![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sahte Türkçüler, yobazlar Atatürk düşmanları, cahiller ve devşirmeler Mhp'ye oy verir. Akp'yi iktidar yapan cahiller ve hainler mhp2yi de meclise sokabilirler. Süleymancılar denen Atatürk ve Türklük düşmanı tarikat itleri mhp'ye katılmış kutlu olsun!
|
|
|
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
öncelikli hedef akp yi cogunlugun altina düsürmek ve karsisindaki muhalefeti güclendirmek olmalidir bu nedenle chp ile mhp den birisi düsünülmelidir türkcü kardeslerim bu ikisinden birisine oyunu verebilir digerlerine giden oylar bosa gider sahsi düsüncem le dp ye oy verip onu meclise tasimak dp nin akp ile koalisoynuna zemin hazirlamak tan baska bir ise yaramaz .Mehmet agar in sahsina bir sözüm yok kendisi zamaninda terör le mücadele etmis bir kisidir fakat ben kendisine siyaseti yakistiramiyorum yok düz ovada siyaset yok kürt kardeslerinin varligi akp yi hatirlatan söylemler ikisi arasinda fikir bazinda bir fark göremiyorum.
|
|
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben HYPye vermeyi düşünüyordum. Ne de olsa yobazların nefret ettiği birisi. ABe giriş süreciğinden çıkacağını, Gümrük birliğini iptal edeceğini, Idamı ev hıyanet-i vataniye yasasını geri getireceğini söyleyen yegane parti. Fakat bir taraftan da oyumun boşa gideceği kaygısındayım. Asıl amaç şu AKPden kurtulmak olmalı. O yüzden hiç güvenmediğim ve haz almadığım halde CHP'ye de verebilirim.
GPye oy vermeyi düşüne arkadaşlar bir daha düşünün.Bu adamın hırsızlığı bilinen birşey, tek amacının kişisel hırs olduğu da muhakkak. Bu adam Türk bile değil, karısı da yahudi. Bu adamın cocuklarının hepsi ya ABD ya da Isvicre de dogup o ülkelerin pasaportlarını aldı. En küçük kızının adı da "Paris". Ayrıca vereceğiniz oylar Ibi kıroses'i meclise sokacak. MHP'e oy vermem.Iktidar ortağı olmalarına rağmen bankaların hortumlanmasını seyrettiler. Koray Aydın denen deprem vurguncusunu bırakın cezalandırmayı, bir de az kalsın Genel başkan yapacakalrdı. |
|
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
ne demek Atatürk düşmanı yobaz cahil devşirme ..sen nasıl Türkçülüğümüz hakkında kesin hükümlerle yargılayabiliyorsun...CHP'de mitinglerine pkk konserlerinin gediklisi edip akbayramı çıkarıyor bundan bilgin var mı şimdi chp'ye oy verenler terörist mi kelimeleri seçerken itinalı davranalım...bugün oy verilebilecek iki parti var biri mhp biri chp dir ikisininde çok hatası vardır ama diğer partilere göre temizdir bu şartlar altında seçim yapıyoruz ve chpnin meclise tek başına girdiği taktirde akp ve dtp ile sence ülkeyi hangi koalisyon bekliyor ? akp-dtp koalisyonu , bu koalisyon ülkeyi nereye götürür ? chp % 25 i aşmalıdır mhp de meclise girmelidir ... Konu SANCAR1 tarafından (17.07.2007 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Esasinda dediginiz gibi denemekte bir yarar var. Uzan kendiside demisti zaten "uckagitci sahtekarim dolandiriciyim ama Turkiye'den calmadim, Amarikadan caldim. onlari dolandirdim " Konu TuranHAstasi tarafından (17.07.2007 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler..
Öncelikle Türkçü kime oy vermelidir başlığı altında AKP,BBP,ya da Ahmet "TÜRK" ün bacanağını aday gösteren MHP'yi anmak gariptir.Geriye ne kalıyor,bizim olmayan ama müştereklerimizde birçok konuda yada "ana meselelerde" buluşabildiğimiz CHP...Evet Türkiye'nin üniter yapısını açık açık koruyacağını söyleyen ve Atatürk'e bağlılığını ifade eden CHP... Ama son kez düşünelim ; Milliyetçi kelimesi içinde geçiyor diye MHP'ye oy verecek arkadaşlara not: Prof.DR.Mithat Melen ( mason ) SKYTürk'deki bir programda bir soru ve cevabı şu idi ; Spiker :Efendim birçok seyircimizin sorusu özelleştirilen ve yabancılara satılan kurumların geri alınması ve incelenmeyi düşünüyor mu MHP? Mithat Melen : Şimdi onlar özelleştirildi,bu devletin istikrarıdır yani öyle birşey söz konusu değil.... Bunu vizyonuna koyan bir parti MHP'nin AKP'den farkı ne kalıyor ? Ya da MHP tek başına iktidara geldiğini farzetsek zannediyormuyuz ki Apo denilen yaratığı yeniden yargılayabilir ? Maalesef asla.... Bundan dolayı MHP'nin alenen durumu ortadadır. CHP için endişelerimden biri de İlhan Kesici....Süleyman Demirel ile Deniz Baykal'ın görüşmeleri sonucunda İlhan Kesici keskin bir dönüşle CHP içinde yerini aldı.. Emekli komutanımız Zeki Bngöl'ün yazısı birkaç şeye ışık tutuyor ; Alıntı:
Bu kadar eleştirimin ardından ırkdaşların "peki o zaman kime vermeliyiz" dediklerini duyar gibiyim... Oylarımızın hesabını istemek kaydı ile CHP.... Esenlikler. T.T.K. |
|
|
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ya chp ya mhp !
AKP YIKILACAK! |
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ibrahim tatlı denen kürdü listelerine almasaydı büyük ihtimal GP'ye oy verecektim.
şimdiki durumda ise sırf akepe'nin önünü kesebilmek için CHP'ye vereceğim. çıkacak olası sonuçlar bence: 1 AKePe+DP iktidarı (dp barajı geçerse) 2 MHP+CHP iktidarı (tabanlar ittifak kurmaya razı olursa) 3 MHP+CHP+GP iktidarı (gp barajı geçer, parti tabanları razı olursa) 4 tek başına AKePe iktidarı (darbeye davetiye çıkarır) |
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BEN HEM ATAMIZIN PARTİSİ HEMDE TÜRKLÜĞÜN GARANTİSİ LAİKLİĞİ SAVUNDUĞU İÇİN CHP YE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
|
|
|
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
5 Parti barajı geçerse , AKP + DP + Bağımız Adaylar ( DTP ) iktidarı olabilir.
|
|
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Daha iyi alternatif olmadığı müddetçe oyumu MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ne vereceğim.Lütfen ümmetçi TÜRK kürt kardeşliğini savunuyor diye ahkam kesmeyin alternatif varsa söyleyin yoksa susun.Aksi halde ki tavır AKP nin ekmeğine yağ sürmek olur...
Konu GÖKTÜRK KURDU tarafından (17.07.2007 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#132 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bizim adımıza karar vermişsin bu nasıl bir peşin hüküm ben benim gibi düşünen onlarca kişi herzaman mhp ye oy veriyoruz.Sana göre hepimiz sahte Türkçü ve Atatürk düşmanı olduk.Ama şu bir gerçek az olsak o parti içinde Türkçü düşünceye sahip kişiler var.Şunu hiçbir zaman kabul etmiyorum kürt ismet i kendilerine milli şef ilan etmiş chp yi yada Türkiye dolandırmış hortumlamış bir başkanı olan gp yi bir tercih olarak görmüyorum..
|
|
|
|
|
|
#133 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Çok boş cevap yazmışsın muhtemelen oy kullanamayacak yaştasın büyüyünce kime atmayı düşünüyosun oyunu ufaklık?Kime verelim oyumuzu sence?
|
|
|
|
|
|
#134 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Alıntı:
Barajı geçebileceğini bilsem oyumu HYP ye verirdim ancak,şu akp yobazlarından kurtulmak için en iyi seçenek 3. sü gibi duruyor...T.T.K.
|
|
|
|
#135 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Öyle zannediyorum ki bu konu yine Türkçüler arasında bir bilinmezlik, kararsızlık olarak kalıcak ama umut ediyorum ki saflaşma ve ayrışmalara yol açmaz ve sadece bireysel tercihler olarak kalır.
İletilerin tamamını inceledim ve bir çok kandaşımın olduğu gibi bende Cumhuriyet Halk Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin bu seçimdeki başarısının AKAPE iktidarının önünü kesmek anlamı taşıyacağının farkındayım. Bu sebeple şuan ikamet ettiğim ildeki durumu göz önünde bulundururak oyuma yön vereceğim. Durumu ise şöyle özetleyebilirim.. İlimizde AKP-MHP kıyasıya bir mücadele içindeler CHP ise bu mücadelede çok gerilerde ve 6 milletvekilinin dağılımı ise mevcut hesaplama sisteminden dolayı birinci partiye 4 ikinci partiye 2 millevekili düşüyor. Bu sebeple AKP'ye karşı MHP'nin elini güçlendirmenin doğru bir tercih olacağını düşünüyorum kendi ilim için. Saygılarımla Ülkü ile.. Günhan
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|