![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkcülük yayildikca, Alevilerin olasi bir siyasi Türkcü olusuma akin etmeleri ve bu yüce fikri benimsemeleri kacinilmazdir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben Aleviyim ve bu siteyi ilk gördüğümden beri takip ediyorum. Yorumlarınızı okudukça rahatlıyorum inanın. Aynı şekilde kardeşime gösterdim, dayı oğluna, amcaoğluna gösterdim hepsi de artık takip ediyorlar bu siteyi. Kan çekiyor demek ki... |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Bende aleviyim örnegin.
Öz ve Öz türküm , bu yüce kan'dan oldugum icinde gurur duyuyorum urukdaslarim. Esenlikler |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kandaslarim bir Alevilerin icine bakin bir de Mhp ve Akp nin 1 mhp laz kürt cecen bosnak arnavut kirma dönme devsirme lerden olusan Ümmet toplulugu akp sanirsam yazmama gerek bile yok ! bu gün bile kürt aleviyim diyenlerle TÜRK aleviler birbirlerine mesafeli ve birlesme yönleri yoktur bunu herkes böyle bile Deginmek istedigim bir konuda KUBILAYI sehit edenler belli ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE SALDIRANLAR BELLI ! Suna emin olunki ALEVILER sünni Toplum kadar bu Ülkede rahat yasaya bilseydi özellikle milliyetciyim diye gecinen milliyetci bir parti ve onun tarafindan katledilmeselerdi bu günki durum farkli olurdu TÜRKCE kirlenmez TÜRK kültürü örfü adeti yok edilmezdi
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aleviler genellikle dışarıya kız vermezler. Bütün evlilikleri de kendi içlerinde olduğu için bugün en az değişime uğrayan TÜRK motifi Aleviler arasındadır. Benim ailem de Alevi olduğu için bu tez benim nezdimde doğrudur kandaşlarım.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Herkes güzel söylüyorda neden alevi sitelerin hepsi kürtçülük yapıyor hangisine baktıysam özgürlük felan filan...Bukadar Türkçü Alevi varsa kendileri bir Alevi sitesinde hakim olamıyorlarmı?
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben de bu konudan rahatsızım. Burada herhangi bir mezhep ya da dinin savunuculuğunu yapmıyoruz. Ortada olan yanlışları belirtmek lazım. Bunları yapanların çoğu, kendine alevi diyen k.rtlerdir. Nedense alevilerin birçoğu sol görüşlü ve k.rt sempatizanı. Türkçü aleviler de bundan olumsuz yönde etkileniyorlar. Demek ki bizler alevi-Türkçü veya alevi-solcu diye değil; Türkçüler ve karşıt görüşlüler diye almalıyız. Her türlü mezhepten olan insanların çeşitli görüşleri vardır. Bunları standart bir kalıba sokmak mümkün değildir.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşlarım o siteler tamamen tuncelideki kendini k.rt sanan ahmaklar tarafından açılıyor.
Yoksa gerçek Türkmen olan Tahtacı ve Çepni alevileri k.rtlerden nefret eder. Tahtacıların bir çoğu kıyı kentlerine akın edip içine ettikleri için sevmez.Çepnilerse pkk dan dolayı sevmez. Yani onları tek seven tuncelideki mutantlardır. Ve çok acıki Kızılbaş kandaşlarımız yavaş yavaş ümmetçi hareket partisine(mhp) kaymaya başlamıştır. Onları bizim yanımıza çekmeliyiz. Emin olun duymaları yeterlidir. Gerçek ATATÜRK çü olan ve dini hiçbir görüş savunulmayan bu ortam ühp ye akan kandaşlarımız için biçilmiş kaftandır.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
MHP ister Aleviye ister kürde yalakalık yapsın bu vakitten sonra kimseden oy alamayacaktır.
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir alevi olarak yöneticime katılıyorum kesinlikle.
Sonuçta, yanına k.rtü, otu b.ku alarak, arapça konuşarak milliyetçilik(!) yapmış, hala yapan bir partiden bahsediyoruz. Mehepeye tek kayma hiç bir şeyden haberi olmayan ilk defa oy kullanacak gençlerden olabilir o da sadece parti ismindeki 'milliyetçi' kelimesi yüzündendir. Ki bana göre, mehepe denilen topluluk zaten görevini tamamlamıştır. Kuruluşundan bugüne kadar Türklüğü sulandırmaya çalışmış ve rafa kaldırılmayı beklemektedir. (Ne kadar başarılı olduklarını belirlemek için şu 3 soruyu sormak lazım ülkücülere; 1-Türk'ün tanımı nedir? 2-mehepe kimlerle kardeştir? 3-Hıristiyan Türk'e mi yardım etmeyi tercih edersin yoksa müslüman çeçene mi?) |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
1- Alevilerin oyu olmasa CHP'nin barajı geçmesi mümkün değildir. 2- Sünnilerden CHP'ye nerdeyse hiç oy gitmiyor.
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alevilerin %90 ı değil belki %99 u CHP lidir. Zaten bunu tartışmaya gerek bile yok. Ben akmak kelimesini abartılı kullanmışım biraz.
Ama ühp ye geçişler özellikle lise gençleri arasında var. Yoksa toplu geçiş filan olduğu yok
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alevilerin yüzde doksanı değil yüzde yüzü TÜRK'tür.Zaten zazalar kürtleşmiş Türkmendir.Arap alevileride bir kaynaktan okuduğum kadarıyla Horasan Türkmenidir.Ve çoğu brakisefaldir.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|