Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.04.2006, 01:26   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Özge Terken adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 228
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
SAYIN (!) BAŞBAKAN LUTFETMİŞ

Başbakan Kanal 7'de N.Ilıcak ile yaptığı röportajda "Türkiyelilik" kavramının tuttuğundan dem vurmuş ve "Bizim 780 bin kilometrekare içerisinde yaşayan her insan kendini anlattığı zaman 'Türkiye'liyim' der" demiş...Sonra da "Türk olma noktasında, Türk'üm demekten gocunmayan da 'Ben Türk'üm' der" demiş...

Başbakan lutfetmiş..Sanki Türkler bu ülkede azınlık..Türk'üm demek yadırganacak bir şey..Bugünkü köşesinde bence E. Çölaşan gereken cevabı çok iyi bir şekilde vermiş..

Biz bir kez daha söyleyelim: Sayın (!) Başbakan ne olduğundan gocunan sizsiniz..Biz Türk olmakla iftihar ederiz ve damarlarımızdaki asil kan ile gurur duyduğumuzu dünyaya haykırırız...

Başbakan, aynı röportajda, yurt dışında bulunanlara sorulduğunda 'Türkiye'liyim der' şeklinde ahkam kesmiş..Çok yanılmış.. Başbakanlık nimetlerinden faydalanarak dünyayı gezen görmemiş, cahil ve görgüsüz bu adama kendi imkanlarıyla bir çok ülkeyi gören biri olarak cevap verebilirim.. Yurt dışında kim olduğumuz sorulduğunda "Türk'üm!" diyorum..(Yabancı dilim de var..Ne dediğimi ve karşımdakinin ne anladığını gayet iyi biliyorum).
Tempo dergisi göya bilimsel bir anket yaparak bu adamı milletin "milleyitçi lider olarak gördüğünü iddia ediyor"

Uyanık olmamız lazım..Saygılar.....
Özge Terken Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.04.2006, 13:38   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
amaç başka

TÜRK IRKININ GÖRMEZLİKTEN GELİNMESİ GİBİ BİRŞEY BU KURTARDIK VE KURDUK BU VATANI ŞEHİTLER VERDİK VE AZINLIK MUAMELESİ GÖRÜYORUZ EVET GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ARKADAŞLAR TÜRK KENDİNİ YÖNETEMİYOR TÜRK BAŞKALARI TARAFINDAN YÖNETİLİYOR DURUM BÖYLE OLUNCA DAHA ÇOOOOKKK ŞEHİT VERİR VE AĞLARIZ BAŞKALARI TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİMİZ SÜRECE YOK OLMAYA MAHKUMUZ. BU KISIRDÖNGÜDEN ÇIKMAK İÇİN NE YAPILMALI BİLMİYORUM SİYASİ BİR YOL İZLENMESİ YANLIŞ BUNU BAŞARABİLMEK İÇİN BENCE SERTLİK YANLISI BİR TUTUM SERGİLEMELİ ÜSLUBUMUZU SERTLEŞTİRMELİ VE AF KELİMESİNİ LİSTEMİZDEN ÇIKARMALIYIZ. ÖYLE BİR GÜN GELECEKKİ TÜM BU YAPILANLARIN İNTİKAMI EN KORKUNÇ BİÇİMDE ALINACAKTIR.
Ahıska Türkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.04.2006, 22:58   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Bu Başbakan'ın oğlu askerliğini yapmadı. Acaba ne zaman yapacak? Şırnak'ta mı yapacak yoksa Kasımpaşa'da mı?

Bir sanatçıyı ezerek öldürüp üzerine affolunan oğlu ne alemde acaba?
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.04.2006, 05:08   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Süyünbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Türklüğü "gocunulacak bir şey" olarak görenler ! “Türk” olarak doğma asaletine erişememiş ; soysuz, ezik satılmışlar güruhu !... Ömrünüz doldu artık yeter!

“GEREKIRSE ANADOLU YENIDEN FETHEDILECEKTIR» Bunu böyle bilin!!!!! Her karış toprağında Türk evlatlarının kani olan ANADOLU toprakları öyle kolay kolay pazarlanamaz satılamaz ... Ağızlarına bir parmak bal çalmakla, göz boyayıp gerdan kıvırmakla, herkesi uyutup sustursanız bile, susturmanızın mümkün olmadığı buzdağının görünmeyen asıl bölümünü var.
Bu vatanin gerçek sahipleri yani : Türk’üm demekten ve Türk Irkına mensup olarak dünyaya gelmekten her zaman gurur duyan, varlığıyla övünen Türk Irkının asil evlatlarını ne uyutabilir nede susturabilirsiniz!

Buzdağının görünmeyen asıl bölümüyle çarpıştığınızda sonunuzun geldiğini anlayacaksınız belki ama şundan emin olun ne bu faciaya, nede kin ve nefret içinde boğulmamanıza engel olacak hiçbir güç, kuvvet ve destek bulamayacaksınız!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!
Süyünbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler