve Damat Ferit adlı bu iki vatan ve millet haini, Atatürk hakkında idam fermanı çıkarmaktan geri durmadılar. Oysa Mustafa Kemal, işgalci güçlere karşı savaşa girişmişti. Ama gelin görün ki İstanbul hükümeti (Osmanlı hanedanı), Türk çocuklarının bağımsızlık mücadelesinden değil, düşmanın işgal girişimlerinden taraf oluyordu. Damat Ferit Paşa, her yerde Mustafa Kemal'i arıyor, İngilizin ve Fransızın kanatları altına sığınarak adeta şerefsizliğiyle övünüyordu. Nasıl olsa İngilizler ve Fransızlar güçlüydü ve Mustafa Kemal adlı bu maceraperestin gücü bu büyük askerlere yetmezdi. Ama öyle olmadı. O zaman, bütün bu toprakları kendilerinin sanan Osmanlı Hanedanlığı, bu toprakların Türklerin olduğunu anladığında çok geç kalmış, o küçümsedikleri Mustafa Kemal, Damat Ferit denen hainin yüzüne tükürüp onu Türk topraklarından kovmuş, İngilizleri ve Fransızları da bu topraklardan dışarı atmıştı. Amacı, topraklarını peşkeş çektiği işgalci kuvvetlerin kanatları altında, onursuzca ve şerefsizce bir yaşam sürmek olan Damat Ferit ile Vahdettin, vatanı satmanın bedelini, hakkında ölüm fermanı verdikleri Mustafa Kemal tarafından yedikleri korkunç tokatla, milletin yüzlerine tükürmesiyle ve bu topraklardan def olup giderek, el memleketinde ecnebi gibi yaşayıp öyle ölerek ödemişlerdir. Daha onların neyini özleyip seveceğiz? |
|
|
|
|
|
#163 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanli tarihinin biz Turkler icin en hazin sayfalarindan biri de Fatih Sultan Mehmetin ilk devsirme vezir Rum Mehmed enigini atamasi olmustur.
Bu Rum Karamanogullarindan Varsaklardan binlercesini oldurmustur.Ilk Turkmen katliami da boyle baslamistir. Gerci Fatih daha sonra Karamanogullarini Istanbula yerlestirmis onlar icin bugunku Aksaray semtini meydana getirmistir. Fakat o kadar kan dokuldukten sonra yapsa ne yazar. |
|
|
|
|
|
#164 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evangalist güdümlü bu yobazlarin tek istegi " Kemalizm`e son; Osmanli`yla övünün; Fetullahci olun; Vataninizi hristiyanlar yönetsin." zihniyeti.
|
|
|
|
|
|
#165 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.N: Seni gidi devşirme piçi. Sen git Osman padişahlarının aldığı eşlerin soyuna bir bak. Sizlerin anaları Arapların altına girdiğinden Arapları bu kadar çok seviyorsunuz ya ondan böyle Arapçısınız. Hadi şimdi yallah ya arap p.çi.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| osmanlı! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|