![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
zarara giren yine Türk milleti!
Aşağıdaki resim mahallemizde bulunan bir tatlı su.Tatlı su Türkiyede pek bilinmez Konyada her mahallede rahatlıkla bulabilirsiniz.ve bu tatlısu benim mahallemde, birçok Türk insanımız buradan susadığı zaman su ihtiyacını gideriyor.Malesef atlarda buradan içiyorlar (kırolar).. ama sadece içip defolsalar çok iyi! illaki bir zarar verip kendilerine küfür ettirecekler.piçin biri plastik sprey ile "kürt yusuf" yazmış.işte kıroların ne köpek olduklarının apaçık bir göstergesi daha.Tanrı aşkına bunu Türk evladı yapar mı?
Yine olan Türk milletine oluyor.Yine milletimiz zarara giriyor.Bu piçleri daha fazla zarar vermeden ortadan kaldırmak lazım. T.T.K.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
bu mahluklara insan muamelesi yapan ya cahildir ya soysuz. Türklere zarar vermek için herseyi yaparlar. Parkların aydınlatma ışıklrını kırmak, otobüslerin koltuklarını bıçakla parcalamak bu ilkellerin bildik işleri.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kürtçüler her zaman kamu mallarına zarar vermeyi çok severler. Çünkü bu devletin devamlılığını sağlayan Türklerdir. Türkler, memleketi adam etmeye çalışıp vergisini öderken kürtçüler de tam aksi yapıyorlar. Bu çeşme örneği çoğaltılabilir.
Konya merkezinde bildiğim kadarıyla Özal zamanında bir kısım kürt getirilmiş. O mahallenin adı da zaten Özalkent. Oraya kürtlerin iyi bir amaçla getirtilmediği gün gibi ortada. Her türlü pislik oradan çıkıyor. Geçen sene "apo serbest bırakılsın" mitingi de düzenlemişlerdi... Konya kent olarak iç anadolunun en temiz ve en huzurlu ili. Kürtçüler buradan temizlenmeli. Vatana yazık oluyor. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
nihalatsiz.org
|
Mahallenizin çeşmesindeki o şerefsizin adını sildiniz ise o fotoğrafı
da yayınlarmısınız ? |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Merhabalar.
Dün yazıyı tiner ile silerek çıkartmayı denedim ama çıkartamadım.Tanrı şahidimdir, daha önce yapmak istiyordum ama param olmadığı için veya olduğundada lazım olduğu için uçup gidiyordu hiçbirsey yapamamıştım.Şimdi Konya Selçuklu Belediyesinin telefon numarasını buldum ve arayıp durumu anlatacağım.şu anda sanırım yemek paydosundalar.Ama aklımda arayacağım. Türkçünün en büyük vazifesi vatanını milletini korumaksa.Türkçü olarak neden hemen gidip o yazıyı çıkartmıyorum diye düşündüm.ama çıkartamadım.Umarım beni anlıyorsunuzdur.Tanrı kalbimi biliyor. Türk Irkı Sağolsun. Bilinmeyen numaralar servisinden öğrendim. 118 Konya Selçuklu Belediyesi 0 332 251 02 50 _______________________ Biraz önce aradım ve Selçuklu Belediyesi bununla ilgilenmiyormuş."Koski yi ararsanız yardımcı olurlar." dediler.Aradım ve bu konuda yetkili kişiler şu anda yemektelermiş.biraz sonra tekrar arayacağım ve gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. saygılarımla. KOSKİ TEL: 0 332 221 61 00 |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin! Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin! Bu kürtlerin yazdığı yazıyı ve yazıların silinmesi için belediye ye telefon ile ihbarda bulunmustum.Çabam sonuç verdi.Bu benim için hainlere karsı kazandığım bir zafer.Tanrının izni ile daha büyük zaferler kazanmak için durmadan çalışacagım.Bu gün yazının temizlenmiş oldugunu görünce haykıra haykıra harbiye marşını söylemek geldi içimden :) yanımdan gecenlere aldırmadan marsımı söylemeye devam ettim. Türkçülük için Türk ırkı için her türlü mücadeleye ve tehlikeye sonuna kadar varım! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Konya ovası, Bozkurt Albeyaz varken çakallara kalmaz. Varol Bozkurt kardeşim.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Albeyaz ırkdaşımı tebrik ederim. Mücadeleci ruhu hepimize örnek olmalı. Tanrı sana kut versin.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| giren , milleti! , türk , yine , zarara |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|