![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#211 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cem Uzan Türktür. Yüzde yüz yerli sermaye ile devlet yardımı almadan yaptığı bir barajın açılışında (Türkiye'nin üçüncü büyük barajı) Babası Kemal Uzan'ı yakından izleme fırsatı bulmuştum. Türk tipli idi.
|
|
|
|
|
|
#212 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cem Uzan boşnak , karısı da yahudidir.
|
|
|
|
#213 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu linkte Cem Uzan'ın boşnak olduğunu görebilirsiniz. Uzanların TÜSİAD'a üye olmadığı ve yabancılarla ortaklık kurmadığı doğrudur. Bu onu yerli sermaye olarak gösterebilir . Ancak köken olarak Türk olmayan ve karısı yahudi olan birinin bu ülkede zenginleşmesi de tasvip edilecek bir durum değildir Türkçüler açısından. Bir de kürt iboyu aday göstermiştir ki bu bile GP'ye oy vermemek için yeterli bir sebep.
|
|
|
|
|
#214 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yazıdaki kaynağa göre Cem Uzan'ın anne tarafı boşnakmış. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#215 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
1999'dan beri oy kullanırım. En etkili seçim tercihi bu bence. AKPEDEN kurtulmak için. Ve halen kararsızım. Hepsi birbirinin aynısı gibi. CHP desem İlhan Kesici'yi ilk sıradan seçim listesine koymuşlar. Sanki profesyonel futbolcu. Yaradan hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
#216 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
tek bir Parti kaldi oda son Basbug Atatürkün partisi...
|
|
|
#217 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar! Buna benzer bir konu başlığını ben geçen sene, erken seçim söylentileri olduğu zamanlar nihalatsiz.org'da açmıştım. Otağ istatistiklerini takip edenler bilirler; o konu başlığı nihalatsiz.org forumu tarihinde en çok cevaplanan başlık olmuştu. Ama ben konuyu açtığıma pişman olmuştum. Nedeni ise bitmek tükenmek bilmeyen tartışmalar ve yapılan yorumlar yüzünden bir çok kişinin üyeliğini kaybetmiş olmasıydı. Kısacası ortalık baya karışmıştı. Şimdi görüyorumki 1 sene boyunca biz Türkçüler bir arpa boyu yol katememişiz. (bu konuda) Yine kendi içimizdeki kısır tartışmalarla birbirimizi kırıyoruz.
Düşünceler ve kutuplaşmalar hala aynı, hala uzlaşma ve çözüm yok! Ki bu konuda uzlaşma ve çözüm olmak zorunda da değil. Bizler kürtler gibi aşiret, tarikat mensubu, sürü pisikolojisiyle hareket eden kimseler değiliz, Türkçüleriz!Herkes kendi hür iradesiyle istediği partiye oyunu atar. Bilinçli bir insan en azından kesinlikle atmaması gereken partilerin veya adayların da farkındadır! Görüyorumki burda ince ince herkes partisinin propogandasını yapıyor. Özellikle mhp üzerine inanılmaz muhalefet var. Oysaki tek tek saymaya kalksak her parti için (chp de dahil) sayfalar dolusu olumsuz şey çıkarırız. Bunu açık yüreklilikle söylerken çapulcu, sentezci, ülkücü vb. olmadığımı belirtmekte fayda görüyorum. Hayatım boyunca ne mhp ile ne de ülkü ocakları ile uzaktan yakından alakam olmadı. Bunları söylemek zorundayım çünkü oturduğu yerden herkesi kürt, ermeni, yobaz, sebataycı, ülkücü vb. ilan edenler var! Yarın kendi adıma ne yapacağımı aktarmak istiyorum. Öncelikle bizim gibi olan, fikirlerimizi temsil eden bir parti yok! Bu iki iki daha dört! Eee? Kullanmıcak mıyız? Boş mu atıcaz? Geçersiz mi atıcaz? Aslaaa! Bu sorumsuz davranışlar yüzünden akp gibi partiler bu ülke yönetimini elinde bulunduruyorlar. Çok düşündüm taşındım her şeye rağmen ve en azından tayyip belasından ülkeyi kurtarmak adına; Türk halkının nefret ettiği çerkez denizin chp'sine veya ümmetçi mhp ye oy vermeye karar verdim...Diğerlerini düşünmüyorum ve düşünen andalarımı anlamaya çalıştıkça başarısız oluyorum! Her zamanki gibi kötünün iyisini seçmek zorundayız!!! Bulunduğum ilde bu iki partiden akp ile yarışabilecek, onu geçme şansı daha yüksek olana oyumu vereceğim. Daha önceleri bu fikri beyan eden arkadaşlarım gibi ben de Türkçüler için en iyi yöntemin bu olduğu kanısındayım. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#218 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
oy verme işlemi başladı...
TANRI TÜRK'Ü BUGÜNDE KORUYACAKTIR...!! |
|
|
|
|
|
#219 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben verdim bile.
|
|
|
|
|
|
#220 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yönetici Notu: Milliyetçi görünüpte, özde arap sempatizanlığı yapanların reklamını burda yapmayınız!!!
|
|
|
|
|
|
#221 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
eğer içinizde gerçekten insaf varsa akp türkiyeyi satıyor çabuk olun kandaşlarım
|
|
|
|
|
|
#222 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
oy vermeyen varsa hemen oy vermeye gitmelidir.
|
|
|
|
|
|
#223 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#224 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#225 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
oy verme işlemi devam ediyor..
henüz oy vermeyen ırkdaşım varsa , derhal oyunu kullanmalıdır. seçimde oy kullanmamak ; vatana ihanet demektir. eğer ; 1) vatanın bölünmesini istemiyorsanız , 2) hergün şehit haberleri duymak istemiyorsanız , 3) annene , babana sövdürmek istemiyorsanız , 4) her karış toprağı şehit kanları ile sulanmış aziz vatan topraklarının yabancılara peş keş çekilerek satılmasını istemiyorsanız , 5) terörist başına " sayın" denmesini istemiyorsanız , 6) şehitlerimize ""kelle" denmesini istemiyorsanız , 7) ab'ye girmek uğruna TÜRK IRKININ milli haysiyet ve onurunun ayaklar altında çiğnenmesini doğru bulmuyorsanız, 8) amerikan conilerinin askerlerimizin başına çuval geçirmesine tepki verilmeden seyirci kalınmasından rahatsızlık duyuyorsanız , 9) şehit cenazelerinde TÜRK BAYRAĞININ kaldırılmasını doğru bulmuyorsanız , 10) teröristler aleyhine slogan atanları , polis kameraları ile tespit ettirip haklarında soruşturma açtıranları kınıyorsanız , 11) terörist leşlerini devletin resmi araçları ile kaldıranlara seyirci kalınmasını istemiyorsanız , 12) Başbuğ ATATÜRK'ün ilke ve inkilaplarına sahip çıkan , koruyan yüce bir ırka mensupsanız ..... OY KULLANMAK BOYNUNUZUN BORCUDUR... oy kullanmamak ; vatana ihanet demektir. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|