![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yav akıl denen bişey var saidi nursi dedikleri adam gercekte saidi kürdi dir. Bu adamda şimdiki kürtlerin hayal ettikleri kürdistanı kurmayı hayallıyen ilk adamlardandır ee noluyo bu adama en ufak bi sempati duyanlar direk hayindir.Bunun lemi cimi yoktur.Türk'ün ve Türkçülerin en büyük düşmanlarıda bunlardır.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Vay vay vay bunu bilmiyordum bu video çok iyi oldu,herkesi bilgilendireceğim.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Biraz kaba olacagim ama kusuruma bakmayin.... Filiz yuh diyorum sana sadece, adam videoda kendi agzi ile Fetosu övüyor sen halen inanmiyorum diyorsun kizim sen kör müsün sagir misin nesin?
Adam Resmen Fetosu övüyor Fetullah Gülende malum kürt saidi nursinin yolundan kosan ona tapan vatan haini kürdofildir. Ülkücülük yalan bir Milliyetcilik adi altinda Ümmetcilik ve mehzepciliktir, Sunni müslümanlari öne cikaran türklük karsiti bir arap afyonudur.... Allahsiz gomunistler diye birsürü Türk Alevisini öldürende bu capulcu ülkücü arap asiklaridir.. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
ne kör ne de sağır. Sadece mankurtlaştırılmış. Beyni körelmiş. Sahibinden başkasını tanımayan zavallılar bunlar.
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
vay vay vay..
zaten konuşma mekanında bir TÜRK bayrağı ve Ulu Başbuğ Atatürk resmi bile yok yada en azından ben görmedim.. video için teşekkürler ırkdaşım.. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Feyzullahin diger bir adida kurdes dir.Saidi nursi kurdunun son temsilcisi olan fetos u ovmek demek, kurtculugu savunmak demekdir.Bununda bu video da savundugu kisi herkes tarafindan bilinen bir kurt tarikatinin liderinin ogrencisidir.Kurdes(Turkes) senin gibi hainler, Turkun icine sizmis bir bozguncudur.Toremizi ,kulturumuzu,ozumuzu degistirmeye calisarak binlerce Turk evladini korlestirdiniz.Umarim Turkun gazabina ugrarsiniz.
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkeş'i o kadar sevmeme rağmen şimdi aklıma soru işaretleri gelmeye başladı.bu videoyu buraya koyana çok teşekkür ediyorum.gerçekten değerli bir görüntü.Türkeş'te bunları dediyse bu konu enine boyuna derinlemesine en ince ayrıntılarıyla araştırılmalıdır.kandaşlarım,konuyla ilgili yeni bilgi ve bulgularınızı şiddetle bekliyorum.Tanrı Türk'ü korusun
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Farkettiniz mi? Ülkücü caşıt bu , alışmış hatalı yazmaya savunusunu dahi yapamıyor.
Sormam yersiz bile , Mutlaka farketmişsinizdir bir ülkücü caşıt ileti dahi yazamıyor. Bir caşıt , caşıt olduğunu kolaylıkla tesbit edilebileceğimiz usülde ileti gönderiyor. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
pis fettoşçuları yurdumuzdan atalım istiyoruz fakat mantar gibi türüyorlar her kurumda. a milli futbol takımımızda bile bir çok ümmetçi var. türkeşinde böyle olduğunu bilmiyordum öğrendim sağolun
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
mhpnin nurcu,kürtçü,şeriatçı bir parti olduğu ortada.yanlız benim moralimi bozan TamganTarkan nickli birinin kalkıp orada fetoşu ve kürteşi savunması
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Tanrı topunun belasını versin.
Aşağılık çapulcular vatikan yönetimindeki sünnetsiz fettoşa hocaefendi derler.Sonrada Milliyetçilik savunurlar. Neyi niçin savunduklarını inanın içlerindekiler bilmiyor. Bunlar koyun gibi Reis Başkan ne derse ona inanıyorlar. Bu uğurda can vermeyi şehitlik adlediyorlar. Bilinçsiz bir gençlik palazlandı bunların yüzünden.Hiçbiri okumaz yazmaz feyzo ne derse doğrudur. Türklüğü feyzonun ölçütünden öğrenirler. Feyzo derseki Türk k.rt kardeş bunlarda der. Hepsinin canı kızıl tamuya. |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Ülkücüler boyle alayi yobaz amerikan uşagi fettoş hayrani..
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alıntı:
Bak oku da, beynin basarsa ve işine gelirse öğren soysuz! Atatürk, "Türk âleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir" sözünü, 5 Ağustos 1929 akşamı Ankara'dan tren ile İstanbul'a hareket ettiğinde ve tren Eskişehir'e geldikten sonra 6 Ağustos sabahı, bilhassa çağırılan Temyiz reisi (Bugünkü Yargıtay Başkanı), üyeleri ile istasyonda toplanan aydınlar ve işçilere karşı söylemiş ve bu söz Eskişehir'de çıkan Sakarya Gazetesi'nin 7 Ağustos 1929 tarihli sayısında da yayınlanmıştır. Bu sözün geçtiği ve Başbuğ Atatürk'ün Komünizm'le, komünistleri topa tuttuğu sözlerinin tam metni de şöyledir: "Türk milletinin içtimai nizamını ihlale müteveccih didinmeler boğulmaya mahkumdur.Türk milleti, kendisinin ve memleketinin yüksek menfaatleri aleyhine çalışmak isteyen müfsit, sefil, vatansız ve milliyetsiz sebükmağızların (beyinsizlerin) hezeyanlarındaki gizli ve kirli emelleri anlayamayacak ve onlara müsamaha edecek bir heyet değildir. O, şimdiye kadar olduğu gibi, doğru yolu görür. Onu yolundan saptırmak isteyenler ezilmeye, kahredilmeye mahkûmdur. Bunda köylü, amele ve bilhassa kahraman ordumuz candan beraberdir. Buna da kimsenin şüphesi olmasın. Hâkim efendiler! Siz, kanun adamlarısınız. Ellerinize milletin, vatanın her türlü hak ve menfaatlerini vikaye eden kanunlar tevdi edilmiştir. İşaret ettiğim noktaları işitiniz. Türk milletinin büyük haklarını müdafaa ederken, bu noktalar hatırda tutulmalıdır. Bu memleketteki komünistler sadece bizim tevkif ve hapsettiklerimizden ibaret değildir. Bu işlerle bizzat yakından alâkadar olacağım. Şurası unutulmamalıdır ki, Türk âleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir." Başbuğ Atatürk'ün de dediği gibi, siz kızılca soysuzlar birer vatansız, milliyetsiz ve beyinsizsiniz. Bekleyin soysuzlar günü geldiğinde de biz bu konuyla ilgili bir dava açacağız ve tarihte tescillenmiş bu sözü tekrar tescillettireceğiz.. Ülkücülere ancak biz laf edebiliriz çünkü hem safkan Türk'üz, hem de senin gibi beynini Rus'a iğfal ettirmiş kızılca bir kansız değiliz. Ülkücüleri eleştirmek de bize düşer, senin gibi vatansız hain Yahudi Nazım Hikmetof'un ve dağların melez eşkıyası Che'nin kansız piçlerine değil!
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Cia ajanı rum feyzo, fettoş hocaefendisiyle burun buruna gülüşüyor. İki satıcı, iki hain, Türkiye'de ki bir çok yanlış olayın iki sorumlusu aynı karede.
Aslında ne kadar çok şeyi anlatabiliyor bir resim. Hep söylüyoruz ya burada farklı farklı görünseler de hepsinin amacı aynı, s.çtıkları kap aynı diye. İşte bu kare de bunu anlatıyor. Resmi yayınlayan kandaşıma teşekkür ediyorum. Esenlikler.
|
![]() |
| Etiketler |
| (video) , fettoş , sevgisi , türkeş'in |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|