Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.02.2007, 02:18   #76 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Benim oyum MHP yedir.Ve gönül rahatlığı içerisinde vereceğim.
MHP,siyasi açıdan iktidar olursa bazı şeyleri yapması kaçınılmazdır.
APO meselesini halletmezse hiç kimsenin yüzüne bakamaz.Ancak diğer hiç parti bu konuya el atamayacaktır.
Terörle etkin mücadele,MHP nin olmazsa olmazıdır.bunuda yapmazsa kimsenin yüzüne bakamaz.
Yolsuzluk.Ne kendisi yapar nede gözyumar,yumabilir.
....
..
.
Bunları çoğaltabiliriz.Ancak MHP iktidar olursa bunlar olmazsa olmazlardır.ancak başka bir parti bunları yapmasada o partiden kimse hesap sormaz.
MHP nin hesap vermek zorunda olduğu dayanakları,alt tabakaları vardır.

BU YÜZDEN OYUMU MHP YE KULLANACAĞIM.
SAFKANTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.02.2007, 02:37   #77 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Alıntı:
SAFKANTÜRK adlı Üyeden Alıntı
APO meselesini halletmezse hiç kimsenin yüzüne bakamaz.Ancak diğer hiç parti bu konuya el atamayacaktır.
Terörle etkin mücadele,MHP nin olmazsa olmazıdır.bunuda yapmazsa kimsenin yüzüne bakamaz.
....
..
.
Bunları çoğaltabiliriz.Ancak MHP iktidar olursa bunlar olmazsa olmazlardır.ancak başka bir parti bunları yapmasada o partiden kimse hesap sormaz.

APO'YU ASACAĞIM DİYEN BAHÇELİ DEĞİL MİYDİ DÜNE KADAR?İDAMIN KALDIRILMASINDA BAHÇELİ'NİN DE İMZASI VAR.DOSYAYI GECİKTİREREK MECLİSE YOLLAMAYAN,MİLLETİN İRADESİNİ HİÇE SAYAN VE APO'NUN KURTULMASINA SEBEP OLAN BAHÇELİ DEĞİL MİDİR?O MU YAPACAK BU DEDİKLERİNİZİ?
GÜLDÜRMEYİN BENİ..
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.02.2007, 08:04   #78 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 269
Köpekbaşı;

"Milliyetçilerden hele MHP den hiç korkmayın...Hatta göreceksiniz idamı bile kaldıracaklar...Bizim için asıl büyük tehlike AKP ve şeriatçılardır.."

Bu sözü itbaşı avukatları aracılığı ile söylemiş ve dedikleri çıkmıştır...

Parti yönetiminde milliyetçi kalmayan, ben dahil bütün Türkçü leri dışlayan ve aşağılayan, partiyi merkez sağa iyice oturtmaya çalışan, Türk-kıro kardeştir diyerek barzo ayıların oyları için yalamalık yapan bir partiye oy değil günahımı vermem...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.02.2007, 23:46   #79 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Tafgaç Oğulçak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
Alıntı:
Serhat adlı Üyeden Alıntı
Parti yönetiminde milliyetçi kalmayan, ben dahil bütün Türkçü leri dışlayan ve aşağılayan, partiyi merkez sağa iyice oturtmaya çalışan, Türk-kıro kardeştir diyerek barzo ayıların oyları için yalamalık yapan bir partiye oy değil günahımı vermem...
Kesinlikle katılıyorum kandaşım;çok doğru söylemişsin.
Tafgaç Oğulçak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.02.2007, 15:09   #80 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 31
Alıntı:
....
..
.

Devlet Bahçeli bir zamalar Apo'yu asacağım diyordu ancak en son konuşmasında Apo ömrünün sonuna kadar hapislerde kalacak demişti. Hatırlatırım ancak AB ye girmeyeceğiz diyen tek parti HYP bu yüzden HYP yi bence biraz daha incekemeliyiz...
Tanrı_Dağları Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.02.2007, 04:02   #81 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Alıntı:
Tanrı_Dağları adlı Üyeden Alıntı
Alıntı:
....
..
.

Devlet Bahçeli bir zamalar Apo'yu asacağım diyordu ancak en son konuşmasında Apo ömrünün sonuna kadar hapislerde kalacak demişti. Hatırlatırım ancak AB ye girmeyeceğiz diyen tek parti HYP bu yüzden HYP yi bence biraz daha incekemeliyiz...

BBP de IP de AB ye karşı , şimdi onlara da mı oy vereyim.
Alt 22.02.2007, 15:42   #82 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

TEGIN_45 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Kesinlikle boş oy kullanılmamalı, ben ilk önce Milletvekili adaylarına bakacam.
En az etnik döküntüyü bulunduran partiye oyumu verecem. (GP, MHP, HYP, CHP)
TEGIN_45 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2007, 23:40   #83 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
IRKDAŞLARIM,
MHP iktidara kualisyonla geldi,ve tek başına karar verebilecek durumda değildi,sandelye sayısı yetmiyordu.
Oy konusunda MHP den başka bi alternatif yok bence;
AKP ye versen Vatan satanlar ordusu,Başka Unakıtan yakında TRT ve PTT deyi satacakmış....
DYP ye versen Mehmet Ağır ı çok yakından tanırım kendisi Kürt tür,ve şuan bile emniyet teşkilatında ençok sözü geçenlerden birisidir.Yolsuzlukta Erdoğanla yarışır...
Genç Parti ye versen Cem Uzan güzel konuşuyor,ama siyasi tecrübesi yok,[mhp den sonra 2.alternatifim]
ANAP Erkan Mumcuyu ve sayın mesai arkadaşlarını anlatmaya gerek yok...
CHP Sayın Baykalda iktidar olsun Erdoğandan farkı kalmaz.

Boş oy kullanacak Irkdaşlarım,ha oyunuzu DTP ye vermişsiniz ha boş atmışsınız bi farkı olmaz.
Bugün AKP 3/1 in 3/2 si yani haklın 9/2 si ile iktidar olmadımı!
O yüzden sizlere yakın gelen bir partiye mutlaka kullanın.
SAFKANTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.02.2007, 13:34   #84 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
IRKDAŞLARIM,
MHP iktidara kualisyonla geldi,ve tek başına karar verebilecek durumda değildi,sandelye sayısı yetmiyordu.
AKP ye versen Vatan satanlar ordusu,Başka Unakıtan yakında TRT ve PTT deyi satacakmış....
DYP ye versen Mehmet Ağır ı çok yakından tanırım kendisi Kürt tür,ve şuan bile emniyet teşkilatında ençok sözü geçenlerden birisidir.Yolsuzlukta Erdoğanla yarışır...
Genç Parti ye versen Cem Uzan güzel konuşuyor,ama siyasi tecrübesi yok,[mhp den sonra 2.alternatifim]

Boş oy kullanacak Irkdaşlarım,ha oyunuzu DTP ye vermişsiniz ha boş atmışsınız bi farkı olmaz.

Güzel kardeşim MHP tek başına değil koalisyonla geldi istediklerini yapacak gücü yoktu diyorsun...O zaman delikanlı şerefli olup çekilseydi hükümetten...Bana MHP nin ne mal olduğunu hiç anlatma boş yere...15 senem bunların arasında çürüdü...10 yılı ülkü ocakları olmak üzere delegelik yaptım...MHP ve Bahçeli, Ecevit bunağının arkasında yalamalıktan başka ne yaptı? Bahçeli nin hükümet süresince işi ceket iliklemekle geçti..Her tarafta milliyetçiler küstürüldü, Türkçülere "kafir, dinsiz allahsız" diye hakaretler edildi, dışlandı...Gayrı milli ne kadar politika varsa benimsendi...Piçbaşı Apo elbirliği ile kurtarıldı..Barzo kırolar kardeş ilan edildi...MHP nin bu memlekete faydalı tek bir programı var mı? Söyle hangi kadrolarla bu ülkeyi yönetmeye talipler? Üst yönetiminde bile milliyetçi kalmayan devşirme ordusundan bu memlekete ne hayır gelir? Diyelim ki tek başına iktidar oldular anayasayı da değiştirecek güce kavuştular...Piçbaşını asabilirler mi? Yerlere düşen Türklük onurunu tekrar ayağa kaldırabilirler mi? Ellerimizle beslediğimiz yılanların başlarını ezebilirler mi? Eğer bu ülkeye faydalı radikal bir tek icraat yapsınlar ben eşek gibi anırırım...Büyük Türk Milletinin ve yurdunun kurtuluşu sadece ve sadece Türkçü bir partiyle mümkündür...MHP ye oy değil günahımı vermem..Düşünsenize milliyetçi devletçi geçinen yıllarını terörle mücadeleye harcamış biri bile barzo ayıların oyları için nasıl dansözleşti iki dakikada...MHP ye bunların yanında nasıl güvenelim...MHP de amerika uşağıdır onların güdümü olmadan tek bir adım bile atamaz...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Alt 27.02.2007, 17:05   #85 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,354
Alıntı:
IRKDAŞLARIM,

Safkan, sen zaten otağımızın diğer bir bölümünde tarafsız olmadığını yani ülkücü olduğunu bellirtmişsin. Senin önerilerinin bir önemi yok çünkü sen bir tarafsın. Ülkücüler mhp nin başkanı kürt de olsa mhp ye oy verebilir.
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.02.2007, 20:23   #86 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Bak Serhat kandaş, Bahçeli veya herhangi bir Mhp çapulcusu için burada hiçbir Türkçü bir diğerini küçümsemeye ve alçaltmaya yönelik ifadeler kullanamaz. İletindeki o yanlış ifadeleri sildim. Katılmadığın bir nokta varsa, onu uygun bir dille anlatabilirsin. Kaldı ki ben, ALMILA kandaşı çok iyi tanıyorum ve hem soyunu çok iyi biliyorum hem de yıllardır Mhp için çalışmış bir Türkçü olduğunu biliyorum. Devlet Bahçeli Türkmen mi yoksa asimile olmuş başka bir etnik gruba mı dahil, orası tartışmalı. Pek inandırıcılığı olmayacağı için ben burada ayrıntıya girmek istemiyorum. Sadece ALMILA kandaştan özür dilemeni bekliyorum.

Esenlikler.
Alt 27.02.2007, 22:35   #87 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Türkçüler koyun değildir, hiç bir partiye körü körüne bağlı değildir. Benim görüşüme göre bügün Türkiyenin geldiği noktada bütün partilerin sorumluluğu vardır. Devlet adamlığının değerini sıfır eden herkes hesap vermeli, sadece siyasetciler ile yetinmeliyiz. Bügün bürokrasi yi devlet kurumlarını işgal etmiş bütün herkesi temizlemeyiliz. Herkes kendi egosu ve kendi geleceği icin siyasete atılıyorlar. Sağolsunlar medyada zaten bu işin suyunu cıkarttı. Televole liler ve benzeri saçma sapan yayınlar ile kısa yoldan kurtuluş imkanlarına bir yol daha eklendi. Bügün siyaset zaten bu amaç ile kullanılıyor, gelenler kendilerini kurtarıp villa alıyor, şirket kuruyor.

Hala mhp den umut bekleneyenler olabilir bu onların secimi, osmanlıcı siyaset osmanlının çöküsü ile son bulmuştur. Bu partinin geldiği nokta gercek milliyetciler için bir ihanet kurumudur. Vatandaşlık kavramı ile Türklüğe yönelik hakeret saydığımız bu söyleme bu partide dahil olmuştur.

Türkçüler başkasından faaliyet beklemez, onların göz boyamaylarıyla aldanmaz. Türkçüler için hayat bir savaş alanıdır, o yüzden sıfırdan herşeyi biz yaratacağız.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.02.2007, 22:55   #88 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
İktidara gelme taktikleri ve bayrakları dışında Akp ile Mhp arasında fark yoktur. Bir kişi kendisine mhp'yi yakın görebiliyorsa zamanla akp'yi de yakın görebilir. Kürşat Tüzmen de eski bir mhp'liydi .Ne oldu peki de akp'de buldu kendini?

Türkçüler gururlu ve tavizsiz olmalıdır.
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.02.2007, 01:25   #89 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı
Bak Serhat kandaş, Bahçeli veya herhangi bir Mhp çapulcusu için burada hiçbir Türkçü bir diğerini küçümsemeye ve alçaltmaya yönelik ifadeler kullanamaz. İletindeki o yanlış ifadeleri sildim. Katılmadığın bir nokta varsa, onu uygun bir dille anlatabilirsin. Kaldı ki ben, ALMILA kandaşı çok iyi tanıyorum ve hem soyunu çok iyi biliyorum hem de yıllardır Mhp için çalışmış bir Türkçü olduğunu biliyorum. Devlet Bahçeli Türkmen mi yoksa asimile olmuş başka bir etnik gruba mı dahil, orası tartışmalı. Pek inandırıcılığı olmayacağı için ben burada ayrıntıya girmek istemiyorum. Sadece ALMILA kandaştan özür dilemeni bekliyorum.

Esenlikler.

Çağatay abi ben Almila soydaşımızı küçümsemeye çalışmadım..Alçaltmayı da düşünmedim...Bu izlenimi uyandıracak hangi ifadeleri yazdım onu da inan şu an hatırlamıyorum...Farkında olmadan uygunsuz birşey yazdıysam bu küçümsemeye yönelik değildir kesinlikle...Almila soydaşımızdan ve senden özür diliyorum....

H.Nihal ATSIZ
Alt 11.04.2007, 01:33   #90 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Taçam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Genç Parti'nin reklamları epey dikkat çekici,miliyetçilerin oylarına oynadıkları kesin.Cem Uzan da Tayyip gibi mazlum rolüne soyunarak oy toplamaya çalışıyor.
Cem Uzan'ın soyu konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?
Taçam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler