![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#136 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok güzel olmuş, eline ve yüreğine sağlık.
|
|
|
#137 (İleti Bağlantısı) |
|
Balkan Türk'ü
|
Güzel bir cevap olmuş ellerinize sağlık
|
|
|
#138 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ümmetçi yobazlara ve onların uzantılarına en güzel biçimde cevap verilmiş.Ellerine sağlık kandaşım.Çizim çok başarılı...
|
|
|
#139 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#140 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben meryemana kilisesine gittiğimde bilgi amaçlı fotoğraf çekmek istedim. misyoner daha 20lik papaz efendi beni kiliseden kovuyor. Dedimki kaşlarım çatık falan sen kimsin ya burası benim memleketim benim vergilerimle sen burda yeşilliğin içinde oturuyosun sen benim vergilerimle karnını doyuruyorsun beni bu mekana sokmayacaksın.
ingilizce soruyor ingilizce biliyormusun? dedimki ingilizce biliyorum fakat TÜRKÇE konuşurum sen TÜRKİYE' desin sen TÜRKÇE konuş adam sinirlendi. almanyadan gelecek franadan gelecek rahat rahat fotoğrafını çekecek benim vatanımda bana ket vuracak .Şakır şakır çektim fotoğrafları. Bunlar bizi zerre kadar sevmezler ne kardeşliği ya, arap benim din kardeşim tarih boyunca bir dostluğunu gösterin saygı budalaları en koyu şeriatçi ben olayım. uyanın artık TÜRK'ÜN yani bizim ipimiz çekiliyor, daha sevgi saygı saçmalığı; okadar geniş kalbiniz varsa yönünüzü DOĞU TÜRKİSTAN a çevirin senin aynı kanı taşıdığın kardeşin öz TÜRK çin askerine yan baktı diye idam ediliyor. sen daha filistine ağıt yakmaya devam et . çahil budalalar... TANRI TÜRK'ÜNÜ KORUSUN!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#141 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu yobaz zihniyete desenki isa, musa, hepsi aynı soydan geliyor gerçekten aptal olurlar diyecek bir şey bulamazlar hatta bir çoğuna sorsan isa nerde doğdu diye geri zekalılar vatikan denen kara para aklama merkezini gösterir bilmezki bu günkü siyam ikizi arap yahudi toprağı olan kudüs olduğunu hatta bir çok geri zekalı, kuş beyinli, mery.min gayrimeşrusunu avrupalı zanneder Tanrı TÜRK'ü bu ve bunun gibi sapkınlıklardan korusun ve uzak tutsun bu arada hiç kimse YÜCE BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜMÜ soyu sopu belli olmayan bir g.yrimeşru ile bir tutma cesaretini gösteremez gösterenede TÜRK Irkı bu dünyada kızıl tamuyu gösterir... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#142 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Belki yeri değil ama aklıma gelmişken İsa ile ilgili bir fıkra anlatmak istiyorum.
Esenlikler. Birgün bir çocuk annesinden oyuncak istemiş. Annesi de uslu durmasını, kiliseye giderek İsa'ya dua etmesini, kiliseye mektup yazmasını söylemiş. Çocuk bu denilenleri yapmış ama ne oyuncak var ne de bir şey. Kafası bozulan çocuk gitmiş kiliseye oradan İsa'nın annesi Meryem'in heykelini almış eve gitmiş. Başlamış kiliseye yollamak için İsa'ya mektup yazmaya; İsa bak senden o kadar çok istedim ama oyuncak vermedin, sıkıyorsa bundan sonrada verme. Annen elimde, kiliseden aldım artık benim elimde, eğer geri almak istiyorsan oyuncak ver bana... |
|
|
|
|
|
#143 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Zamanında Attila da papa denen şaklabana diz çöktürdü hatırlarsanız ırkdaşlar.Başbuğununda isaya çöktürmesi çok doğal.Bence artık bu hristiyanlar alıştılar Türklerin önünde diz çökmeye.Ben öyle düşünüyorum artık
|
|
|
|
|
|
#144 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Çok güzel olmuş resimler,elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#145 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Ahah, umarım şu hristiyanların papaları otağımızı takip ediyordur. Hiç olmazsa yüce İsa'sına neler yaptığımızı görseydi. Bu kadar gurursuzdur işte hristiyan dediklerimiz, heralde başka yobazların allahına diz çöktürsek tepki aciziyetlerini rahatça görürüz. Güzel resim olmuş andam.
|
|
|
|
|
|
#146 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Anlaşılan o ki hala Başbuğumuzdan ölesiye tırsıyorlar. Çünkü onlarda Başbuğun ölmediğini biliyorlar. Genç ve diri beyinler de yeşerdiğinin farkındalar. Ülkemize saçtıkları zehirlerin en büyük düşmanı o dur. En korkuları Atatürk ve Kemalizmdir. O yüzden bu gibi aşağılık hakaretlerle intikam almaya çalışıyorlar. Kemalizmin yayılmasından rahatsız oluşlarının bir sonucudur bu.
|
|
|
#147 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunu hazırlayanın elleri dert yüreği sıkıntı görmesin çok yaşasın..O ...... kaşı gözü habire yer değiştiren adama verilecek en güzel cevap budur yüreksiz ............ fıransız soyuna kendini soylu sanan soysuz .... tan çıkmalara verilmiş olan cevaba saygı ile eğiliyorum.
Y.N: Hakaretsiz ileti ekleyin.
|
|
|
#148 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eline sağlık kandaşım ATAmız bizim kutsalımızdır
Yapılan her şerefsizlik ve arsızlığa herzaman verecek bir cevabımız var
|
|