![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#106 (İleti Bağlantısı) | |
|
6.Tunç Ok
|
Alıntı:
Osmancık Türkmen katliyamını yaptı.öle bir kan aktı ki bizde anlatırlar.Akdeniz agladı kırmızılaştı.Anadolu o mis kokulu topragı kan koktu derler bizim büyüklerimiz.Kaç Türkmenin kellesi gitti biliyormusun boyun 2,0 metre farzedelim o kelleri üst üste koysak 1000 tane sen omzuna çıksa genede geçemez o kellerin boyunu(onlarda üst süte sıralı olsa..!) Hani Türkçe dersine giriyorsun ya ders edebiyat.Birden divan edebiyatı çıkıyor birden başka bir edeb. bir bakıyon edebiyatın edebiyatı.Sor git hocana bilgisiz kalma hocam ne bu düzen neden zik zak gidiyor akım üstüne akım.. Ben hocan olam hemen cevap verem sana; Şimdi osmancık hayranı osmancık ın Türk dilini yasaklaması ve baskı kurması, (hatırlarsın bunu gibi deyimleri;bir ben var benden içeri-burda gizli eleştiri ve bir okadarda serzeniş var neden böle parekenda atıyorlar sence...! Hemen cevap veriyorum; Nedeni saray dilinin osmancık yani arapça-farsça-Türkçe(az bişe oda)kırması oldugundan dolayı ve en enterasanıda Halk dilinin Türkçe olması yani Türkçe yasak nedeni halk bilgilenmesin.Yazarlara baskı kurulsun ki galyan gibi hareketler olmasın) Osmanlı neymiş islamı kollamış,,Osmanlıdan açık konuşuyorum bir b..k olmaz.Nedeni mekkeyi elinde bulunduran bir güç kaç kere haca gitmiş ki..kaç padişahı hacı olmuş.Osmanlı çıkarcı bir oluşumdur.Çıkarına ters düşsün seni bile Satar.(Unutma Türkmen kellelerini).Toprak için bir bakarsın YA allah der islamın kılıcıyım der siyasi güç olarak senin gibleri sürer kudüse yada istanbula..Bir bakarsın avrupaya hoş görünmek için elin ş..sizlerini alır ve Türk gibi yetiştirme politikası ile veziri azam yapar. Bana parmagınla say şimdi..Ama aslanlar gibi.Delikalı gibi say. Osmanlı yüz yıllara varan hükümdarlık dönemi var.Şimdi bana kaç tane Türk yüksek makamlara geldi elini açarak say..3 geçmez.yorulma şimdi o bulduklarını 600 yıllık zanam dilimini al şimdi ve hesapla 25 yıl bile degil 10 yılı zorla karşılıyor .(tABİ BULABİLDİKLERİN) Osmanlıya bak bir.Türkmenler fakirlik içinde Türkler kan aglıyor fakirleşmiş elin ermenisine dokunmak suç olmuş son kapitilasyonlarlar. Osmanlı kimdir bilirmisin. İslamın kılıcı..Aynı zamanda lale devrinde Şarabın dibini bulan alkoliktir(lale devri çocugudur osmancık) sana son lafım şu... iyi oku son kısmı tekrar et oku binlerce kez oku.. OSMANLI KİMDİR BİLİRMİSİN...! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VATANINI DÜŞÜNDÜGÜ İÇİN VE KURTULUŞU GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİGİ İÇİN VATAN HAİNİ İLAN EDENDİR.(SUİKAST DÜZENLEMEK İSTEYEN-HERYERDE ONU ARAYAN HAPSE ATMAK İÇİN) OSMANLI KİMDİR BİLİYORMUSUN..... 5 KURUŞTUR. TARİHTE YEMEDİGİ B.K KALMAMIŞTIR. NE MÜSLÜMAN..NE HİRİSTİYAN..NE ALLAHLIK NE ŞEYTANLIK..NE TÜRK..NE ARAP. KIRMA OGLU KIRMADIR. TÜRK HERŞEY...OSMANLI HİÇBİR ŞEY.. HALİFE OLUR..HACA GİTMEZ.. MEKKEDEN DEGERLİ EŞYALARI ALIR.. LALE DEVRİNDE SONDAJ VURUR ŞARABA.. TÜRKLÜGÜ ÖVENLERİ VATAN HAİNİ DER. ATATÜRKE VATAN HAİNİ KONUMUNA GETİRMEYE ÇALIŞAN VE BUNU İÇİN ÇABALAYAN OSMANCIKTIR. DELİKANLI GİBİ SÖYLÜYORUM. OSMANLI HİÇ BİR ŞEYDİR.(TÜRKLERİ ÇIKAR-OSMANLI DİYE BİŞE YOK NE GÜÇ NE BİŞE ZATEN YIKILŞIDA O İSLAMIN KILICININ DIŞ OYNAŞLARINA YALTAKLIGINDAN TÜRKMENLERİ UNUTMASINDAN KAYNAKLI) OSMANLI TÜRKLÜGÜ YOK ETMEK İSTEYEN SIRF UZUN YAŞAMAK İÇİN. ŞEREFİNİ SATANDIR. BEN OSMANLI TORUNU DEGİL M.KEMALİN ÇOCUGUYUM (iyice oku-anla)
Konu 6.Oku Koruyan Bozkurt tarafından (29.05.2008 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: HARF DÜZELTME |
|
|
|
|
|
|
#107 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanlı ; TÜRK IRKINA ihanet etmiş melez bir toplumdur.
TÜRK ırkı için en ufak bir şey yapmadığı gibi , TÜRK Irkının yok olması için elinden gelen herşeyi yapmıştır. Osmanlının vatanı , afrika çölleri ve arabistandır. Turan'dan anladığıda budur. Osmanlıyı sevmek, ülkücü zibidi ve çapulcuların işidir.. |
|
|
|
|
|
#108 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanlının TÜRK'ÜN son BAŞBUĞ'su Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında verdiği idam fermanı :
![]() ATATÜRK’ÜN İDAM FERMANININ Türkçe karşılığı Dosya Tasnifi Harbiye-Divan-ı Harp DOSYA No : 70 Harbiye Nezareti Adliye-i Askeriye Dairesi Şube : Adet : 705 PADİŞAH BUYRUĞU Mehmet Vahidüddin (ONAY) “Kuvayı Milliye adı altında çıkardıkları fahlaksız ne ve fesatla, anayasaya aykırı olarak halktan zorla para toplamak, asker almak, bunun aksine hareket edenlere işkence ve eziyet ederek şehirleri yakıp yıkmaya kalkışmak suretiyle iç güvenliği bozanların tertipçisi oldukları iddiasıyla haklarında dava açılan, Üçüncü Ordu Müfettişliğinden alınarak askerlik mesleğinden çıkartılmış bulunan Selanikli Mustafa Kemal Efendi, Eski yirmi yedinci fırka kumandanı miralaylıktan emekli İstanbullu Kara Vasıf Bey, Eski yirminci kolordu kumandanı Mirliva Salacaklı Fuat Paşa ile Eski Vaşington elçisi ve Ankara milletvekili Midillili Alfred Rüstem ve sıhhiye eski müdürü İstanbullu Doktor Adnan Bey ile Üniversahlaksız e Batı Edebiyatı eski öğretmeni Halide Edip Hanımın, ayrıntıları 11 Mayıs 1336 (1920) tarihli ve 20 numaralı karar tutanağında yazılı olduğu üzre, Mülkiye Ceza Kanunu’nun kırk beşinci maddesinin birinci fıkrası delaletiyle elli beşinci maddesinin dördüncü fıkrası ve elli altıncı maddesi uyarınca, sahip oldukları askeri ve mülki rütbe ve nişanlarla, her türlü resmi ünvanlarının kaldırılmasına ve idamlarına, halen firarda bulunmaları dolayısıyla kanun hükümleri gereğince mallarının haczedilerek, usulüne göre idare ettirilmesine dair İstanbul bir numaralı sıkıyönetim mahkemesi tarafından gıyaben verilen hüküm ve karar, ele geçirildiklerinde tekrar yargılanmak üzere tasdik edilmiştir. Bu Padişah Buyruğu’nu yürütmeye Harbiye Nazırı görevlidir. 24 Mayıs 1336 (1920) Sadrazam ve Harbiye Nazırı Vekili DAMAT FERİD |
|
|
|
|
|
#109 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#110 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emir Keykavus'un kabusnamesin'den,
"Yaz olunca avratlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. Zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. Avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk, vücudu kurutur" Osmanliyi yonetenler bu tur sapik zihniyetler icerisinde idiler.
|
|
|
|
#111 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Osmanli nin turkluk adina hatalari olmus olabilir ve olmustur bunlari biz yakinen biliyoruz fakat unutmayalinki anadoluya yani su an yasadigimiz vatanimiza 600 yil hukm eden bu imparatorluk kabul etsekte etmesekte atalarimizdir dolayisiyla bence osmanliyi inkar eden babasini inkar etmis olur babasinida inkar eden kisaca ........
YÖNETİCİ NOTU; Osmanlı' denilen arap. fars kültürünün temsilcisi bir devleti inkar eden yok. İnkar etmediğimiz için bu konuyu sorgulayıp, ders alıyoruz. Senin gibiler ile Türkçülerin farkı bu, sen ezbere konusursun biz ise sorgularız. Osmanlı'yı sorgulamamız sana bu kadar batıyorsa, def olup gidersin! |
|
|
|
|
|
#112 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Osmanlı'ya Türk demek Türk'lüğe hakarettir...Osmanlı kendine Türk demezdi, bizde Osmanlıya Türk demedik hiç bir zaman...Osmanlı İmparatorluğu deriz..Türk Osmanlı İmparatorluğu olarak hiç bir zaman adlandırılmamıştır...Osmanlıya Türk adını yakıştıranlar batılılardır...Osmanlı, Oğuz'un Kayı boyundan Bir Türk sülalesinin kurmuş olduğu kurucuları Türk olan Ümmetçi ve çok Uluslu bir İmparatorluktur ve ne yazıkki ellerinde çok fazla Türk kanı vardır...
esenlikler
|
|
|
#113 (İleti Bağlantısı) |
|
6.Tunç Ok
|
Alıntı:
İŞTE OSMANLI BUDUR.VATANINI SATANDIR. TÜRKLÜGÜ YOK ETMEYE ÇALIŞAN,VATANI KORUMAK VE YENİDEN TÜRKLÜK FİDANINI DİRİLTMEK İSTEYENLERİN KELLERİNİ İSTEYEN BİR OLUŞUMDUR. KURT'UN KANINI YEŞİL AKITMAK İSTEYENDİR.YANİ KURT'U YOK ETMEK İSTEYEN. HİÇ BİR ZAMAN KURT'UN KANI YEŞİL AKMIYACAK.HEP KIRMIZI AKACAK NE MUTLU ATATÜRKOĞULLARI OLANA
|
|
|
#114 (İleti Bağlantısı) | |
|
6.Tunç Ok
|
Alıntı:
Akıncıları inkar etmiş olursun.. Türkmenleri katliamlarını yani Türkmenleri inkar etmiş olursun.. Dadaloğlunu..Köroglunu inkar etmiş olursun.. Savaşta önde giden deliler birligini inkar etmiş olursun.. İskan edilmiş uç noktalara Türklerin unutuldugunu ve onların çektigi çileleri inkar etmiş olursun... Türkçe Konuşmanın varlıgını inkar etmiş olursun.Buda Türkün töresine kültürüne yansıdıgndan Türk kimligini inkar etmiş olursun.. Osmanlıyı kabul edersen..Mustafa Kemal Atatürk'ü İnkar etmiş olursun.. Kurtuluş savaşını inkar etmiş olursun.kağnı arabalarını inkar etmiş olursun..cephede genç tüyü bitmemiş Türk çocuklarını süngü hucumuna çıkarak öldüklerini inkar etmiş olursun... Osmanlıyı Kabul edersen Türlügünü red edmiş olursun... Osmanlıyı kayıtsız kabul eden soyunu inkar etmiş olur kısaca oda..............
|
|
|
|
#115 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Osmanlıyı silen Türkçü olamayacağı gibi hatalarını görmeyen veya vurgulamaktan kaçan Türkçü de olamaz. Son zamanlarda görüyorum ''Ben Osmanlı torunuyum'' ''Ben Fatih'in torunuyum'' modası almış başını yürüyor. Kardeşim illa soy olarak kendinizi birine bağlamanın gereğini duyuyorsanız ben Motun'un torunuyum deyin. Zaten bu cümle ile Türklüğe ve Türklüğünüze sağlam bir vurgu yapmış olacaksınız.
|
|
|
|
|
|
#116 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#117 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Osmanlı'nın 600 yıl hüküm sürmesini küçümsemiyoruz. Ama, Osmanlı'nın sapık ve ümmetçi zihniyeti, Anadolu'daki Türkleri hor gören tavırlarını ve yaptığı Türkmen katliamlarını eleştirmesini de biliriz. Unutma ki, Osmanlı döneminde yaşasaydın sana "kaba Türk, cahil Türk, idraksız Türk" diyeceklerdi... Bugünkü geri kalmışlığımızı, başımızdaki devşirmeleri, Türk toplumuna derinden işleyen tembellik, kadercilik, işgüzarlık gibi davranışları, dilimizdeki acemce ve arabça sözcükleri Osmanlı'ya borçluyuz(!)
|
|
|
#118 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben şahsen kendimi Osmanlı torunu olarak görmüyorum,Osmanlı padişahlarına baktığımızda çoğu yabancı kadınlarla evlenip soyunu kırdırmış o nedenle, kanının bozukluğunun vermiş olduğu ihanet duygusuyla Türk katliamları yapmış, Türk kimliğini aşağılamışlardır.
Ben Cengiz Han'ın torunu; Başbuğ Atatürk'ün Laik Cumhuriyet'i emanet ettiği bir Türk genci olarak görüyorum kendimi... |
|
|
|
|
|
#119 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#120 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ulan çapulcu it, aslını inkar eden köpektir doğru ama asıl kendine karman çorman bir hanedanı asıl kabul edenden şüphe duyulur biz osmanlı hanedanının çocukları değil, osmanlının hor görüp zulmettiği Türk oğlu Türk Türkmenlerin, kıpçakların öz be öz çocuklarıyız. Peki sen kimin çocuğusun veledi zina burda Türk ırkçılarına laf ebeliği yapıyorsun lale.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|