![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Daha önce hic bir yerde görmedigim Atsiz ile ilgili icerigi okuya okuya bitiremedim.Sayfayi hazirlayanlarin elleri dert görmesin!
Tanri'nin kutu üzerinize olsun. OLSUN (Amin) |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
otağımız muhteşem olmuş. Emeği geçen ırkdaşlarıma teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
esenlikler ırktaşlar Atsızcılar Otağı Türkçülere yakışmış. Emek veren herkese teşekkürler ve saygılar.
TTK |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Otağımız tüm Türk Dünyasına kutlu olsun.
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yeni açılan otağımız, Türkçüler için son derece faydalı olmuş. Atsız Ata'mızı okumak, insanın ufkunu genişletiyor, cesaretli kılıyor ve Türk'ün bütün üstün vasıflarını depreştiriyor. Bu site sayesinde, Atsız Ata'mızın daha önce hiç bir yerde bulup okuyamadığımız hikâyelerini okuduk ve bu da son derece faydalı oldu.
Bu siteyi kuranlara teşekkürü borç biliyorum... |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler kandaşlarım,aranıza yeni katılıyorum.Otağımız her Türkçünün bilmesi gereken konular açısından tam manasıyla bir hazine.Emeği geçen herkese saygılarımı sunarım.
Tanrı Türk'ü Korusun! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aÇildi , Atsizcilar , irkina , kutlu , olsun! , otaĞi , otaĞimiz , türk , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|