Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.07.2007, 00:59   #61 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
bizim derdimiz isa'yla musa'yla değil, bizim derdimiz Türklük kavramının dışında olan herşeyle. Semitik "mitoloji kahramanları" Roma İmparatorluğu'ndan çok daha öncelerinden beri tüm dünyaya dikte ediliyor. Bunun adı hristiyanlık oluyor, musevilik oluyor, müslümanlık oluyor. Hepsinin kaynağı aynı: Semitik kavimler (araplar, yahudiler)

Dünyayı bir kaç semitiğin çizdiği yollar belirliyor ve bu sayede tüm milletler,tüm devletler, tüm dünya siyaseti bir kaç adam tarafından yönetiliyor. Bu karanlık tablonun zayıf halkası Türkiye'dir, Türk devrimidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile, yüce bozkurt başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçekleştirdiği öze dönüşcü Türkçülük devrimi, bu semitik tekelleşmeye vurulan bir hançerdir. Mason Locaları ile birlikte Tekke ve Zaviyelerin de kapatılması; Atatürk'ün bu semitik sisteme ne şekilde yaklaştığını bize gayet iyi gösteriyor.

Bugünkü Türkiye'de 10 Kasım 1938, saat 9:06'dan beri söz konusu olmayan Türkçü devrim, tamamiyle yokedilene kadar her dinden-her milletten Türk düşmanlığı artarak devam edecektir. İşte bu noktada vazifesini Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'sinden çıkaran Türk gençleri olarak; biz savunmaya geçiyoruz. Bizim kutsalımıza dil uzatanın dilini koparmak için; Türk'ün öfkesini göstermek için.
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 23:14   #62 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Alıntı:
ErlikHan adlı Üyeden Alıntı
bilmiyorum kandaslarim beni bu tür forumlar egitti ve benim okudugum bir yazi kafamda kalmis, orda diyor ki :Türk olan azinliklara daha fazla tolerans gösterilmeli yani dini yönden azinlik olanlara ! bu benim kafama takilmis eger turkcu.net kapatilmamis olsaydi buraya kopyalardim .
yoksa benim kendi düsüncem olamaz bu konuda Türkcülük neyi gerektiriyorsa onu yaparim öyle düsünürüm
Bizim derdimiz Hristiyanlığa inanan az sayıdaki Türk soylularla değil,bizzat hristiyanlığın kendisiyledir.
Haçlı seferliği İslamiyete karşı değil,Türklüğe karşı yapılmıştır.Hala da yapılıyor.
Hal böyle olunca aman hristiyan kandaşlarımız gocunmasın türünden yakınmalar "kedi tersini görmüş,yaram var demiş." sözünden başka anlam ifade etmez.
Kendisine "biz Türk değiliz." diyen Beğdilli ve Karakeçili aşiretleri var.Ne yapalım yani oturup ağlayalım mı?
Museviliğe inanan Karay'lar gocunmasın diye museviliği eleştirmeyeceğiz,Gökoğuz'lar alınmasın diye hristiyanlığa laf etmeyeceğiz.
Başka arzunuz?
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.07.2007, 01:07   #63 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
Her sey güzel hos ama sunu düsünmekten kendimi alikoyamiyorum; Bilirsiniz yunan serefsizlerinin bayragimiza yaptigi saygisizlik vardi zamaninda, hani yanilmiyorsam Izmir isgal edildiginde generaller onu çigneyip geçmisti... yunani denize döktükten sonra Türkler Atamizin önüne, öç almak maksadiyla yunan bayragi sermislerdi ve Ulu önder kendisine yakisan büyüklükle onu oradan kaldirmisti, çignemeden...

Diyebilirsiniz " sana ne, hristiyanmisin, dinci misin, vesaire..." ama Atamizin resmini kullandigimiz için soruyorum, acaba kendisi yasasaydi (keske) bu çizimlere ne sekilde tepki verirdi? Zannediyorum yine kendinden beklenen yüceligi gösterirdi... Bilmiyorum bu siteyi takip eden hiristiyan dinine mensup irkdaslarimiz var mi... var oldugunu düsünerek onlari buruk duygulara itmeyelim.

Bence dogrusu, Atamiza karsi yapilan o assagilik karikatürün (simdilik görmedim görmek te istemem dogrusu) assagilik çizerine tepkilerimizi yogunlastirmaliyiz. Yorumum budur... Saygilarimla Kandaslarim.

TTK
YAMAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.07.2007, 02:19   #64 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
Alıntı:
YAMAN adlı Üyeden Alıntı
Her sey güzel hos ama sunu düsünmekten kendimi alikoyamiyorum; Bilirsiniz yunan serefsizlerinin bayragimiza yaptigi saygisizlik vardi zamaninda, hani yanilmiyorsam Izmir isgal edildiginde generaller onu çigneyip geçmisti... yunani denize döktükten sonra Türkler Atamizin önüne, öç almak maksadiyla yunan bayragi sermislerdi ve Ulu önder kendisine yakisan büyüklükle onu oradan kaldirmisti, çignemeden...

Diyebilirsiniz " sana ne, hristiyanmisin, dinci misin, vesaire..." ama Atamizin resmini kullandigimiz için soruyorum, acaba kendisi yasasaydi (keske) bu çizimlere ne sekilde tepki verirdi? Zannediyorum yine kendinden beklenen yüceligi gösterirdi... Bilmiyorum bu siteyi takip eden hiristiyan dinine mensup irkdaslarimiz var mi... var oldugunu düsünerek onlari buruk duygulara itmeyelim.

Bence dogrusu, Atamiza karsi yapilan o assagilik karikatürün (simdilik görmedim görmek te istemem dogrusu) assagilik çizerine tepkilerimizi yogunlastirmaliyiz. Yorumum budur... Saygilarimla Kandaslarim.

TTK
Yaman efendi, senin derdin hristiyan olan Türkler değil seni rahat bırakmayan gizli yobazlığındır. Senin gibi düşmanının kahpeliğine karşı sessiz kalınmasını savunanlar yüzünden bu gün bu haldeyiz. Atatürk yunanın kafasını ezdikten sonra yunan bayrağını çiğnemeyi kabul etmemiştir. Sapla samanı karıştırma. Bir iki bin hristiyan Türk için sayısı milyarı geçen haçlılara karşı tepkisiz kalacak değiliz.

Senin gibi teslimeyetçi ve savaşçı ruhtan yoksun olanlar bu otağda barınamazlar.
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.07.2007, 02:37   #65 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
Alıntı:
ErlikHan adlı Üyeden Alıntı
benim gocunmam icin hiristiyan olmam lazim öyle degil mi ?

hiristiyan degilim onu belirteyim,gerisini yazmiyorum
cünkü benim anladigim kadariyla din ayrimciligi yapmiyoruz yada baska bir deyimle dinlerle ilgilenmiyoruz !
Türklüğe zarar veren din de olsa Türkçülüğün ilgi alanına girer ve girecek de..
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.07.2007, 02:38   #66 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
Örnek verdiğiniz olay ile şu andaki durum arasında her ne kadar bir benzerlik olmasa da yine de size şunu söyleyeceğim. Burada yapılan resimler birer simgesel tepkidir. Günümüzün savaş yöntemleri tamamen psikolojiye yönelmiş olup; grupların, toplumların hatta en basitinden bir futbol takımının bile manevi gücü kırmak için gerek resim, gerekse sözlü olarak yıpratıcı yöntemler uygulanmaktadır. Bu yollarla kutsallarımıza saldıranlara aynı yöntemle cevap vermek gerekir. Birilerine, başkalarının kutsallarını çiğnerken kendi kutsallarınında bir gün ayaklar altına alınacağını unutturmamak gerekir.

Ayrıca bu olayın ardından koca internet aleminde bizim otağımız dışında başka hiç bir grup, topluluk ya da site bu konuyla ilgili konu açmamış olup, açanlarda bir kaç kınama mesajı dışında ileti göndermemiştir. Böylesine büyük bir terbiyesizliğe karşı Atsızcılar; lanet olsun, Tanrı belasını versin, alçak, kansız yazması az geleceğinden dolayı daha anlaşılır ve daha kolay yayılır amacıyla böyle bir yol izlemiştir.

Sadece kısa süreli kızgınlıkla ve bir anlık hevesle bir kaç satır öfkeli söz yazmaktansa böyle bir düzenleme yapmak, karşı tarafa mesajı hem daha açık ve hem de daha net bir şekilde gösterecektir...

Başbuğ olsaydı, buna nasıl tepki verirdi tarzında ki ifadeniz bence bu konu ile ilgili olumsuz olan düşüncenizi, Başbuğ yine yücelik gösterirdi şeklinde gizli bir mesajla ilettiğinizin farkına varmamış değiliz. Bence başbuğ yaşamış olsaydı bu tip bir küstahlığı yapmaya kimsenin gücü yetmezdi. Şimdi bile sağlam iradeli yöneticiler olsaydı böyle bir terbiyesizliğin cezasını ağır bir bedelle ödetirlerdi. Ha oldu ki bu Başbuğ döneminde yapıldı yani biri canına susadı ve ve böyle bir davranış sergiledi. Bu Türkiye için savaş sebebi olmaya yeter de artar bile. Geçin böyle resimlerle cevap vermeyi, topla tüfekle üzerlerine demir yumruk gibi inilirdi. Anlayacağınız koca Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusuna yapılacak en ufak alaycı bir göz süzüş bile bütün dünya dengelerinin değişmesine neden olurdu. Maalesef bunlar yapılamamakda ve imkanlar gereği tepkiyi bu şekilde gösterebilmekteyiz.

Son olarak otağı takip eden ya da bundan sonra edebilecek olan Hristiyan soydaşlarımızın incineceği konusunu dile getirmişsiniz. Daha önceki sayfalarda bununla ilgili detaylı bir yazı yazmıştım. Ya okumadınız ya da sizi pek memnun etmedi. Olayın beni ilgilendiren tarafı sizin koca başbuğa karşı muhatap aldığınız kişidir. Neymiş bu karikatürü çizene yoğunlaşmalıymışız. Siz sivrisineklerle uğraşmaya daha doğrusu kovalamaya devam edin, esas olan bataklığın kurumasıdır.
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 00:17   #67 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bozkurt_53 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 81
Türkoğuz ırkdaşımın ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Bu çalışmanın yayılacağı haberi beni çok sevindirdi. Umarım o insancıklar da bu resmi tez zamanda görür.
Bozkurt_53 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 11:49   #68 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Yanlis hatirlamiyorsam, buna benzer bir baslik, Turk Otagi'nda da acilip tartisilmisti. Acikcasi Turkcu arkadaslarimizdan bazilarinin, bu konuda bu kadar hassasiyet gostermesi, anlasilir gibi degil. Bugun bilimsel acidan yasayip yasamadigi dahi tartismali olan bir kisinin kutsiyeti Turkculeri baglamaz.

Ayrica, din konusunda bu kadar hassasiyet gosterdikten sonra, kalkip bir de soyculuk yaparsak, ne kadar inandirici olabiliriz? Bizler icin, dinden once Turkluk ve Turkculuk gelir diyorsak, rum p.cine gosterilmis olan bu hakli tepkiyi alkislamaliyiz.

Konu Buğra Kun tarafından (16.07.2007 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir..
Buğra Kun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 17:30   #69 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 460
İçte ve dıştaki düşmanlarımızın ortak paydası Atatürk'e dil uzatmaktır. 20.yy'ın en büyük lideri olan Atatürk'e hakaret etmeleri onların ne kadar kompleksli ve ezik olduklarını gösterir. Sadece oturdukları yerden havlarlar böyle. Sonuçta şunu unutmayalım, Atatürk'e dil uzatıyorsa mutlaka bir yerlerden kuyrukacısı vardır. Bu zavallıların karalamalarına, hakaretlerine prim vermemek lazım, çünkü onların istedikleri Türklerin kutsal değerlerine, ulu önderine dil uzatarak kendilerini tatmin etmektir.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 20:01   #70 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
........ meryemin hristiyan ............ bundan daha iyi bir cevap göremiyorum.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 20:06   #71 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 54
Kimsenin haddine düşmez Başbuğ'umuza dil uzatmak.
Uzanan o dil elbet birgün kesilir.
TTK
ötüken kağanı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 20:19   #72 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

SANCAR1 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
içerdeki Atatürk düşmanları bitmediki dışardaki bitsin herkezin kuyruk acısı ayrı ...
SANCAR1 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 21:32   #73 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 579
Alıntı:
ErlikHan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
benim gocunmam icin hiristiyan olmam lazim öyle degil mi ?

hiristiyan degilim onu belirteyim,gerisini yazmiyorum
cünkü benim anladigim kadariyla din ayrimciligi yapmiyoruz yada baska bir deyimle dinlerle ilgilenmiyoruz !
Bizim kutsalımız Atalarımız ve Türklük'ümüzdür.Onların kutsalları ise din olduğu için bu şekilde çizilmiştir.Umarım yanıt, açıklayıcı olmuştur.
Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 01:46   #74 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 8
Atamıza dil uzatılanlara cezaları fazlasıyla verilmiştir..
Emeği geçen tüm ırkdaşlarıma sonsuz şükranlar sunarım..
Ancak bence dini olaylara olabildiğince az girelim..
ATK
Tundatar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 03:50   #75 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Ya biz Atamıza dil uzatmaya cürret edenlerin kutsalını nerden biliyoruz. ya da bu değer İsa, Musa değilde paraysa ki bence kesinlikle öyle.
Neden dolarlarını yakmıyoruz?

Konu Açina tarafından (17.07.2007 Saat 04:18 ) değiştirilmiştir..
Açina Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler