Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.08.2007, 14:44   #91 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
çadık adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Musevi inanışına sahibim. Eski Ahit'in aslında Karaimlere hitab ettiğini varsayarım. Dolayısı ile Hz. İsa (İsus) beni bu bağlamda bağlamaz.
Fakat burada sapla saman karıltırılmış,elma ile armut kıyaslanmıştır. Bir kere birisi bir peygamber,diğeri ise liderdir. Yaşayış zamanları arasında 10 küsür asır vardır.
Bir kere Atatürk ile bir Peygamber kıyaslanamaz. Kaldıo ki Hz. İsa, dünya nüfusunun en az % 90'ınin kutsalları arasında yer aldığını biliyoruz. (Müslümanlar dahil)
Bir koyu müslüman yobazlık derecesindeki arkadaşım ''Hz. Muhammet, Atatürk'ü sevmezdi'' derdi. Bu yaptığınız da aynı ölçüde yobazlıktır. Bu laiklik değil,sekülerizmdir.

Nereden biliyorsunuz? Tanıklık mı ettiniz? (Daha farklı tabir kullanmıyorum)

Bende rahatsız oldum. Ettiğiniz hakaretlere değil, büyütülmesi gereken bu davanın ellerinizde nasıl un-ufak edildiğini gördüğüm zaman rahatsız oldum.
Sami ırkından değilim. Hazar varisiyim. Musa'ya inanıyorum. Musa'ya inanmak sapıklık ise doğrusu hangisi? Dinleri bırakalım mı? Nedir reçete?

Bakınız,ben yaklaşık 2 yıldır soyumdan birisi ile evlenmek için diyar diyar geziyorum. Ne Litvanyası kaldı ne Ukraynası. Ne Moldovyası kaldı ne Kırım'ı. Semitik birisini aramıyorum.
Ekleme yapayım; Müslümanlığa inanan Türklerde alınmasın diye Müslümanlığa da laf etmemelisiniz.

Yunan bayrağını ezilmesin diye ayaklar altından kurtaran Atatürk, Çanakkale'de Anzak ve avanesi için ''Ey oğullarını bu topraklarda şehit vermiş analar Evlatlarınız bizim bağrımızdadır,siz rahat olun'' diyen Atatürk , eğer bu yapığınızı görse ne tepki verirdi?

......... yorum yok

Ben bu duruma üzüldüm. Bu duruma üzülen Türkçü değil diyorsanız, sizin tanımınızla ben Türkçü olamam demektir.
Türklük din değildir diyoruz. O halde Buda'ya tapan Türk de benim için aynı değeri taşır, diğer kitap ehli dinlere iman eden de...

Bunu muhtemelen sileceksiniz. Beni üyelikten de çıkarın ki bu cahilce fikirlere ortak olmayayım.

Abraham (İbrahim) Çadık

Pek tabi yahudilerinde ne derece sapık bir millet olduğunu çok iyi biliyoruz.. Talmut mason yahudi sapığının yahudilerin ahlak kurallarını açıklayan yayımlarını okursanız dehşete kapılırsınız. Talmut denen yahudi yobazının ahlak anlayışına göre bir yahudi isterse kendi annesiyle, kızkardeşiyle, halasıyla, teyzesiyle ilişkiye girebilir. Diğer yandan bir Yahudi kendi çıkarı için istediği kadar yalan söylemekte serbesttir..Canını kurtarmak için dinini değiştirdiğini iddia edebilir bir Yahudi..Çünkü Talmut öyle diyor..Bir Yahudi yahudi ırkından olmayan birini rahatlıkla öldürebilir ve bundan mesul olamaz. Yahudiler bencil olmalıdır..Çünkü Talmut öyle diyor..Günümüzde Yahudilerin ezici birçoğunluğu Talmut'u sözde peygamber musa denen hayali kişinin yerine konuyor ve onun ahlakçılık anlayışını uyguluyorlar.

Geçiniz beyfendi geçiniz. Dinlere saygı ayaklarıyla Türkçülerin kafasını bulandırmayın. O kadar ülke gezdin kendi dindaşından olmadığı için bir Türkle evlenmedin. Çünkü senin için din ön planda..Türklüğünü ikinci plana atmışsın diyemiyorum çünkü Türklüğünüde unutmuşsun sen..Bu kafyal sen Yahudi ırkından bir museviyle rahatlıkla evlenirsin. Oysa biz Türkçüler için dininin ne olduğuna bakmadan evdeşimizi Türk ırkından seçeriz..
Dini Türklüğe tercih edenlere lanet olsun..
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2007, 21:35   #92 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Alıntı:
çadık adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Musevi inanışına sahibim. Eski Ahit'in aslında Karaimlere hitab ettiğini varsayarım. Dolayısı ile Hz. İsa (İsus) beni bu bağlamda bağlamaz.
Fakat burada sapla saman karıltırılmış,elma ile armut kıyaslanmıştır. Bir kere birisi bir peygamber,diğeri ise liderdir. Yaşayış zamanları arasında 10 küsür asır vardır.
Bir kere Atatürk ile bir Peygamber kıyaslanamaz. Kaldıo ki Hz. İsa, dünya nüfusunun en az % 90'ınin kutsalları arasında yer aldığını biliyoruz. (Müslümanlar dahil)
Bir koyu müslüman yobazlık derecesindeki arkadaşım ''Hz. Muhammet, Atatürk'ü sevmezdi'' derdi. Bu yaptığınız da aynı ölçüde yobazlıktır. Bu laiklik değil,sekülerizmdir.

Nereden biliyorsunuz? Tanıklık mı ettiniz? (Daha farklı tabir kullanmıyorum)

Bende rahatsız oldum. Ettiğiniz hakaretlere değil, büyütülmesi gereken bu davanın ellerinizde nasıl un-ufak edildiğini gördüğüm zaman rahatsız oldum.
Sami ırkından değilim. Hazar varisiyim. Musa'ya inanıyorum. Musa'ya inanmak sapıklık ise doğrusu hangisi? Dinleri bırakalım mı? Nedir reçete?

Bakınız,ben yaklaşık 2 yıldır soyumdan birisi ile evlenmek için diyar diyar geziyorum. Ne Litvanyası kaldı ne Ukraynası. Ne Moldovyası kaldı ne Kırım'ı. Semitik birisini aramıyorum.
Ekleme yapayım; Müslümanlığa inanan Türklerde alınmasın diye Müslümanlığa da laf etmemelisiniz.

Yunan bayrağını ezilmesin diye ayaklar altından kurtaran Atatürk, Çanakkale'de Anzak ve avanesi için ''Ey oğullarını bu topraklarda şehit vermiş analar Evlatlarınız bizim bağrımızdadır,siz rahat olun'' diyen Atatürk , eğer bu yapığınızı görse ne tepki verirdi?

......... yorum yok

Ben bu duruma üzüldüm. Bu duruma üzülen Türkçü değil diyorsanız, sizin tanımınızla ben Türkçü olamam demektir.
Türklük din değildir diyoruz. O halde Buda'ya tapan Türk de benim için aynı değeri taşır, diğer kitap ehli dinlere iman eden de...

Bunu muhtemelen sileceksiniz. Beni üyelikten de çıkarın ki bu cahilce fikirlere ortak olmayayım.

Abraham (İbrahim) Çadık
Abraham ya da ibiraam adında birinden bunları duymak ne kadar hoş!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2007, 03:29   #93 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648

buda benden saygılar..
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2007, 03:31   #94 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Baybars32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 70
Eline saglik andam...cok yasa...
Baybars32 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2007, 03:36   #95 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

SARI_ZEYBEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 11
Asil Irkçı ırkdaşım, gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş! Ellerine sağlık! Başbuğumuz Atatürk bugün hayatta olsaydı bu görüntü gerçek olurdu zaten! Dahili ve harici kimbilir daha kaç düşman, hain, soysuzlar Başbuğumuza affet diye yalvarırdı!!

Saygılar
SARI_ZEYBEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2007, 05:42   #96 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alt 11.08.2007, 09:52   #97 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 269
Ellerinize sağlık sayın soydaşlarım..Bütün resimler birbirinden güzel...Resimlerde hemen dikkat çekiyor bir Ata'mızın asaletine bakın bir de diğer domuzlara...Suratlarından melanet akıyor..Bu resimlerin yabancı forumlarada eklenmesi lazım ki, bu marangozun oğlu isa nın piçleri meydanın boş olduğunu sanmasınlar...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2007, 14:02   #98 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TanrıKut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Kandaşım eklediğin resimler çok güzel Başbuğumuzun yüce karakterinin yanında ezilmekte olan avrupa ülkelerini papa ile göstermişsin. Çok güzel olmuş. Eline sağlık!
TTK..
Alt 12.08.2007, 03:00   #99 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

elimden bu kadarı geldi beğendiyseniz ne mutlu bana..
Alt 13.08.2007, 01:04   #100 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,354
Alıntı:
yalvaç adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bence din konusu dipsiz kuyu. İki ucu çamurlu değnek. Ne isaya ne musaya yaranamayız.
Bırakalım isteyen istediğine inansın.
Fakat bize dayatılmaya çalışana karşı durmamız şart.
Burası sanal bir ortam. Ben Çadık abiyle bizzat tanıştım. Babası Vadim bey ile tanıştım. Bence eleştiriyi haketmiyor.

Karay Türkleri, ancak bir Karay Türkü ile evlenebiliyor. Bu sayede de soylarını saf tutuyorlar ve Karay nüfusu erimeden devam ediyor. Bence örnek almamız gereken bir olay.
Dediğiniz gibi Çadık eğer Türkiye'den birisiyle evlense, çocukları muhtemelen şartlar gereği müslüman olacak. O olmazsa bile onun çocuğu olacak. Ortada Karaylık kalmayacak.

Çok iyi yapıyor. Çadık abiye bir yerde soysuz demişler. Onlar o kadar saf Karay Türkleridir ki eminim size 20 göbek atasını sayar. Çünkü soylarından biriyle evlenmeyen kişi onlarca lanetlenir.

Çadık abi ellerinden öpüyorum burayı okuyorsan. Esen kal. Halida ablama selam.
Şimdi sen Türkçü müsün yoksa kabileci misin? Karayların sayısı bugün binlerle ifade ediliyorsa bunun sebebi Yahudilerle yaptıkları evliliklerdir. Müslüman da olsa hıristiyan da olsa musevi de olsa evlilik yapacağı kişinin dinini ve mezhebini ön plana çıkaran köpek soyudur.

Sen kendi kabileci ve dinci anlayışına uygun bir site bul.
üyeliğin iptal edilmiştir.
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.08.2007, 16:26   #101 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 54
Asilırk kandaşım,
Eline emeğine sağlık çok güzel çalışmalar.
ötüken kağanı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 14:37   #102 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

alperturk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
hz. isayı kullanmak yanlıs sonucta o da Allah ın peygamberidir.bence papa falan kullanılmalıydı...bu yazıyı okuyup beni ülkücü falan sanmayın kesinlikle değilim sadece Türküm
alperturk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 19:05   #103 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,354
Alıntı:
alperturk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
hz. isayı kullanmak yanlıs sonucta o da Allah ın peygamberidir.bence papa falan kullanılmalıydı...bu yazıyı okuyup beni ülkücü falan sanmayın kesinlikle değilim sadece Türküm

İsa mı hazreti ulan Tanrı'nın oğlu olduğuna inanmıyorsan demek babası belli olmayan bir p.ç olduğuna inanıyorsun. Sen ülkücü olmayabilirsin ama Türkçü asla değilsin.

Bu otağ sadece gerçek Türkçülerle, senin gibiler kumda oynarken Türkçülüğe hizmet eden ağabeylerimizin sözlerinin üzerine söz söylemeyenlerin otağıdır.

Hadi sen İsa denen sahtekara saygı duyan hurafeci ahmakların sitelerine yaylan.
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 19:38   #104 (İleti Bağlantısı)
mtk
HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ ! !

mtk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
Başbuğa hakarete en ağır şekilde karşılık verilmelidir simge her ne olursa olsun !

çalışmalarda emeği geçen soydaşların hepsine teşekkür ederim ! !
mtk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 21:16   #105 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
alperturk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
şurada terbiye ve sinirlerimizin sınırlarını mı zorluyorsun?
anlamıyorum sizingibileri ama artık sizlere hiç birşey demiyeceğim anladımki benim hakaretlerime bile DEYMESSİNİZ!
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler