![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
mhp artık her tarafa yakın davranıyor oy kaygısıyla.Milliyetçilikten iyice uzaklasmıs
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Var Türk Ocağı Sultanahmet'te ama Türk Ocağı ile be işiniz var. Onlar artık Türkçülük kayıgısından uzaklaşmış insanlardır?
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
mhp 90 lardan sonra iyice yumuşadı artık arap kürt partisinden farkı kalmadı. yazıklar olsun, şu gündeme bakıyorum akp ile ne kadar paralel haraket ediyorlar. ne diyim böyle devlet'e böyle il başkanı
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz bunu yıllardır söylüyorduk. Ama Türkçü müsvvedeleri Mhp'ye oy vermeyi ve Mhp ile yollarımızın aynı olduğunu söylüyorlardı. Buyursunlar şimdi konuşsunlar. Bize komünist iftirasını atan ümmetçi soysuzlara Mhp'nin bu yaptıkları kapak olsun.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
haklısın ırkdaşım ama yüzyıllardır Türklüğümüz din ve benzeri afyonlarla yok sayıldı. benim yaşadığım yerde vali (1988-1990 larda Erzurum valisiydi, sonra bursaya vali oldu) ben osmanlıyım diyordu bir röpörtajında hiç unutmadım. yüzyıllarca Türkülüğümüzü unuttuk şimdi çok azımız aslını unuturmamaya çalışıyor. sizlere çok çok iş düşüyor ırkdaşım sizinle aynı davada er(umarım beni kabul edersiniz ) olmaktan gurur duyarım
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kısaca özüne dönmeli bu millet diyorsunuz. benliğine sahip çıkmalı diyoruz değilmi?
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Marksistleri bu kadar basit bir teori yüzünden sanki bu teori onlara aitmiş zannederek haklı gören bu ümmetçiler 20 yıl sonra da Apo'yu haklı bulup mezarında da Devlet Bahçeli'nin ipiyle fiyonk yaparlar.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
zaten şimdiden sayın apo demiyorlarmı. kime diyor 10 bin Türkün katiline,geberse köpek artık aziz falan ilan ederler hatta nobele aday gösterilir nasılolsa Türk Milliyetçileride! her sıkıştıklarında destek kuvveti gibi yetişiyor
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara , başkanı:marksistler , haklıymış , il , mhp |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|