![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MEDYA ECEVİT SAYESİNDE GÜNDEM MALZEMESİ BULDU YA ARTIK HABER ÜSTÜNE HABER YAPMANIN SINIRINI TANIMIYOR.NERDEYSE ECEVİTLE YATIP ECEVİTLE KALKIYORUZ. NEDİR BU ECEVİT SEVGİSİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. BİLEN BİLMEYEN HERKES BİRŞEY SÖYLÜYOR. NEYMİŞ EFENDİM BİR SEYAHATİNDE İNŞAAT İŞÇİLERİ ONU GÖRMEK İÇİN YOLA ÇIKINCA BİRDEN İNŞAAT ÇÖKMÜŞ EĞER İŞÇİLER ECEVİTİ GÖRMEK İÇİN ÇIKMASALARMIŞ ENKAZIN ALTINDA KALACAKLARMIŞ BU TANRININ BİR MÜCİZESİYMİŞ SONRA İŞÇİLERDE ELİNİ AYAĞINI ÖPMÜŞLER SENİN SAYENDE KURTULDUK DİYE.
FAKAT GERÇEKTEN DÜŞÜNMÜYORLAR ONUN SAYESİNDEMİ YAŞADIK YOKSA ONUN SAYESİNDEMİ ÖLDÜK DİYE. İMRALI ŞALATANININ ASTIRMADIĞI İÇİN, AF ÇIKARIP KOMOLARI, TERÖRİSTLERİ, SAPIK VE TECAVÜZCÜLERİ ARAMIZA SALDIĞI İÇİN, 2001 KRİZİNİ BAŞLATIP ÜLKENİN NERDEYSE 10 YIL GERİYE GİTMESİNİ SAĞLADIĞI İÇİN VE AMERİKADAN İTHAL EDİP ÜLKENİN KURTULUŞUNU AMERİKAN AJANLARINA BAĞLADIĞI İÇİN ONA SONSUZ LANET EDİYORUZ. |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Milleti için büyük bir kayıp olmadı, darısı onun gibilerin başına diyorum....
TÛRK IRKI SAGOLSUN! TANRI TÛRKÛ KORUSUN!
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu toprağa hayret ediyorum ne miğde var diye, herkezi aliyor kimseyi atmıyor!!!!!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|