Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.07.2007, 17:14   #166 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
zindandelen adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
oyum chp ye
çünkü
Atatürkçü bir parti
Türkçü olmayan Atatürkçü olamaz. Dolayısıyla CHP Atatürkçü bir parti değildir. Diğer partilere göre Atatürkçülüğe en yakındır deseydiniz daha iyi olurdu kanaatindeyim.

Konu Balbal tarafından (18.07.2007 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir..
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 18:02   #167 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Ben 2 hafta önce kullandım, chp'ye verdim.
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 18:10   #168 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 13
tek laik parti var o da CHP keşke birazda Irkçı olsa tıpkı 1930lar gibi
atilla1907 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 20:19   #169 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 2
Alıntı:
atilla1907 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ya bi de ırkçı diyorsunuz.ayrımcılık yüzünden başımıza gelenlerden bıkmadınız mı?bi de chp ırkçı olsa diyorsunuz senin gibilere ayrımcılık edecek birisi olsa saklanmaya delik ararsınız(başına gelmesini istemediyin bir seyi baskasi icin isteme)
saatci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 20:25   #170 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 418
Saatci üyeliğin iptal edilmiştir, burda kimseye mavi boncuk dağıtmıyoruz. Türkçülük ve ırkçılık konusunda en ufak taviz vermeyiz ve kimseye hesap vermeyiz.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 20:38   #171 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 58
boş oy olmamalı

Sevgili gençler,
Geçen seçimde akp nin çok oy almasının sebebi on milyon vatandaşın oy hakkını kullanmamasıdır.Dolayısıyla mutlaka oy verelim.Ama kime? Görüyorum ki çoğunuz benim gibi mhy ye kızıyorsunuz.Çok da haklısınız.Kendi çözümüm şudur: Bölgemdeki aslı Türk,bakışı Türkçü ve Atatürkçü bir bağımsız adayı bulup seçeceğim.akepeden kurtulmak şart ama kerhen oy verilecek parti yoluyla olmamalı bence.
Alt 18.07.2007, 20:55   #172 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Irkdaslarim
ne yazik ki oy kullanmak için Vatanima gelemiyecegim umarim ïstedigimiz
sonuçlari aliriz.
Alt 18.07.2007, 20:55   #173 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Alıntı:
atilla1907 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
keşke soydaşım, keşke 1930'lardaki CHP olsa.
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:44   #174 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
kimsenin boncuk aradigi yok!!!! ben gercekleri soyluyorum.yaa adam akilli anlatin kendi derdinizi.yada turk adini boyle kullanmayin.(turkler hicbir zaman ayrimcilik yapmaz)
kitapci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:47   #175 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Alıntı:
kitapci adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
kimsenin boncuk aradigi yok!!!! ben gercekleri soyluyorum.yaa adam akilli anlatin kendi derdinizi.yada turk adini boyle kullanmayin.(turkler hicbir zaman ayrimcilik yapmaz)
ne diyon lan sen soytarı şebelek

sen git reisin gelsin aşağılık mahlukat

YAŞASIN AYRIMCILIK YAŞASIN IRKÇILIK!

Bİ TARAFINA MI BATTI HAYVAN SOYU!
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:54   #176 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gakkoş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Alıntı:

Sen önce Türk kelimesini büyük harfle yazmayı öğren sonra Türklükten bahset kazma.
Gakkoş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 22:02   #177 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 66
Alıntı:

Burda kendini adam akıllı anlatan bir çok konu var , burda kişiler anlatırlar direk dalarsan konuya anlamazsın tabi ,biz sadece kürde değil ermeniye ruma dışarda kandaş kızlarımızın başkları ile evlenmemesi için kanımıza karışmaması için yeni gelen soydaşlarımızla beraber birşeyler katmaya çalışıyoruz , sana şunu diyim gayet efendi olarak Almanya da yaşayan Türk kızlarının kaç tanesi Alman la evlendi biliyormusun 3000 i aşmıştır belki , Türkler ayrımclık yapmazlarsa eğer malesef Türk kalmayacak , bende senin gibiydim bundan uzun süre evvel ama üzgünüm kardeşilik naraları birşeyler kazandırmıyor ,doğum kontolleri sürekli Türklere olduğu buna zıt olarak birileri doğuda 4 karı alıp 52 çocuk yaptıkları izlengeç televizyonların da çocuklarımızın Göktürkler le Uygurlar Nogay Türkleriyle yetişeceği yerde aşiret dizileri ile yetişiyor, ırkçı isek ona buna olan suçumuzdan değil ezilen Türklüğü uyandırmak için burdayız..Sen küfür etmedin o yüzden sana küfür yazmayacağım ama söyle bakalım yazdıklarım da hata varmı? Böyle gitmeye decam edersek zaten Türkiye de Türk kalmayacak bilmem anlatabildim mi , bunu kabul etmezisen dahi sana şunu derim , hristiyanların papazların mason derneklerinin zaman la daha da artacağını zaten piskolojik olarak çöküntüye uğramış Türklerin daha eriyeceğine şüphen olmasın ;çünkü bizler asimile ediliyoruz ve Türk milletinin çoğu hala farkında değil o yüzden inatlarına ırkçıyız ....
ATAKALP Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 22:10   #178 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 418
Alıntı:
Göktürk kitabelerini az çok bilen kişi, Türklerde ırkcılığın olduğunu bilir. Çinlilere karşı bakışlarını hepimiz bilmekteyiz.

Cumhuriyetin ilk adalet bakanı olan, Mahmut Esat Bozkurt beğin "Türk bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler." Sözü ne ifade ediyor, cumhuriyetin kuruluşu ile söylenmiş bu sözler, cumhuriyetin ırkçılık ve Türk ırkçılığı üzerine kurulduğunu bilir.

Doğada ayrım doğal bir oldudur, nasıl her bir canlının farklı islevi olduğu gibi farklı insan ırklarından farklı görevleri vardır, doğada ayrım olduğuna göre ayrım her yerdedir, bir aslan ve fare arasında ayrım yokmudur.

Her toplum veya ülkede insanlar kendilere dil,görüntü,kültür benzerliği taşıyanlar ile birleşir. Dünyada ayrımın olmadığını ve herhangi bir milletin ayrım, yapmadığını dile getirmek doğa kanunlara karşı gelmektir.
Avrupada ve amerikada müşlümanlara karşı güvensizlik yokmudur, amerikaya girişinizde müslüman olduğunuzu veya arab olduğunuzu öğrendikleri takdirde sorgulamaya tabi tutulacaksınız ve fişleneceksiniz.

Görüldüğü gibi her toplum, millet veya ülke az çok ırkçılık yapmaktadır, şimdi tek aptal bizmiyiz.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2007, 03:47   #179 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Anadolu Kurdu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Kandaşlarım bence ırkçılık şu an için gereklidir çünkü anadolu tarih boyunca silahla alınamadığı için şimdi içerden çökertilmeye çalışılıyor. Benim fikrime göre ırkçılığa emperyalizm ve uşakları yenilinceye ve yüce Turan birliğimiz kuruluncaya kadar devam edilmelidir. Bundan ötesinde ise Türk hiçbir zaman Türk olduğunu unutmamalıdır. Belki yüce gönüllülüğümüzden dolayı ayrımcılığı yanlış görebiliriz ama çakalla Bozkurt arasında fark vardır.
Alt 19.07.2007, 03:51   #180 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Anadolu Kurdu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Kürtlere gelince onlar bence bırakın bir ırk olmayı insan hatta bir it olmayı bile beceremezler. Vatan hainlerini yüce ırkımızla aynı kefeye koymayalım.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler