Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.05.2007, 21:54   #121 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kutay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 95
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
sahte Türkçüler, yobazlar Atatürk düşmanları, cahiller ve devşirmeler Mhp'ye oy verir. Akp'yi iktidar yapan cahiller ve hainler mhp2yi de meclise sokabilirler. Süleymancılar denen Atatürk ve Türklük düşmanı tarikat itleri mhp'ye katılmış kutlu olsun!
kutay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 10:57   #122 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
öncelikli hedef akp yi cogunlugun altina düsürmek ve karsisindaki muhalefeti güclendirmek olmalidir bu nedenle chp ile mhp den birisi düsünülmelidir türkcü kardeslerim bu ikisinden birisine oyunu verebilir digerlerine giden oylar bosa gider sahsi düsüncem le dp ye oy verip onu meclise tasimak dp nin akp ile koalisoynuna zemin hazirlamak tan baska bir ise yaramaz .Mehmet agar in sahsina bir sözüm yok kendisi zamaninda terör le mücadele etmis bir kisidir fakat ben kendisine siyaseti yakistiramiyorum yok düz ovada siyaset yok kürt kardeslerinin varligi akp yi hatirlatan söylemler ikisi arasinda fikir bazinda bir fark göremiyorum.
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 11:20   #123 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Ben HYPye vermeyi düşünüyordum. Ne de olsa yobazların nefret ettiği birisi. ABe giriş süreciğinden çıkacağını, Gümrük birliğini iptal edeceğini, Idamı ev hıyanet-i vataniye yasasını geri getireceğini söyleyen yegane parti. Fakat bir taraftan da oyumun boşa gideceği kaygısındayım. Asıl amaç şu AKPden kurtulmak olmalı. O yüzden hiç güvenmediğim ve haz almadığım halde CHP'ye de verebilirim.
GPye oy vermeyi düşüne arkadaşlar bir daha düşünün.Bu adamın hırsızlığı bilinen birşey, tek amacının kişisel hırs olduğu da muhakkak. Bu adam Türk bile değil, karısı da yahudi. Bu adamın cocuklarının hepsi ya ABD ya da Isvicre de dogup o ülkelerin pasaportlarını aldı. En küçük kızının adı da "Paris".
Ayrıca vereceğiniz oylar Ibi kıroses'i meclise sokacak.
MHP'e oy vermem.Iktidar ortağı olmalarına rağmen bankaların hortumlanmasını seyrettiler. Koray Aydın denen deprem vurguncusunu bırakın cezalandırmayı, bir de az kalsın Genel başkan yapacakalrdı.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 11:29   #124 (İleti Bağlantısı)

SANCAR1 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Alıntı:
kutay adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
sahte Türkçüler, yobazlar Atatürk düşmanları, cahiller ve devşirmeler Mhp'ye oy verir. Akp'yi iktidar yapan cahiller ve hainler mhp2yi de meclise sokabilirler.

ne demek Atatürk düşmanı yobaz cahil devşirme ..sen nasıl Türkçülüğümüz hakkında kesin hükümlerle yargılayabiliyorsun...CHP'de mitinglerine pkk konserlerinin gediklisi edip akbayramı çıkarıyor bundan bilgin var mı şimdi chp'ye oy verenler terörist mi kelimeleri seçerken itinalı davranalım...bugün oy verilebilecek iki parti var biri mhp biri chp dir ikisininde çok hatası vardır ama diğer partilere göre temizdir bu şartlar altında seçim yapıyoruz ve chpnin meclise tek başına girdiği taktirde akp ve dtp ile sence ülkeyi hangi koalisyon bekliyor ? akp-dtp koalisyonu , bu koalisyon ülkeyi nereye götürür ? chp % 25 i aşmalıdır mhp de meclise girmelidir ...

Konu SANCAR1 tarafından (17.07.2007 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir..
SANCAR1 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 11:39   #125 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 50
Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Şimdilik Genç Parti'ye vermeyi düşünüyorum. Diğer partileri az çok gördük biliyoruz. Bir de bunu deneyelim diye düşünüyorum.
Genç Parti'ye alternatif olarak Halkın Yükseliş Partisi olabilir.Ancak Yaşar Nuri liderlik vasfına sahip olmayan antipatik birisi.
Boş oy atmayı ya da MHP,CHP,AKP,DYP,ANAP'tan birine oy atmayı kesinlikle düşünmüyorum.

Esasinda dediginiz gibi denemekte bir yarar var.
Uzan kendiside demisti zaten "uckagitci sahtekarim dolandiriciyim ama Turkiye'den calmadim, Amarikadan caldim. onlari dolandirdim "

Konu TuranHAstasi tarafından (17.07.2007 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir..
TuranHAstasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 12:07   #126 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 24
Esenlikler..
Öncelikle Türkçü kime oy vermelidir başlığı altında AKP,BBP,ya da Ahmet "TÜRK" ün bacanağını aday gösteren MHP'yi anmak gariptir.Geriye ne kalıyor,bizim olmayan ama müştereklerimizde birçok konuda yada "ana meselelerde" buluşabildiğimiz CHP...Evet Türkiye'nin üniter yapısını açık açık koruyacağını söyleyen ve Atatürk'e bağlılığını ifade eden CHP...
Ama son kez düşünelim ; Milliyetçi kelimesi içinde geçiyor diye MHP'ye oy verecek arkadaşlara not:
Prof.DR.Mithat Melen ( mason ) SKYTürk'deki bir programda bir soru ve cevabı şu idi ;
Spiker :Efendim birçok seyircimizin sorusu özelleştirilen ve yabancılara satılan kurumların geri alınması ve incelenmeyi düşünüyor mu MHP?
Mithat Melen : Şimdi onlar özelleştirildi,bu devletin istikrarıdır yani öyle birşey söz konusu değil....
Bunu vizyonuna koyan bir parti MHP'nin AKP'den farkı ne kalıyor ? Ya da MHP tek başına iktidara geldiğini farzetsek zannediyormuyuz ki Apo denilen yaratığı yeniden yargılayabilir ? Maalesef asla....
Bundan dolayı MHP'nin alenen durumu ortadadır.
CHP için endişelerimden biri de İlhan Kesici....Süleyman Demirel ile Deniz Baykal'ın görüşmeleri sonucunda İlhan Kesici keskin bir dönüşle CHP içinde yerini aldı..
Emekli komutanımız Zeki Bngöl'ün yazısı birkaç şeye ışık tutuyor ;

Alıntı:
http://www.zekibingol.com/content/view/451/74/

15 kişilik bir JİNSA (Jewish İnstitute National Security Affairs) heyeti geliyor ve İlhan Kesici’nin evinde gizli toplantılar yapıyor.
Geçmişin hızlı ülkücüsü Kesici’nin evindeki toplantılara Üzeyir Garih, İshak Alaton ve Çevik Bir de katılmış. Demirel Ailesi’nin diğer damadı eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun’dur.Bir diğer akraba da çok ünlü bir isim: Eski Maliye Bakanı Sümer Oral, Orhan Aslıtürk’ün eniştesi, Necdet Özkan’ın bacanağıdır. Her dönemin değişmez milletvekili ve bakanı olan, mason Sümer Oral AP zamanında Dolaksızoğlu Süleyman Sami Gündoğdu’nun yani Süleyman Demirel’in de yakın adalarındandır. Yolsuzluktan dolayı istifa etmek zorunda kalan cumhur Ersümer’in eşi Suzan Hanım ile Necdet Özkan’ın eşi kardeş. Jinsa, Geçmişin hızlı Ülkücüsü Kesici’nin evinde gizliden toplanıyor.. 500. Yıl Vakfı Kurucusu Altemur Kılıç, İstiklal Mahkemesi Başkanı Kılıç Ali’nin oğlu, GS’li Gündüz Kılıç’ın kardeşidir. Altemur Kılıç, ‘Pinochhet, Şili’yi bir felaketten kurtardı’ diyen bir yazıyı Işıkçıların Türkiye Gazetesi’nde yazmıştı. Sadece Türkiye Gazetesi’nde yazmıyor, Gözlem isimli Türkiyeli Yahudilerin gazetesinde de İngilizce köşe yazıları yazıyor. Kendisi Rothmans’ın Türkiye temsilcisi olurlar. Rothmans hani şu ‘Şark tipi tütün ekiminden vazgeçin’ diye şart koşan şirket.
1944’te ABD’de New For Social Research’de okumuş. Daha sonra da, Antimedya’nın yazdığına göre, hala bilinmeyen hizmetlerde çalışarak ABD’de 13 yıl kalmış. 1949’da Birleşmiş Milletler’de Basın Uzmanı, 1955-59 arası Washington’da Türkiye’nin Basın Ateşesi. 1975-80 arasında da BM’de Daimi Temsilci Yardımcısı. BM Kore madalyası sahibidir. 12 Mart Faşizmini Basın Yayın Müdürü. Adnan Menderes’in propaganda gazetesi Vatan’ın Genel Yayın Yönetmeni. Özal döneminde TRT Yönetim Kurulu Üyesi’ydi. Elbette MHP’li…
Altemur, Altemur olmadan önce ismi Demir’miş. Bu ismi veren Latife Hanım’dır. Robert Kolej son sınıfta bu ismi beğenmemiş ve çok Türkçü bir isim almış. Leyla Umar’ın akrabasıdır. Pamir Ailesi dolayısıyla Hasefi Ailesi ve Nuri Çolakoğlu’yla da akrabalık bağı vardır. Babasına Kılıç soyadını veren de Atatürk’tür. Kılıç Ali’nin gerçek ismi Emrullahzade Asaf’tır.
Altemur Kılıç, ilkokulu English High School’da okurken sınıf arkadaşı Şiar Yalçın’dır. Maliyeci Cavit Bey’in oğlu Şiar Yalçın’ın eşlerinden Remide Hanım, Suphi Nuri’nin kızkardeşi Semiha ve İzzet Melih Devrim’in (Şakir Paşa Ailesi’nin damadı, Şirin ve Nejat Devrim’in babası) kızıdır.
Hüsamettin Özkan’ın kayınvalidesi Hatice Behlül Özbay, Egebank’tan paravan şirket olan Goldbis’e aktarılan hortumlama parasından 250.000 USD götüren hanım. Banka sahibi Murat Demirel’dir. Şişli Terakki 1983-84 Mezunu Yahya Murat Demirel, Yahya ismi Süleyman Demirel’lin ve Şevket’in de babasının ismi olmasından geliyor. Aynı okulun 1979-1980 Mezunu Nesliahn Demirel, Sami Süleyman Demirel’in kardeşi Şevket’in kızı, Murat’ın ablası. Diğer kardeş de ODTÜ ülkücülerin başı eski başı, DTP Müsteşarı ve milletvekili, ANAP İstanbul B. Şehir Belediye Başkan Adayı İlhan Kesici ile evli. 15 kişilik bir JİNSA (Jewish İnstitute National Security Affairs) heyeti geliyor ve İlhan Kesici’nin evinde gizli toplantılar yapıyor.Geçmişin hızlı ülkücüsü Kesici’nin evindeki toplantılara Üzeyir Garih, İshak Alaton ve Çevik Bir de katılmış. Demirel Ailesi’nin diğer damadı eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun’dur.Bir diğer akraba da çok ünlü bir isim: Eski Maliye Bakanı Sümer Oral, Orhan Aslıtürk’ün eniştesi, Necdet Özkan’ın bacanağıdır. Her dönemin değişmez milletvekili ve bakanı olan, mason Sümer Oral AP zamanında Dolaksızoğlu Süleyman Sami Gündoğdu’nun yani Süleyman Demirel’in de yakın adalarındandır. Yolsuzluktan dolayı istifa etmek zorunda kalan cumhur Ersümer’in eşi Suzan Hanım ile Necdet Özkan’ın eşi kardeş. Hüsamettin Özkan, mükemmel İbrani’ce konuşabilen, 33. Dereceden mason olan İhsan Doğramacı’nın şirketi tarafından yapılan ve fiyatları 1 ila 2 milyon dolar arası olduğu söylenen Beykoz Konakları’nda iki konak sahibi. İkinci konağında kızı, eşi Emre Alkin’le oturuyor. Komşu konak sahibi ise çok tanıdık birisi: Berna Müren Yılmaz yani Mesut Yılmazın eşi.
Nezahat Berna Müren: 1969-1970 Şişli Terakki mezunu. Adana doğumlu, babasının adı Raşit İlhan Müren. Bir yaş büyük ablası Mübeccel İnci Müren de 1968-1969 Şişli Terakki mezunu. Babaları Galatasaray Lisesi, Anneleri Avusturya Kız Lisesi mezunu. Nezahat Berna Hanım daha sonra Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirmiş. Ahmet Mesut Yılmaz’ın kızkardeşiyle sınıf arkadaşı. Erguvaniler kitabının 132-133-134 sayfalarında Tayfun Er böyle bahsetmiş.
Ve işte bu akrabalıklar ile iş ilişkileri Uzan’a, Berker İnanoğlun’a, Narin’lere kadar giderken de Alpaslan Türkeş’in kasasından çıkan belgelerde geçen isimler derken anladım ki ERGUNANİLER kitabının yazarı Tayfun Er’in aynı kitabın 36. sayfasında her şey onlar demekte haklıymış.
Okuyun derim… Ne diyeyim… Kimlerin kim olduğunu veya hepsinin ne sağda ne de solda olmadığını hep aynı kişiler olduğunu anlıyorsunuz…
Belki de üzülürseniz benim adayım seçimleri kaybetti diye size de teselli olur ne de olsa adayınızın bir başka yakını kazanmıştır. Sorun yok yani. Hep de öyle olmuş iki yüzyıldır vesselam.. seçime de gerek yokmuş anlayacağınız.
Peki ne kalıyor geriye...Bazı arkadaşların GP yi destekleyeceklerini okuyunca dehşete kapıldım,Ürdün vatandaşı olan soyunun sopunun Türk olmadığı birçok Türkçü forumda anlatılmış bir tüccara mı güveniyor Türkçüler ?
Bu kadar eleştirimin ardından ırkdaşların "peki o zaman kime vermeliyiz" dediklerini duyar gibiyim...
Oylarımızın hesabını istemek kaydı ile CHP....

Esenlikler.
T.T.K.
Korkut Kam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 12:11   #127 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
ya chp ya mhp !

AKP YIKILACAK!
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 12:13   #128 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
ibrahim tatlı denen kürdü listelerine almasaydı büyük ihtimal GP'ye oy verecektim.

şimdiki durumda ise sırf akepe'nin önünü kesebilmek için CHP'ye vereceğim.

çıkacak olası sonuçlar bence:

1
AKePe+DP iktidarı (dp barajı geçerse)

2
MHP+CHP iktidarı (tabanlar ittifak kurmaya razı olursa)

3
MHP+CHP+GP iktidarı (gp barajı geçer, parti tabanları razı olursa)

4
tek başına AKePe iktidarı (darbeye davetiye çıkarır)
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 13:02   #129 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

TÜRKÇÜKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
BEN HEM ATAMIZIN PARTİSİ HEMDE TÜRKLÜĞÜN GARANTİSİ LAİKLİĞİ SAVUNDUĞU İÇİN CHP YE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
TÜRKÇÜKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 13:05   #130 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Alıntı:
brakisefal2 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ibrahim tatlı denen kürdü listelerine almasaydı büyük ihtimal GP'ye oy verecektim.

1

2

3

4

5 Parti barajı geçerse , AKP + DP + Bağımız Adaylar ( DTP ) iktidarı olabilir.
Alt 17.07.2007, 13:12   #131 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 45
Daha iyi alternatif olmadığı müddetçe oyumu MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ne vereceğim.Lütfen ümmetçi TÜRK kürt kardeşliğini savunuyor diye ahkam kesmeyin alternatif varsa söyleyin yoksa susun.Aksi halde ki tavır AKP nin ekmeğine yağ sürmek olur...

Konu GÖKTÜRK KURDU tarafından (17.07.2007 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir..
GÖKTÜRK KURDU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 13:21   #132 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
Alıntı:
sahte Türkçüler, yobazlar Atatürk düşmanları, cahiller ve devşirmeler Mhp'ye oy verir.
Bizim adımıza karar vermişsin bu nasıl bir peşin hüküm ben benim gibi düşünen onlarca kişi herzaman mhp ye oy veriyoruz.Sana göre hepimiz sahte Türkçü ve Atatürk düşmanı olduk.Ama şu bir gerçek az olsak o parti içinde Türkçü düşünceye sahip kişiler var.Şunu hiçbir zaman kabul etmiyorum kürt ismet i kendilerine milli şef ilan etmiş chp yi yada Türkiye dolandırmış hortumlamış bir başkanı olan gp yi bir tercih olarak görmüyorum..
ahmet7175 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 13:25   #133 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 45
Alıntı:
sahte Türkçüler, yobazlar Atatürk düşmanları, cahiller ve devşirmeler Mhp'ye oy verir. Akp'yi iktidar yapan cahiller ve hainler mhp2yi de meclise sokabilirler. Süleymancılar denen Atatürk ve Türklük düşmanı tarikat itleri mhp'ye katılmış kutlu olsun!
Çok boş cevap yazmışsın muhtemelen oy kullanamayacak yaştasın büyüyünce kime atmayı düşünüyosun oyunu ufaklık?Kime verelim oyumuzu sence?
GÖKTÜRK KURDU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 13:25   #134 (İleti Bağlantısı)
Kutlu yolda bir TÜRK

AltayKan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 172
Alıntı:
brakisefal2 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

1

2

3

4

Barajı geçebileceğini bilsem oyumu HYP ye verirdim ancak,şu akp yobazlarından kurtulmak için en iyi seçenek 3. sü gibi duruyor...T.T.K.
Alt 17.07.2007, 13:32   #135 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 277
Öyle zannediyorum ki bu konu yine Türkçüler arasında bir bilinmezlik, kararsızlık olarak kalıcak ama umut ediyorum ki saflaşma ve ayrışmalara yol açmaz ve sadece bireysel tercihler olarak kalır.

İletilerin tamamını inceledim ve bir çok kandaşımın olduğu gibi bende Cumhuriyet Halk Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin bu seçimdeki başarısının AKAPE iktidarının önünü kesmek anlamı taşıyacağının farkındayım. Bu sebeple şuan ikamet ettiğim ildeki durumu göz önünde bulundururak oyuma yön vereceğim.

Durumu ise şöyle özetleyebilirim.. İlimizde AKP-MHP kıyasıya bir mücadele içindeler CHP ise bu mücadelede çok gerilerde ve 6 milletvekilinin dağılımı ise mevcut hesaplama sisteminden dolayı birinci partiye 4 ikinci partiye 2 millevekili düşüyor. Bu sebeple AKP'ye karşı MHP'nin elini güçlendirmenin doğru bir tercih olacağını düşünüyorum kendi ilim için.

Saygılarımla
Ülkü ile..

Günhan
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler