Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 22.01.2007, 12:07   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 16
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
İŞT HEY SANA SESLENİYORUM

Sana sesleniyorum evet evet sana

Salyalarını akıtarak TÜRK'e her fırsatta kinini kusan sana sesleniyorum, şu kısa zamanda işlenen bir cinayetle TÜRKÜ köşeye sıkıştırmaya calışan,TÜRK düşmanlığından zevk alan fırsatcı köşe yazarları ve bunlardan istifade eden soysuzlaşmış hepimiz şuyuz buyuz deyip TÜRK haricinde her olayda MUTANTLAŞAN şu marjinal guruh sana sesleniyorum

Biz TÜRK milleti ne değerlerimizi kaybettik halada toprağın kara bağrına vermeye devam ediyoruz, güller bahcesine girercesine şu genc yaşta o güzel vucüdunu toprakla cem eden adsız bahtsız yiğitlerimiz sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum ama yüzüm kızarık. bir kişinin ölümüyle dünya ayağa kalkarken düşünüyorumda senin kanını ne kadarda ucuzlatmışız

Ey milletim sen hakkını nasıl arıyacaksın, bu devletde en temel insanlık onuru olan millet(TÜRKLÜK) sevgimizi nasılda aşağılıyorlar nasılda kin kusuyorlar kendimi bu vatanda azınlık gibi hissettim sanki başka bir milletin, başka bir devletin anayasal vatandaşıyım .Diyorlarki bu ülkede milliyetci duyguları körüklüyenler utansın, TÜRKLÜĞE küfür ettirmeyenler utansın kalksın 301 madde diyorlar ,niye yumurta atılmış bu vatandaşa ,niye sen yazarına nobelde almışsa fikrini (milli duygunu) söylüyorsun işte bunlar cinayetler için gerekli sebebmiş

Söylenecek cok söz var ama sana şunu söyleyebilirim evet evet sana

BU VATAN TARİHTE TÜRKTÜ EBEDİYENDE TÜRK KALACAKTIR
SARIKAMIS Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
hey , sana , seslenİyorum , İŞt

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler