![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arkadaşlar,
Bu uyarı yazısında kimleri kastettiğimiz belli. Örneğin, Hrant Dink öldüğü ve bu nedenle otağımızın basında yer aldığı günlerde yüzlerce kişi otağa üye olmuştu. Ama bu üye olanların %90'ı, bir anlık gaza gelen yani geçici hevesli kişilerdi. Bu uyarı yazısında kastettiğimiz kişiler de, bir anlık hevesle üye olup, sonra da otağa bir tek ileti bile eklemeyen, ekleseler de bir daha ortalarda görünmeyen kişilerdir. İşleri güçleri ve mazeretleri gereği otağa giremeyen arkadaşlar zaten kendilerini belli ediyorlar.
Türk, Tanrı'nın; Atsızcılar da Türk'ün öfkesinden yaratılmıştır. Konu Gök Yeleli Bozkurt tarafından (17.07.2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Zaten özel durumu olanlar yönetici kandaşlarımla iletişime geçerler...Yöneticiler de dur bir yere gitme günde şu kadar yazacaksın bilme ne diyecek halleri yok:)
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim 1071 olan üyeliğim iptal edilmiş
1 haftalığına tatile gitmiştim ve nete girememiştim tekrar üye oldum ama bu olayı doğru bulmadım saygılar |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
EvEt Irkdaşlarım çok güzel düşünmüşsünüz ve bu arada otağın yeni tasrımı gerçekten güzel olmuş ;)
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şimdi merak ettiğm konu şu :eğer ben yine tatil ve benzeri bir durum yüzünden 1 hafta nete giremessem yine üyeliğim iptal edilcek mi ?
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|