Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.07.2007, 22:07   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Annenin ifadesi hoşuma gitti. Ellerinden öperim. ;)
Poyraz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 22:26   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 261
zaten gerekli bilgiyi bize ATSIZ ATAMIZ vermiştir .
onun haricinde bir bilgiye gerek yok sanırım.
İlteriş Kağan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.07.2007, 12:23   #18 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
benim dikkatimi ceken bir sey var bunu sizinle paylasmak istedim bugüne kadar grödügüm laz cerkez kürt ve diger türk olmayan etnik döküntülerden her tür ideolojya ya bagli olanini gördüm komunist sosyalist ümmetci vs.re fakat bir laz cerkez gürcü nün türkcülük yaptigina sahit olmadim tam tersi bunlarin icindeki türk düsmanligina sahit oldum bunlardan sadece bir tanesini aktarmak istiyorum 15 sene öncekine ait bu hatiramda benimle ayni sinifta okuyan adapazarli abhaza kökenli bir arkadasla kürtler üzerine konusurken kürtlere olan nefretini dile getiriyordu sonra ayni arkadas sinifta bir gün abhaza bayragi cizmeye calistigina sahit oldum bu ne diye sordugumda bu benim milletimin bayragi cevabini aldim bu arkadasta ki bu ruhiyet tr deki bütün türk olmayan etnik kökenlerdeki ruhiyete paraleldir kürt düsmanligi yapsalar bile asla türk olmak istemezler ve kökenlerini türklükten üstün tutarlar birde kesinlikle türkler den kiz alip vermek istemezler.
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.04.2008, 01:09   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Türk soyundan geldiğini bildiğim ama laz olduğunu söyliyen bir soytarı ile bende tanıştım. Bu dediğim zatın karakter ve çevredeki arkadaş yapısına baktığımda, kesinlikle şüphe duymuştum, adam şu anki adı ile dtp o zamanki adıyla anımsıyamıyorum hadep olabilir. O terör örgütü ilçe başkanları ile bile muhabbeti vardı, o zat öyle bir kepaze ve kevaşe zihniyete sahiptiki herkez ve her tür canlı varlık ile muhatap ve dost olabiliyordu. Soyu kırık ne üdüğü belirsiz pomaklarla bile muhatap oluyordu, ki en yakın arkadaşı ezik bir Tekirdağ pomağı idi. Bu zata sorduğunuzda sen kimlerdensin diye laz olduğunu söylüyordu ama laz pisliğini yorum olarak önüne aktardığınız vakit Türk olduğunu söylüyor. Tabi bu zatın ezikliği kanında değil aldığı batı kültüründe idi, okuduğu kitapları araştırdığımda, batı kültürünün etkisinde kalmış ve yüce Türk tarihinden bi haber olduğunu anladım. Kapitalizmin süslü pençesine düşmüş bir kayıp vakkıa olduğunuda sezmek zor olmadı, lakabında dahi bozukluk sezmiş idim. Nekadar onu Türklüğe davet etmiş olsam bile nafile adamın hayatındaki yegane amaç para, lüks arabalar ve türevleri idi yani Türklüğünü kayıp etmiş bir budundu. Bu zatın beni üzen yönü pomak gibi ne üdüğü belirsizlerle arkadaşlığa başladıktan sonra uyuşturucu pençesine düşmesi oldu, okulundan oldu ailesi ile arası bozuldu ama maalesef bir kere gayriTürk tuzağına düşmüş oldu. Bu olayı hadiseyi yakından izlemiş yaşamış biri olarak bana koydu, ağırıma gitmesinden ziyade bu olayı izleyip bir şey yapamamak benim ağırıma gitti. O gün benim yeminim oldu asla benimgibi düşünmeyenler ile muhatap olmam. Kahrolsun kapitalizm
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.04.2008, 07:32   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 788
Nihal Atsiz Atamiz ' in dediklerine bir kulak verelim.

Türke düşman olanlar ve bunu açıkça söyliyenler Türkler için o kadar tehlikeli değildir. Asıl büyük tehlike Türkümsü olan yabancılardır. Bunlar iyi Türkçe konuştukları ve çok defa Türkçeden başka dil bilmedikleri için Türkten ayırt edilemezler. Fakat kanlarının başka olduğunu ya bilir, ya da sezerler. Onun için bunlara Türkümsü diyorum. Bunlar dalkavuktur, yalancıdır. Yüze gülerler. Türklüğe zararlı fikirler bunlar arasında revaçtadır. Türk olmadıkları için ufak bir şahsi menfaat uğrunda Türke içten içe kötülük eden fikirlere ve teşkilatlara bağlanmaktan çekinmezler. Türkümsülerin, icabında Türke nasıl fenalık ettikleri hakkında yüzlerce misal söyleyebiliriz.
----------------------------------------------------------------------------------

Su andaki bir cok politik partide,siyasetin basinda hep bu devsirmeleri goruyoruz.Ulkemizin siyasetini bu densizler,yalanci devsirmeler yapmaktadirlar.Bir cok kezde dini kullanarak sahte milliyetcilikleriylen
bizleri bolmeye kalkistilar bu hainler.

Devsirmeleri durduracak yegane onlem "TURK IRKCILIGI" dir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.04.2008, 08:08   #21 (İleti Bağlantısı)
Kutlu yolda bir TÜRK

AltayKan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Lazların ve çerkeslerin göze batmamasının tek nedeni,sayılarının kırolar kadar çok olmayışıdır ve sinsi olmalarıdır.Kaldı ki,kıroların ne mal olduğu bu kadar göz önündeyken bile,milletimiz hala onları iyi kıro,kötü kıro diye ayırmaktadır.Durum böyleyken,Türkçülükten haberi olmayan bir soydaşımızın laz çerkes vb.lerin gerçek yüzünü görmesini sağlayamayız çünkü,gözünde herzaman bir at gözlüğü takılı olacaktır....
Alt 24.04.2008, 08:45   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 124
ermeniler, kürtler, farslar, çerkezler, abazalar, bosnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çecenler

Irktaşım lütfen bu etnik döküntülerin adlarını büyük harfle yazıp da onları onurlandırma!

Bu etnik enikler Türk ırkının sırtındaki kamburdur.Her biri Türkiye'yi paylaşmak için sinsice ve süreklilikle çalışmaktadır.Ancak bizlerin kini hepsini boğacaktır.

Esenlikler dilerim.
manas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.04.2008, 13:44   #23 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Tanrı Dağlı333 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Alıntı:
Turak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Nihal Atsiz Atamiz ' in dediklerine bir kulak verelim.

Türke düşman olanlar ve bunu açıkça söyliyenler Türkler için o kadar tehlikeli değildir. Asıl büyük tehlike Türkümsü olan yabancılardır. Bunlar iyi Türkçe konuştukları ve çok defa Türkçeden başka dil bilmedikleri için Türkten ayırt edilemezler. Fakat kanlarının başka olduğunu ya bilir, ya da sezerler. Onun için bunlara Türkümsü diyorum. Bunlar dalkavuktur, yalancıdır. Yüze gülerler. Türklüğe zararlı fikirler bunlar arasında revaçtadır. Türk olmadıkları için ufak bir şahsi menfaat uğrunda Türke içten içe kötülük eden fikirlere ve teşkilatlara bağlanmaktan çekinmezler. Türkümsülerin, icabında Türke nasıl fenalık ettikleri hakkında yüzlerce misal söyleyebiliriz.
----------------------------------------------------------------------------------

Su andaki bir cok politik partide,siyasetin basinda hep bu devsirmeleri goruyoruz.Ulkemizin siyasetini bu densizler,yalanci devsirmeler yapmaktadirlar.Bir cok kezde dini kullanarak sahte milliyetcilikleriylen
bizleri bolmeye kalkistilar bu hainler.

Devsirmeleri durduracak yegane onlem "TURK IRKCILIGI" dir.

Evet kandaşım örneğin;bir komunist terörist örgüt(babaları belçika belki tanıdınız.)İç Anadolu'da çok yaygın yani İç Anadolunun Kuzey Kesimlerinde çünkü pürüzsüz Türkçe konuşuyorlar ve Türk gibi davranıyolar ama oraya bir pkk lı hayvan geldiği zaman barınamaz çünkü Türkçe'yi düzgün konuşamaz.Halk arasına almaz.Bu komunist örgüt halktan gibi davranıyor ve halkın arasına giriyor.
Tanrı Dağlı333 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.04.2008, 13:46   #24 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
Sözde sanki din kardeşlerimiz. Gelin görün yakında onlarda ermenici olucak.

Türk ırkı sağ olsun yeter. Tanrı hainlerin hepsinin cesasını vericek yahut verdirecek!

Nihal Atsız'ın oğluna yazdığı vasiyet gerçekleşiyor yavaş yavaş...

Y.N. Türkçe yazım kurallarına uyun.
Turgut reis Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
ben , bir , eden , gÖrdÜm!!! , gördünüzmü? , hic , laz , nefret , türklükden

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler