Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.01.2007, 00:38   #1 (İleti Bağlantısı)

DiSiKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 166
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
AKEPE Li Özak: Gerçek Atatürkçü biziz, palavrayla Atatürkçü olunmuyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Siz geleceksiniz, duvara çarpacaksınız, 2002’de o karanlık tabloyu bırakacaksınız, bir hükümet gelecek Türkiye’yi bugünlere taşıyacak, ondan sonra bir takım iddialarla, dedikodularla ortamı bulandırmaya çalışacaksınız" dedi.
AK Parti Tanıtım ve Medya 9. Bölge Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Bakan Özak, gerçek vatanseverlik, gerçek Atatürkçülüğün ortaya konması gerektiğini belirtti.
Bir takım dedikodularla ortamın bulandırılmaya çalışıldığını ifade eden Özak, şöyle konuştu:
"Eğer siz enflasyonu, faizleri düşürebiliyorsanız vatanseversiniz. Gerçek vatanseverlik kişi başına düşen milli geliri iki katına çıkarabilmektir. Gerçek vatanseverlik ihracatı 30 milyar dolarlardan, 85 milyar dolarlara çıkarabilmektir. Gerçek vatanseverlik, sosyal devlet olabilmektir, ücretsiz kitap dağıtabilmektir, okullara internet getirebilmektir. Siz geleceksiniz, duvara çarpacaksınız, 2002’de o karanlık tabloyu bırakacaksınız, bir hükümet gelecek Türkiye’yi bugünlere taşıyacak, ondan sonra bir takım iddialarla, dedikodularla, ortamı bulandırmaya çalışacaksınız. Bunlar doğru değil." Atatürkçülük ile ilgili de çok konuşulduğuna işaret eden Özak, "Bu konuda 3 değişik açıklama var. Bir gerçek Atatürkçüler, iki Atatürk’ten geçinenler, üç Atatürkçü geçinenler. Gerçek Atatürkçü biziz. Palavrayla Atatürkçülük olunmuyor.
Gerçek Atatürkçücük üç tane "Y" ile mücadele edebilmektir. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edebilmektir" dedi.
Özak, çağdaşlığın da insanı insan yapan değerlere saygı olduğunu söyledi.

Kaynak: Milliyet

Yorum sizin irkdaslar :)
DiSiKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2007, 03:30   #2 (İleti Bağlantısı)

Yorumu size birakmistim ben, yazmiyayim dedim ama yine dayanamadim iki kelime birsey yazmak istiyorum.
Özellikle su lafi cildirtti beni:

"Bir gerçek Atatürkçüler, iki Atatürk’ten geçinenler, üç Atatürkçü geçinenler. Gerçek Atatürkçü biziz. Palavrayla Atatürkçülük olunmuyor."

Gercek Atatürkcü bunlarsa biz ölmüsüz demek!!!
Bunu diyen hemde bir AKP li düsünebiliyormusunuz. Ne zamandan beri AKP liler "Gercek Atatürkcü" olmuslar? Demek biz bilmiyormusuz bu sayede ögrenmis olduk
Bu basit laflarla ancak cahilleri kandirirlar baskada birsey degil, en basta kendileri bile nerdeyse öyle olduklarina inanicaklar
Gercek Atatürkcü ne zamandan beri Kürt denen mahluklarla ic ice, kardesler ve dostlar söylermisiniz.
Bu adiler iste kendi tabirleriyle: Atatürk´ten gecinenler; Atatürk´cü gecinenlerden ve palavraci Atatürk´cüler baskada birsey degil!!!
Alt 08.01.2007, 21:35   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 66
Evet gerçek Atatürkçüler takkiyecilerdir.Ayrıca gerçek koministlerde takkiyecilerdir, gerektiği zaman gerçek milliyetçilerde takkiyeceilerdir hatta gerçek şeriatçılarda takkiyecilerdir.Allah yalan söyleyenelere uzun dil nasip eylesin. Amin.....
bduran Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.01.2007, 00:00   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 287
Basbugumuz Atatürk bu kansiz ve serefsizleri gorseydi bugun daragacinda sallandirirdi bu kani bozuk vatan hainlerini..!!
Alt 10.01.2007, 01:29   #5 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Kafatasci32 adlı üyeden Alıntı
Basbugumuz Atatürk bu kansiz ve serefsizleri gorseydi bugun daragacinda sallandirirdi bu kani bozuk vatan hainlerini..!!
Ahhhhh nerdeeeeeeeeeeee :oops:
ATATÜRK´ÜMÜZ yasasaydi zaten TÜRKIYE su an bu durumda olmazdi, Kürt denen topluluk zaten hic olmazdi, temiz ve SAFKAN bir TÜRKIYE olurdu!!!
Alt 10.01.2007, 16:03   #6 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 75
AKP Atatürk ve Türk düşmanıdır.Ümmetçi ve kürtçüdür.

Buna karşılık AB ve ABD köpeğin önüne kemik atıyor.

Hele bir onurlu davransınlar bakın borsadan paralar nasıl çekiliyor, terör nasıl sıçrıyor, ihracat nasıl duruyor, ekonomi nasıl sarsılıyor.

akp kendini iyi şeyler yapmış gibi gösteriyor ama AB ve ABD izin verdiği ölçüde.

Türkiyeyi Türkler yönetmedikçe ve tam bağımsızlık sağlanmadıkça yapılanlar göz boyamadan ileri gitmez.

akp, Türkmenleri kürtlerin eline Atatürkçü olduğu için mi bırakmış?
demokan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
akepe , Atatürkçü , biziz , gerçek , li , olunmuyor , palavrayla , Özak:

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler