Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.07.2007, 22:24   #16 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Değerli kandaşlarım konumuz la bir ilişkisi yok ama ben yinede danışmak istedim bu konuyu Kuran-ı Kerimde yecüc mecüc diye bir kavimden bahsediyor ot gibi bitecekler kısa boylu çirkin yaratıklar olacaklar gittiği yerlere melanet, pislik, kaos uğursuzluk getirecekler diye yazıyor .Acaba Kuran- ı Kerim 'de sözü geçen yecüc mecük kavmi kürtler olabilirmi. Çünkü Kuranın tarif ettiği özellikler birebir hatta aynisi diye bileceğimiz özellikler. kürtler'le çok uyum sağlamakta
Kıpçak Süvarisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 22:41   #17 (İleti Bağlantısı)

Öfkeli Reis adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Alıntı:
Kıpçak Süvarisi adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Değerli kandaşlarım konumuz la bir ilişkisi yok ama ben yinede danışmak istedim bu konuyu Kuran-ı Kerimde yecüc mecüc diye bir kavimden bahsediyor ot gibi bitecekler kısa boylu çirkin yaratıklar olacaklar gittiği yerlere melanet, pislik, kaos uğursuzluk getirecekler diye yazıyor .Acaba Kuran- ı Kerim 'de sözü geçen yecüc mecük kavmi kürtler olabilirmi. Çünkü Kuranın tarif ettiği özellikler birebir hatta aynisi diye bileceğimiz özellikler. kürtler'le çok uyum sağlamakta
Ben onların çinlilerin olduğunu düşünüyorum.Çünkü herşeyi istila edeceklerinden bahsediliyor.Şu anda da çin malı heryeri işgal etti.Tabi herkes inanmak zorunda değil.
Öfkeli Reis Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 22:50   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 845
Alıntı:
Kıpçak Süvarisi adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

Sünni kaynakları yecüc ve mecüc hakkına ne söylemiş bir bakalım.

“Küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzer Türkler’e (Yecuc- Mecuc’e) karşı savaşlar yap-madıkça hüküm günü gelmiş olmayacaktır.”

Buhari-K. Cihad 95,96; Müslim K. Fitan 63,64-66

Size ilişmedikçe siz de Türkler’e ilişmeyiniz. Çünkü severlerse sizi soyarlar. Sevmezlerse sizi gebertirler.

Suyuti-Lealil Masnua 1/440
Alt 27.07.2007, 22:58   #19 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 30
Sayın abim Öfkeli reis Çinlilerin için'de yine güzel kadınlar adamlar var kürtlerde o bile yok. Çinliler tuhaf insanlar ne bulsalar yiyor köpek eti karga fare gibi yenilmiyecek şeyleri yiyorlar ama bu kürtler kadar pislik değil uğursuz hiç değil yine insanlığa bir şey vermişler matbaa pusula kağıt barut gibi sevmesemde Çinlileri kabul etmek gerekir 5000 yıllık bir köklü medeniyetleri var sevme sevmem tarihi düşmanımızdır Türkistandaki insanlık dışı uygulamalarından ötürüde nefret bile ediyorum Çinlilerden yinede bu kürtlerden kat kat üstün her bakımdan o yüzden yecük mecük kavminin Çinliler değil kürtler olduğunu düşünüyorum tarif kürtlere daha bir uyuyor
Kıpçak Süvarisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 23:46   #20 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kuvvacı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

“Küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzer Türkler’e (Yecuc- Mecuc’e) karşı savaşlar yap-madıkça hüküm günü gelmiş olmayacaktır.”

Size ilişmedikçe siz de Türkler’e ilişmeyiniz. Çünkü severlerse sizi soyarlar. Sevmezlerse sizi gebertirler.

Çok doğru bir tespit. Türkiye dışındaki tüm Müslüman ülkelerde, Kuran'da geçen Yecüc-Mecüc kavminin Türkler olduğu bilinir. Ama, insanlar dinden soğumasın diye bu gerçek Türkiye'de özenle saklanır. Bir ara birisi bu gerçeği dile getirerek tartışma başlatmıştı ve TV'lerde tartışmalar olmuştu, sonra unutuldu gitti. Kuran'da resmen Türk ırkı aşağılanmıştır.

İşin diğer garip tarafı, Buhari denen arap özentisi, özde Türk olan biridir. Ama ümmetçilik denen zehir öylesine güçlü bir zehirdir ki, Buhari gibi bir Türk yıllar boyunca arap çöllerinde dolaşmış ve aralarında yukarıdaki hadisin de bulunduğu binlerce hadis toplamıştır. Hem de hadislerin içeriğini umursamadan!
Kuvvacı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 01:08   #21 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 54
Bu işin ırkını bir kenara bırakacak olursak ne kadar iğrenç bir olay.
Bunu yapan adam 12 sene ile kurtulacak.
Hayır böyle adalet olmaz İDAM şart olaması lazım.
ötüken kağanı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 14:06   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Anadolu Kurdu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Kardeş Kuran-ı Kerim'de yecüc ve mecüclerin Türk olduğu söylenmiyor ki. Balbal kandaşımın gösterdikleri arapların söyledikleri sözler. Suyuti-Lealil Masnua 1/440 de yazanlar arapların Türklere bakışını gösterir. Bende biraz araştırdım moğol ve mançu kavimlerinden olcak yazıyor tabi bilinmez ama asya kökenli olcaklarmış. Yazdıklarımı yanlış anlamayın, benim demek istediğim Kuran-ı Kerim'de ve hadislerde böyle birşey yok. Arapların kendi içlerindeki bazı Türk düşmanı insanlar bu sözleri ortaya atmışlardır.
Alt 28.07.2007, 17:58   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Alıntı:
ötüken kağanı adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu işin ırkını bir kenara bırakacak olursak ne kadar iğrenç bir olay.
Bunu yapan adam 12 sene ile kurtulacak.
Hayır böyle adalet olmaz İDAM şart olaması lazım.
Keşke o 12 seneyi de yatsa o adam.... İyililik hali, şu hali, bu hali; şartlı salıverme derken en fazla 3 sene yatar o adam bana inanın. Zaten infaz 3'de 1'dir. Yani dediğim gibi 3 ya da 4 senesi var o adamın. Yanılıyor muyum ?

Aynı kapkaç suçunu 120 defa işleyenleri duydum televizyonlarda. Kapkaç eski TCK'da yaklaşık 6 ay - 2 sene arasıydı. Yani bu adamın en iyi ihtimallerle bire ömür boyu hapisden çıkamaması lazım. Adam 2 ay yatıp çıkıyor, bir daha işliyor, yatmadan tahliye, bir daha işliyor 1 ay yatıyor...... Gösterilecek o kadar örnek varki...
Poyraz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 00:39   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
Alıntı:
Selcen adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tecavüz, ensest- aile içi şiddet ve seks, hırsızlık ve Türk devlet düşmanlığı kürtlerde genetik bir özelliktir.
ırkdaşıma kesinlikle katılıyorum.bir kürdü bebekken alın bir Türk ailesine verin. bu kürt 20 yaşına vardığında Türk terbiyesine göre yetişmiş olmasına rağmen yinede hırsızlığa,kavgaya,dövüşe,sapıklığa meyilli olacaktır.bunlar onların içgüdülerinden geliyor.
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 11:02   #25 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 17
Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

sayın yöneticim bu hadisler yalanlandı diye biliyorum bunlar TÜRK düşmanlarının uydurduğu hadislermiş
asya_bozkurtu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 15:30   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 845
Alıntı:
asya_bozkurtu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
sayın yöneticim bu hadisler yalanlandı diye biliyorum bunlar TÜRK düşmanlarının uydurduğu hadislermiş
Buhari'nin bütün hadisleri sünni kesim tarafından kabul edilir. Hanefiler namazı Buhari hadislerine göre kılar. Araplar,peştunlar ve diğer müslüman milletler bu hadisi sahih kabul ederken Türkler kabul etmiyor. Türkiye'de işimize gelen hadislere sahih işimize gelmeyenlere uydurma deniyor. O zaman sünnilik denilen şey Türkiye'de yoktur. İslam'ın Türk yorumu dense daha mantıklı.
Alt 29.07.2007, 17:22   #27 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 157
Alıntı:
asya_bozkurtu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bilakis bu hadisler Türklüğü düşünen kişiler tarafından lanse edildi. Arap'tan ne hayır gelecek cennet mi? Benim ırkım Arapın cennetine bile tenezzül etmeyecek asalette olmalı.
Mengü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 17:35   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 12
keko herifler
Alt 29.07.2007, 17:38   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
Kıro tayfaları
SeHiTTurK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2007, 08:46   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ulusalcı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Aslında kürtlerin bunu yapmasına şaşırmamak lazım.Kürtler bi kere insan mı hayvan mı o bile tartışılır.
Ulusalcı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler