Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.08.2007, 18:13   #76 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben Musevi inanışına sahibim. Eski Ahit'in aslında Karaimlere hitab ettiğini varsayarım. Dolayısı ile Hz. İsa (İsus) beni bu bağlamda bağlamaz.
Fakat burada sapla saman karıltırılmış,elma ile armut kıyaslanmıştır. Bir kere birisi bir peygamber,diğeri ise liderdir. Yaşayış zamanları arasında 10 küsür asır vardır.
Bir kere Atatürk ile bir Peygamber kıyaslanamaz. Kaldıo ki Hz. İsa, dünya nüfusunun en az % 90'ınin kutsalları arasında yer aldığını biliyoruz. (Müslümanlar dahil)
Bir koyu müslüman yobazlık derecesindeki arkadaşım ''Hz. Muhammet, Atatürk'ü sevmezdi'' derdi. Bu yaptığınız da aynı ölçüde yobazlıktır. Bu laiklik değil,sekülerizmdir.

Alıntı:
Marangoz Yusuf'un Meryem'den olma oğlu İsa'nın
Nereden biliyorsunuz? Tanıklık mı ettiniz? (Daha farklı tabir kullanmıyorum)

Alıntı:
Türkçülüğü anti kürtçülük olarak gören sahte Türkçüler bu başlıktan rahatsız oldular.
Bende rahatsız oldum. Ettiğiniz hakaretlere değil, büyütülmesi gereken bu davanın ellerinizde nasıl un-ufak edildiğini gördüğüm zaman rahatsız oldum.
Alıntı:
Hz. BAŞBUĞ ATATÜRK SADECE İSA'NIN EŞCİNSEL PİÇLERİNİ DEĞİL AYNI ZAMANDA MUSA'NIN SAPIK YAHUDİLERİNİ VE MÜSLÜMAN GEÇİNEN BÜTÜN YOBAZLARI ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜREREK SECDE ETTİRMİŞTİR.
Sami ırkından değilim. Hazar varisiyim. Musa'ya inanıyorum. Musa'ya inanmak sapıklık ise doğrusu hangisi? Dinleri bırakalım mı? Nedir reçete?

Alıntı:
iste musa ve isa zamaninda akili davranmis, nasil millionlarca salaklar kandirsak diye dusunmusler ve basardilar.
Alıntı:
Bunun adı hristiyanlık oluyor, musevilik oluyor, müslümanlık oluyor. Hepsinin kaynağı aynı: Semitik kavimler (araplar, yahudiler)
Bakınız,ben yaklaşık 2 yıldır soyumdan birisi ile evlenmek için diyar diyar geziyorum. Ne Litvanyası kaldı ne Ukraynası. Ne Moldovyası kaldı ne Kırım'ı. Semitik birisini aramıyorum.
Alıntı:
Museviliğe inanan Karay'lar gocunmasın diye museviliği eleştirmeyeceğiz,Gökoğuz'lar alınmasın diye hristiyanlığa laf etmeyeceğiz.
Başka arzunuz?
Ekleme yapayım; Müslümanlığa inanan Türklerde alınmasın diye Müslümanlığa da laf etmemelisiniz.

Yunan bayrağını ezilmesin diye ayaklar altından kurtaran Atatürk, Çanakkale'de Anzak ve avanesi için ''Ey oğullarını bu topraklarda şehit vermiş analar Evlatlarınız bizim bağrımızdadır,siz rahat olun'' diyen Atatürk , eğer bu yapığınızı görse ne tepki verirdi?

Alıntı:
Fahişe meryemin hristiyan piçlerine bundan daha iyi bir cevap göremiyorum.
......... yorum yok

Ben bu duruma üzüldüm. Bu duruma üzülen Türkçü değil diyorsanız, sizin tanımınızla ben Türkçü olamam demektir.
Türklük din değildir diyoruz. O halde Buda'ya tapan Türk de benim için aynı değeri taşır, diğer kitap ehli dinlere iman eden de...

Bunu muhtemelen sileceksiniz. Beni üyelikten de çıkarın ki bu cahilce fikirlere ortak olmayayım.

Abraham (İbrahim) Çadık
çadık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 18:29   #77 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Alıntı:
çadık adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Musevi inanışına sahibim. Eski Ahit'in aslında Karaimlere hitab ettiğini varsayarım. Dolayısı ile Hz. İsa (İsus) beni bu bağlamda bağlamaz.
Fakat burada sapla saman karıltırılmış,elma ile armut kıyaslanmıştır. Bir kere birisi bir peygamber,diğeri ise liderdir. Yaşayış zamanları arasında 10 küsür asır vardır.
Bir kere Atatürk ile bir Peygamber kıyaslanamaz. Kaldıo ki Hz. İsa, dünya nüfusunun en az % 90'ınin kutsalları arasında yer aldığını biliyoruz. (Müslümanlar dahil)
Bir koyu müslüman yobazlık derecesindeki arkadaşım ''Hz. Muhammet, Atatürk'ü sevmezdi'' derdi. Bu yaptığınız da aynı ölçüde yobazlıktır. Bu laiklik değil,sekülerizmdir.

Bende rahatsız oldum. Ettiğiniz hakaretlere değil, büyütülmesi gereken bu davanın ellerinizde nasıl un-ufak edildiğini gördüğüm zaman rahatsız oldum.
Sami ırkından değilim. Hazar varisiyim. Musa'ya inanıyorum. Musa'ya inanmak sapıklık ise doğrusu hangisi? Dinleri bırakalım mı? Nedir reçete?

Bakınız,ben yaklaşık 2 yıldır soyumdan birisi ile evlenmek için diyar diyar geziyorum. Ne Litvanyası kaldı ne Ukraynası. Ne Moldovyası kaldı ne Kırım'ı. Semitik birisini aramıyorum.
Ekleme yapayım; Müslümanlığa inanan Türklerde alınmasın diye Müslümanlığa da laf etmemelisiniz.

Yunan bayrağını ezilmesin diye ayaklar altından kurtaran Atatürk, Çanakkale'de Anzak ve avanesi için ''Ey oğullarını bu topraklarda şehit vermiş analar Evlatlarınız bizim bağrımızdadır,siz rahat olun'' diyen Atatürk , eğer bu yapığınızı görse ne tepki verirdi?

......... yorum yok

Ben bu duruma üzüldüm. Bu duruma üzülen Türkçü değil diyorsanız, sizin tanımınızla ben Türkçü olamam demektir.
Türklük din değildir diyoruz. O halde Buda'ya tapan Türk de benim için aynı değeri taşır, diğer kitap ehli dinlere iman eden de...

Bunu muhtemelen sileceksiniz. Beni üyelikten de çıkarın ki bu cahilce fikirlere ortak olmayayım.

Abraham (İbrahim) Çadık
Türklüğe laf edildi mi bu kadar tepki göstermeyip dinlere laf edildi mi hoplayıp zıplayanlar zaten bizden olamaz. Burda ülkücüler gibi her türlü adamı içimize sokmuyoruz. Bu başlıkları sizin gibi dini Türklüğünün önünde olan insanları ayıklamak için kullanıyoruz. Dininiz Türklüğünüz önünde olmasaydı şu an başka bir dinden olan Türk bayanla çoktan evlenmiş olurdunuz. Ama belli ki sürekli islamdan dem vuran Türklerden bir farkınız yok. Yazınızı silmeyeceğiz. Sandığınız kadar cahil ve tecrübesiz değiliz. Önceden teşkilatçılık tecrübemiz olduğu için dinini Türklüğünün önünde tutanların ne kadar zararlı olabileceğini gayet iyi biliyoruz.
Alt 07.08.2007, 19:02   #78 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

oguzboylu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Resimler cok güzel olmus , emegi gecen soydaslarimin ellerine saglik.
oguzboylu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 19:03   #79 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
Aklini musacilikla yiyip bitirmis Abraham bey, Turkcuyum ayagina, otaga uye olmussun, sonra da otaga herhangi bir dusunsel katkin olmadan, sadece musaciligi savunmaya calismissin.

Ustelik bir de diger dinleri, diline dolayip, Turkculeri provoke etmeye kalkmissin. Sen Isa'yi, Musa'yi savunmayi birak da, eger gercekten Turk isen Ata'ni savunmaya bak.

Ayrica Ulu Basbug'un, kici bitli Ortadogu bedevileri ile kiyaslanamayacagi konusunda, sana katiliyorum.

Bir de Balbal kandasimizi, senin foyani ortaya cikardigi icin, tebrik ediyorum. Madem ki Turkcusun, o zaman ne m.k yemeye gidip de baska ulkelerde kendine evlenecek hatun aradin? Turkiye'dekiler yeterince Turk degil miydi? Turkcu adam evlenecegi Turk kokenli hatunun dinine bakar mi? Bakiyorsa o adama Turkcu denir mi? O adama Turkcu denmez ise, neden gelip de Atsizcilar otagina uye olur?

Ben soyleyeyim; Senin gibi adamlar provokasyoncunun kralidir. Tanri topunuzun belasini versin....
Alt 07.08.2007, 19:07   #80 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Buğra Kun soydaşım

Provokasyoncu olduğunu sanmam. Biraz milli duygusu kabarıp sitemize gelenler var. Ancak ideolojik olarak farklılıklarımız ortaya çıkınca bir süre sonra patlıyorlar. Gerçek şu ki ne biz onlar kadar geniş mezhepli olabiliriz ne de onlar bizler kadar düşmana karşı savaşçı ve acımasız olabilirler.
Alt 07.08.2007, 19:21   #81 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Kun soydaşım

Provokasyoncu olduğunu sanmam. Biraz milli duygusu kabarıp sitemize gelenler var. Ancak ideolojik olarak farklılıklarımız ortaya çıkınca bir süre sonra patlıyorlar. Gerçek şu ki ne biz onlar kadar geniş mezhepli olabiliriz ne de onlar bizler kadar savaşçı ve acımasız olabilirler.
Balbal kandasim
Bana, provokasyon yapiyor gibi geldi, nedeni ise, Musa'yi savunduktan sonra, hristiyan ve musluman Turkculeri de kiskirtmaya kalkmasidir. Yani "Bunlar hepimizin degerleri, diger dinlerden arkadaslar da sahip ciksin" demesidir.

Niyeti, sadece Musa'yi savunmak degil, ayni zamanda da, buradaki musluman Turk soydaslarimizi kiskirtmaya calismak....
Alt 07.08.2007, 21:46   #82 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
Ne İsa ne Musa ne Hz. Muhammed.Türkün son peygamberi Başbuğ Atatürktür.
(* Türk_Malatya_Türk *) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 21:56   #83 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KemalistTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Alıntı:
(* Türk_Malatya_Türk *) adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
altına imzamı atarım...
Alt 07.08.2007, 22:25   #84 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Alıntı:
(* Türk_Malatya_Türk *) adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Aynen bende katiliyorum, arabi kurtaran Muhammed olmustur, Türkleri kurtaran ise Yüce Basbugumuz'dur.

Bu durumu haz etmeyen itleri gördükçe asagidaki siir daha da anlam kazaniyor benim için.Cüppesizler, çapulcular ha bile dil uzatiyorlar Atamiza, peki o olmasaydi,dinleri ne olacakti acaba?
Hem Türklügünüzün, hemide o çok deger verdiginiz dininizin kurtaricisi Bozkurt ATATÜRK'dür

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne?
Yoksa sana bir zararı, içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün mudur ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et:
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakin unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.
Alt 07.08.2007, 23:14   #85 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,928
Alıntı:

Soruna ben de bir soruyla yanıt vereyim. Peki, sen Tanrı ile Meryem'in gerdek gecesine mi tanık oldun? Çirkin ve sıradan bir kadın olan Meryem ile uluTanrı'yı nasıl denk olarak düşünürsünüz? Tanrı'nın sıradan bir insanla cinsel ilişkiye girdiğine nasıl inanabilirsiniz?

İsa'nın marongoz Yusuf'un olduğunu hurafelere ve İbrani efsanelerine inanmayan bağımsız tüm ciddi kaynaklar yazmaktadır.

Abraham mısın abra kadabra mısın ne karın ağrısıysan, sen bir Musevi yobazısın. Başka bir deyişle, ülkücülerin Musevi sürümüsün.
Alt 08.08.2007, 00:32   #86 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 29
Bence din konusu dipsiz kuyu. İki ucu çamurlu değnek. Ne isaya ne musaya yaranamayız.
Bırakalım isteyen istediğine inansın.
Fakat bize dayatılmaya çalışana karşı durmamız şart.
Burası sanal bir ortam. Ben Çadık abiyle bizzat tanıştım. Babası Vadim bey ile tanıştım. Bence eleştiriyi haketmiyor.

Karay Türkleri, ancak bir Karay Türkü ile evlenebiliyor. Bu sayede de soylarını saf tutuyorlar ve Karay nüfusu erimeden devam ediyor. Bence örnek almamız gereken bir olay.
Dediğiniz gibi Çadık eğer Türkiye'den birisiyle evlense, çocukları muhtemelen şartlar gereği müslüman olacak. O olmazsa bile onun çocuğu olacak. Ortada Karaylık kalmayacak.

Çok iyi yapıyor. Çadık abiye bir yerde soysuz demişler. Onlar o kadar saf Karay Türkleridir ki eminim size 20 göbek atasını sayar. Çünkü soylarından biriyle evlenmeyen kişi onlarca lanetlenir.

Çadık abi ellerinden öpüyorum burayı okuyorsan. Esen kal. Halida ablama selam.
yalvaç Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 01:31   #87 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TanrıKut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Alıntı:
Turan efe adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Aynen bende katiliyorum, arabi kurtaran Muhammed olmustur, Türkleri kurtaran ise Yüce Basbugumuz'dur.
Kandaşım Türk'ü kurtaranın Başbuğ olduğu konusunda hemfikiriz ancak araplar ve benzeri ilkel kabileleri Muhammed de kurtaramamıştır.
Alt 08.08.2007, 12:20   #88 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METE1989 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Din arabın, cenk Türk'ün olsun.
Alt 08.08.2007, 14:13   #89 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Sergun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Alıntı:
METE1989 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Din arabın, cenk Türk'ün olsun.
Hacı Mekke de,Türk Ötükende Yeğdir.
Sergun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 14:35   #90 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 13
Başbuğumuz Atatürke dil uzatanlar Türkün Tanrısının akıbetinden kurtulamayacaklardır
turkcunefer Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler