![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir şirket robot bir barmen yapmış ve bir barda çalıştırmaya başlamış. Adamın biri bara gelmiş , robot normal bir sesle sormuş : Hoşgeldiniz efendim, ne içersiniz ve zeka seviyeniz kaç? ( Bu arada normal bir isanın zeka seviyesi 90 -110 arasıdır )
Adam normal zekalı olduğu halde viski ve 150 demiş . Bunun üzerine robot , adamın içkisini getirip kuvantum teorisi, mikrobijoloji, biomekanik vs. üzerine muhabbet konuları açmış. Ertesi akşam adam yine bara gelmiş ve robot normal bir sesle aynı soruyu sormuş : Hoşgeldiniz efendim , ne içersiniz ve zeka seviyeniz kaç? Adam viski ve 95 demiş. Robot içkiyi getirip, günlük siyasi ve magazin haberlerinden, futbol, at yarışı vs. üzerine muhabbet konuları açmış. Adam 3. akşam de bara gelmiş. Robot da aynı soruyu sormuş : Hoşgeldniz efendim ne içersiniz ve zeka seviyeniz kaç? Adam da: Dur bakalım bu sefer hangi konularda muhabbet edecek diyerek viski ve 40 demiş . Robot içkiyi getirmiş ve adama dönerek gayet mekanik bir ses tonuyla sormuş : Bu se-çim-ler-de de mi A-K-P-ye oy ver-di-niz ? |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok güzel Bir fıkra :) Zevk ile okudum
10 litrede benden :] |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
5 litreden benden olsun çorbada benimde tuzum olsun
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
adi haso soyadi kirmançicik ana adi fato bababa adi belli değil doğum yeri mağranın biri ama neresi olduğu tespit edilemedi nufusa kayıtlı il hakkari ilçe şemdinli etnik grubu kiro anadili anırma böğürme
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bizim hiç devletimiz olmadı abey hiçbir yazılı tarihimiz bir medeniyetimiz olmadi abey
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
MÜKEMMEL
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Gerçek Olması Dileği ile :D
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR HEPİNİZİ KUTLUYORUM. Ya şunuda belirtmeden geçemicem adamların lider yerine koyup sahiplendikleri soysuza bakınya acınacak durumda dicem ama acımak olmaz gebermesi şart işte bu soysuz dağlarda bunların analarını bacılarını bilmemişte hatta kendi hemcinslerinide olabilir hiç belli olmaz götürmüştür ondan sonra zevki sefa ara sıra çıkıp palavralar yalanlar kendinin bile inanmıyacağı büyük yeminler sözler işte şimdi sonu ve ben anlamıyorum bu soysuz tayfası hala bu imralıda yatan mahlükat diyelim hayvana hakaret olmasın sahip çıkıyolar akılları sıra ve bide onlarla kıyaslama demiyelim çünki bizimkilerin tırnaklarının arasındaki pislik bile olamaz bu soysuzlar şu tarihteki liderlerimize bakın ATATÜRK,ATSIZ ATA,ATİLLA,ALPARSLAN ve daha saymakla bitmez soylu asil herbiri bırakın kendi coğrafyasını cihana kendini kanıtlamış liderler ya varya nekadar övünsek sevinsek azdır ama bunlar yetmez onların gösterdiği yolda ilerleyip onlara layık olmalıyız öyle değilmi durmadan yılmadan korkmadan azimle gösterilen hedefe ulaşmalıyız.Tüm kandaşlarıma saygılarımla.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|