Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.02.2008, 13:32   #16 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

NoyanHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 249
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tanrı bize bunların hesabını sormak için güç versin.

Alıntı:
YAMAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
HALA BUNLARA GüMRüK KAPILARINI AçMAK ISTEYENLERE LANET OLSUN!!!
TTK
Katılıyorum. Başbuğ'un dediği gibi: "Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı: 'Türk'üm ve düşmanım sana, kalsam da bir kişi!' diyelim."

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.02.2008, 16:08   #17 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Elbet bir gün bununda hesabı sorulur.Tarih bu acı günü asla unutmayacaktır.Ruhları şad mekanları uçmak olsun....
“Bir gün olur, elbette eski beğler dirilir;
Yine kılıç kuşanır tarihteki paşalar.
Yine şanlar alınıp nice canlar verilir,
Yiğit akınımızdan yine dünya şaşalar. “

Alt 25.02.2008, 16:19   #18 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Sizlere gelince, ey feryatlarına yetişemediğimiz masum yavrucaklar!
Analar, bacılar, kardaşlar!
Akpürçekli nineler! İkibüklüm dedeler!
Haklarınızı helal edin!
İmdadınıza yetişemedik!...
Yalan yok!
Ulaştı bize iniltileriniz, feryatlarınız!
Duymasa da kulaklarımız; parçalandı yüreğimiz!
Nasıl bilmezdi bu asil millet, nasıl bilmezdi?
Dünya'nın öbür ucunda ayağına diken batan Kızılderilinin ızdırabını hissederdi de,
Yanıbaşında derisi yüzülen gardaşının feryadını nasıl bilmezdi?
Haklarınızı helal edin! Suçluyuz! Mahçubuz!...
Fakat, ahdimiz olsun!
Feryat etme sırası, insan kılıklı insanlık düşmanlarının olsun!
Tanrı, asil ve aziz Türk milletini koruyup yüceltsin!
Alt 25.02.2008, 20:27   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Bagimsizligimizi yeniden kazandigimizdan 6 ay bile gecmemişdi... Bagimsizligimizi savaş şeraitinde ilan etmiştik. Ermenilerle Karabagda hala bulunan rus birlikleri buyuk bir hucum gercekleştirmekteydiler. Diger devletlerden silahlarini ve birliklerini cikarmak yillar almişsa ruslarin, Azerbaycandan bir kac hafta icinde butun birliklerini ve agir silahlarini cikardilar, bizim elimize gecmesin diye. Daha once, bir yil bundan evvel, 1991 yilinda, Sovyet Rusyasi hala topraklarimiza egemenken, av tufeklerini bile aldilar insanimizdan, tamamen silahsizlaştirdilar gelecek ermeni saldirisi karşisinda.
Ordumuz yoktu. Subaylarimiz azdi. Sovyet doneminde biz Turkleri orduya cagirsalar bile hep arka mevkilerde bulundurdular, lojistik destek, radyografi, askeri in
şaat ve bu gibi birliklerde barindirdilar, hic bir zaman bir Turku bir pilot ve ya kara harekat uzmani subayligina yaklaştirmadilar. Giden son rus birliklerinden parayla alinmiş "kalaşnikov"lar ordumuzun esas silahiydi.
Biz yine de mucadele ediyorduk. Yurdumuzun en cesaretli ogullari gonullu olarak cebheye gidiyordu. Oradan her gun onlarca ve yuzlerce şehit cenazesi gelmesine ragmen gonulluler akimi durmiyordu.
12 ya
şima girecektim. Okulda yazi tahtalarinda hep savaş haritlarini cizdim. Evde de savaşi odamin duvarina astigim Azerbaycan haritasindan izliyordum. Aldigimiz ve yitirdigimiz her koyu, her tepeyi, her dagi işaretleyip bir karargah reisi gibi cocuk aklimla saldiri pilanlari, taktikler duşunuyordum. Bunlari bir gun orada, cephede uygulamayi duşluyordum. Akşam haberlerine butun millet olarak kitleniyorduk. Her haberi cok heyecanla, yuksek sesle tartişiyorduk.
26
şubat akşami gelen ilk haberleri ise alişilmadik bir şekilde, sukunet icinde dinledik. Kimse konuşmuyordu. Bir tek kelime bile. Bazi şeyleri anlamadigim halde, anamin, atamin yuzunu gordukce, saklamak istedikleri duygulari, heyecan ve dehşeti yuzlerinden okudukca, ben de bir şey soramadim, agzimi acamadim. Ertesi gun gelen haberlerle ise baş vermiş katliamin ve vahşetli facianin boyutlarini artik her kes anladi.
Hocali soykirimini boyle ya
şadim.
16 yil sonra. Bugun. Topraklarimiz hala i
şgal altinda. Katiller hala cezasiz. Katliam kurbanlarinin ve şehitlerimizin kani hala yerde. Gaziler unutulmuş, şehitler resmi gunler dişinda anilmiyor, o gun savaşdan kacanlar, korkak ve hainler iktidarda. Ve bu iktidar, yagma hakimiyyetini uzatmak icin - blincsiz, milli duygulardan yoksun, Turkluk gururunu taşimayan, musluman kimligini one cikarmiş - yeni nesiller yetiştirmekle meşgul. Bu yolda ornek aldiklari esas kaynak ise AKP Turkiyesi.
Oldurulenlerin ruhunu bir gun mutlaka dindirmek umudu ile,
Saygilar sevgiler kanda
şlarim.
Elteriş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.02.2008, 20:52   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
1 sene daha gecti ve yine söyle adam akilli bir gösteri yürüyüs yapilmadi...

Ama ermeniler hala yalan dolanin pesinde binlerce kisinin katildigi oganizasyonlar gösteriler yapiyorlar...

Bazen düsünüyorum neden tepkisiziz diye... cevap bulamiyorum...
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.02.2008, 21:04   #21 (İleti Bağlantısı)
TÜRK IRKI ÜSTÜNDÜR

OKAN TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Alıntı:
Sadece ermeniler değil bu soysuzları kardeş gören içimizdeki hainlerede hak ettikleri cezayı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

aynen..içimizdeki hainlerden başlamak lazım...
Alt 25.02.2008, 21:58   #22 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Bozkurtata adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Bir ermeni ölünce dünyayı ayağa kaldıran basın hocalı katliamını neden bu kadar önemsemiyor,o ermenilerden ölesiye nefret ediyorum onların kökünün kazınması çok güzel olurdu o zaman görürlerdi soykırımın ne demek olduğunu aşağılıklar
Bozkurtata Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 00:08   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ASENA adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 98
1992-ci il fevralın 25-den 26-sına keçen gece ermeni silahlı desteleri Xankendi şeherinde yerleşdirilmiş keçmiş SSRİ-nin 366-cı motoatıcı herbi alayının kömeyi ile silahsız ve kömeksiz Xocalı şeherine hücum etmişler. evvelce şeher dörd terefden ermeni qoşunları terefinden ehate olunmuş, sonra ise Xocalıya ağır herbi silahlardan güclü ve amansız ateş açılmış, az bir zaman erzinde şeherde yanğın baş vermiş, şeher tamamile alova bürünmüşdür. Şeherin müdafieçileri ve yerli ehali buranı terk etmeye mecbur olmuşlar. Fevralın 26-sı seher saat 5-e kimi şeher ermeni işğalçıları terefinden zebt edilmişdir. Bir gecenin içerisinde qedim Xocalı yerle yeksan edilmişdir.Cinayetkar ermeni qoşunlarının vehşiliyi neticesinde Xocalı ehalisinden 613 nefer öldürülmüş, 487 nefer şikest olmuş, 1275 nefer dinc sakin - qocalar, uşaqlar, qadınlar esir götürülerek ağlasığmaz ermeni zülmüne, tehqir ve heqaretlerine meruz qalmışlar. 150 neferin taleyi hele de melum deyildir. Bu esl soyqırım idi. Xocalıda öldürülmüş 613 neferden 106 neferi qadın, 63 neferi uşaq, 70 neferi qoca insanlar olmuşlar.
Lakin bu güne kimi Azerbaycan Milli meclisi Xocalı faciesine siyasi kiymet vermeyib. Yani bu olay soykırım olarak hayla netleşdirilmeyib. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İKTİDARA. TÜM ŞEHİDLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.
Alt 26.02.2008, 00:26   #24 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Cx GOKTURK Cx adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,081
ESENLİKLER!
XOCALI FACİESİ DÜNYADA BAŞ VEREN EN DEHŞETLİ KATLİAMLARLA AYNI TUTULUR. YUKARIDAKI VİDEO VE RESİMLERİ HER KES GÖRDÜ. AZERBAYCANDA BU FACİENİ TANITAN ABİDEYE BAKIN.
BİR DE BAKIDA MİLYONLAR TÖKÜB KENDİLERİNİN KEYF MECLİSLERİ İCİN TİKDİRDİKLERİ OTELLERE BAKIN. İNSANIN İCİ ACIYOR. MEKANLARI TANRI DAĞI, RUHLARI ŞAD OLSUN. AMA BU İKTİDAR DURDUKCA HAYLA ermeni TAPDAĞIDNA KALAN ŞEHİDLERİMİZİN KEMİKLERİ VE RUHLARI SIZLAYACAK. BU İKTİDARIN HER GÜNÜ QARABAĞI BİZDEN BİR ADDIM UZAKLAŞDIRIR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
Alt 26.02.2008, 00:35   #25 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Asil Türk Budununun cefakar insanları ruhunuz şad olsun.Hesabı sorulacak Bozkurtlar Tuğ kaldırdığında hesabı sorulacak.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 13:55   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Alıntı:
Cx GOKTURK Cx adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
... BU İKTİDARIN HER GÜNÜ QARABAĞI BİZDEN BİR ADDIM UZAKLAŞDIRIR...
GokTurk kardaş, itkilerimiz saymakla bitmiyor, Derbent, Borcali, Irevan, Goyce, Zengezur, Karabag, Tebriz, Urmu, Erdebil, Zencan, Hemedan, Kerkuk... Intikam zamani gelmiş ve geciyor bile... Ama elde kalmiş son bir vatan parcasi da hayinler tarafindan esir alinmiş. Elimiz kolumuz bagli.
Elteriş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 19:15   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ÇılgınTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 56
Hocalı katliamınında hayatını kaybetmiş ırkdaşlarımıza Tanrı'dan rahmet diliyorum.
ÇılgınTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 19:49   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
bugün ankara üniversitesinde yapılan hocalı katliamını anma toplantısını kürt ve ermeniler bastı.toplantıya katılanlara saldırarak toplantının yapılmasını engellediler .kendimden utanıyorum.onun bunun cocuklarının bu ülkede hala nefes almalarından dolayı
tolga Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 21:46   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,073
Alıntı:
tolga adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bugün ankara üniversitesinde yapılan hocalı katliamını anma toplantısını kürt ve ermeniler bastı.toplantıya katılanlara saldırarak toplantının yapılmasını engellediler .kendimden utanıyorum.onun bunun cocuklarının bu ülkede hala nefes almalarından dolayı
Peki orada hiç bir Türk evladı yok muydu?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 22:08   #30 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 41
dun istanbulda ermeni hrant için gosteri yapanalrı gordum...

sevval sam vede hrantın dostları denen bir sürü vardı....

hepis ermeniymiş hemde hepsi.....

ne uzuldum ama...
kanıkara Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
hocali , katlİami

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler