|
İŞT HEY SANA SESLENİYORUM
Sana sesleniyorum evet evet sana
Salyalarını akıtarak TÜRK'e her fırsatta kinini kusan sana sesleniyorum, şu kısa zamanda işlenen bir cinayetle TÜRKÜ köşeye sıkıştırmaya calışan,TÜRK düşmanlığından zevk alan fırsatcı köşe yazarları ve bunlardan istifade eden soysuzlaşmış hepimiz şuyuz buyuz deyip TÜRK haricinde her olayda MUTANTLAŞAN şu marjinal guruh sana sesleniyorum
Biz TÜRK milleti ne değerlerimizi kaybettik halada toprağın kara bağrına vermeye devam ediyoruz, güller bahcesine girercesine şu genc yaşta o güzel vucüdunu toprakla cem eden adsız bahtsız yiğitlerimiz sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum ama yüzüm kızarık. bir kişinin ölümüyle dünya ayağa kalkarken düşünüyorumda senin kanını ne kadarda ucuzlatmışız
Ey milletim sen hakkını nasıl arıyacaksın, bu devletde en temel insanlık onuru olan millet(TÜRKLÜK) sevgimizi nasılda aşağılıyorlar nasılda kin kusuyorlar kendimi bu vatanda azınlık gibi hissettim sanki başka bir milletin, başka bir devletin anayasal vatandaşıyım .Diyorlarki bu ülkede milliyetci duyguları körüklüyenler utansın, TÜRKLÜĞE küfür ettirmeyenler utansın kalksın 301 madde diyorlar ,niye yumurta atılmış bu vatandaşa ,niye sen yazarına nobelde almışsa fikrini (milli duygunu) söylüyorsun işte bunlar cinayetler için gerekli sebebmiş
Söylenecek cok söz var ama sana şunu söyleyebilirim evet evet sana
BU VATAN TARİHTE TÜRKTÜ EBEDİYENDE TÜRK KALACAKTIR
|