Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.10.2007, 00:31   #16 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu kandaşımız gerekirse polis ve askerden destek alabilirdi...Ne yani kurtarılmış bölge mi ilan ettirecez kırolara o beldeleri..?? Benim kızım , bayan arkadaşım oraya gidebilmeli..Bu tip olaylara müsaade mi edeceğiz??
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 00:39   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TürkçüTuran adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Öncelikle Ebru hanımın iyi niyetinden dolayı hüsranla sonuçlanan bu durumuna çok üzüldüm. Ama daha kaç tane bayan öğretmenimiz k.rtlerin yaşadığı yerlerde aynı durumu çekecektir. Hepimizin kardeşi var düşünün aynısı bizim kardeşimizin başına gelebilirdi. Kesinlikle Türk soyluların artık yönetimi tamamen eline alıp diğer etnik grupları başta k.rtleri bu ülkeden kovmak zorundadır.
TürkçüTuran Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 00:40   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Katılıyorum gidemediğin yer senin değildir, ayrıca burası Türk yurdudur, kırolara elbet bırakılmamalı. Bu tip olaylarada müsaade edilmemeli.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 07:45   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Malazgirt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Ebru hanım, anlattıklarınızı okuyunca üzüldüm. Mesleğinize başka bir ilde devam etme şansınız var mı bilmiyorum ama mesleğinizi kesinlikle bırakmayın. Belki bu seneniz yok olacak ama hedef seçtiğiniz şeylerden vaz geçmeyin. Umarım her şey istediğiniz gibi olur ve öğretmenlik görevini severek yaparsınız.

Malazgirt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 10:40   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 95
doğru maymun nasıl eğitilsin ki ? Sonuçta hayvan.
cengizhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 10:57   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
İlk öncelikle Ebru hanım başınızdan geçen kötü olayların üzüntüsünü paylaşıyorum.

Kandaşlarımın dediği gibi gerekli bilgilerle beraber Devlet Makamlarına başvurmanızı şiddetle öneriyorum.Bu kroların yaptıklarını lütfen cezasız bırakmayalım.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 13:35   #22 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 15
Yazıklar olsun.Hizmet için gittikleri köylerde zor şartlar altında çalışırken bu tür durumlara mağruz kalan ırkdaşlarıma acıyorum.İçim kin ve nefret dolu.
Bunlar oturdukları dalı kesiyorlar sonrada meşhur bir televizyon hayvanının dediği gibi okusfort vardıda okumadıkmı diyorlar.Kahretsin......
ercuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 14:56   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
Geçmiş olsun Ebru hanım, üzülmeyiniz, bu günler geçecek.İnsan soyundan olan birinin kroların arasında yaşaması imkansızdır. Bu sadece güney doğuda değil batıdada böyle onların mahallelerinin olduğu yerlere kro olmayan hiçkimse giremez. Kro nüfusunun çoğunlukta olduğu yer aslında vatan olmaktan çıkmıştır.Acı ama gerçek . Biz şimdi Türkiyenin geri kalan kısımlarını krolaşmaktan korumalıyız. Kro ların pkk lısıda barzaniciside hepsi aynıdır.Siz bakmayın oralar da vatan falan diyenlere, öyleyse kendileri gitseler ya. Bir millet için vatan demek o milletin ırkından olan insanların, rahat huzur ve mutluluk için de yaşayabidiği yerlerdir. 10 yıllık 15 yıllık öğretmenler bile, bu yüzden istifa ettiler ve şimdi işsizler. Ancak güneydoğuya gidip orda çalışanların çoğu kafayı yemiş halde dönüyorlar. Asker olarak ve ya polis olarak gitmek bir derece kolay, hiç değilse elinde silahın var görevde arkadaşlarınla birliktesin lojmanın var sürekli kürd lerin içinde değilsin, ama öğretmen , doktor olarak gitmek ve oralarda çalışmak, günde 24 saat küfür, hakaret ,psikolojik işkence ve ölüm tehdidi altında yaşamak demektir.
barcinay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.10.2007, 21:02   #24 (İleti Bağlantısı)
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 117
Ebru hanım büyük geçmiş olsun. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.
Umarım bir an önce sağlığınıza ve mesleğinize yeniden kavuşursunuz.
Gökoğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.10.2007, 00:28   #25 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Alıntı:
Türk Yasemin adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
yazık Ebru öğretmene. onun gibi öğretmenliğini yapamayan o kadar çok öğretmen adayı var ki. bu devletin başındakilerin yanısıra zaten milli eğitim bakanı da Türk değil. bunlar ya atamıyorlar ya da kürt illerine atıyorlar. ben de iki yıldır atamam olsun diye bekleyenlerdenim. ama atamam olsa da zaten atama illeri hep kür t illeri naparım ne ederim diye kara kara düşünenlerdenim. yani ikii ucu ..değnek. yazık bizi nasıl harcıyorlar. rum asıllı kürt kökenli insanları başımıza getirirsek bunları çekeriz elbette. Ebru öğretmen gibi bana da çok takıldılar hala devam ediyorlar. başlarda bir amaç içinde oldukları aklıma bile gelmezdi. oysa şimdi düşünüyorum da bunlar bizleri asimile etmek için Türk kızlarını evlenme yolunu seçiyorlar. üstelik en okumuş en kültürlü türk kızları, ilk tercihleri arasında bunların. oysa kendileri kızlarını asla bir Türk erkeğine vermezler. zaten bizim asil Türk erkeği ne yapsın çocuk doğurmaktan başka bildiği bişey olmayan o kızları. yazık bizlere. hem devletin başındakiler hem içimizdeki bu sonradan türeme yaratıklar hem yabancı düşmanlar.

SAyin Ebru ogretmenim cok gecmis olsun. Basinda bir nurcu donmesi olan birileri var..Bu bakanlik ogretmen atamalarinda dikkat ettigim kadariyla ozellikle Turk ogretmenleri krolarin arasina atiyor bir av misali..Hic endiseniz olmasin.. hayvanlarinin hakkindan gelecek atsizci Turkculer tek bir Turkun kilina dahi zarar gelmesine siddetle karsi çikacaktir..Yazmis oldugunuz diger sitelerin hangi forumlar oldunu tahmin edebiliyorum..O forumlar devsirmelerin ya da krolarin cogunlukta oldugu bir foseptik cukurudur.Bu foseptik çukurlari bizide provakator, bolucu olarak nitelendirmektedirler..Çünkü peşinde olduklari emelleri gorebilen tek merciyiz..Oysa Turk otagi bir eglence yeri degil tamamiyle Turklugun ustunlugune iman edip soyca safkan Turk olan gençler yetistirme amacindadir..Bunun meyvelerini yavas yavas toplamaya baylayacagimizdan eminim..Sana goz koyan o hayvan kro gorsem yemin ediyorum ellerimle bogardim.. Bulundugun psikolojik durumdan bir an once kurtulmani cok istiyoruz..

10, 15 tane enik doguran bir kro bulamadi mi o ahlaksiz yobazlar?..

Turk yasemin ırkdaşım..Biz boşuna demiyoruz ............................. diye..Ben ülkücü capulcular haric krolari seven hic bir Turk gormedim..Her Turk icinde bir kro nefreti barindirmaktadir..Aman dikkat kro guzel ve bakimli olan Turk kizlarini tercih etmesinin bir nedenide kendi soyslarinin son derece cirkin ve tiksindirici olmasi diger sebebide Turklerin asimile edilmesidir..

Her Turk kizina buyuk bir gorev dusuyor..Cevresini tanidigi herkesi uyarip bu aşağılık ilkel etnik ozurlulere kesinlikle kiz vermemelidirler..

Turk yasemin irkdasim demissinizki krolar kizlarini Turklere vermezler..Bak bu laf cok yanlis hic bir Turk disi bir kro almaz..Turk erkegi seciminde dikkatlidir siz merak etmeyin..Ornegin ben asla ama asla tek hakki köle olmak olan bir kro kızını almam..Kasirga olurum gerekirse tum insanliga savas acarim yinede evdesimi Turk asenalardan baskasindan secmem..Ailede annenin gorevi cok buyuktur..Anne ne ise cocuklari odur..
Krolar Turk kızlarini istemeye curet etmeye basladiklarina gore artik Turkcu bir devrimin bir secenek degil gerekli oldugu ortaya çikmistir..

AKP yuzunden Turkiyemiz bir kro cenneti haline geldi...1961 de asilan Adnan Menderesten hiç ders almışa benzemiyor..Bütün bu devşirme şer odaklari partiler Menderes gibi geldi Menderes gibi gidecek..Islamin ilkelleştirdigi ser odaklarina bir an bile goz açtirilmamali. İslam Turklere iyi anlatilmali iste o zaman neden milli şuurumuzun zayifladiği ortaya çıkacaktir.

Krolarin tek hakki vardir..Oda köle olmaktir..Nerde bir kizil komunist, şeriatçi, devrimci gorurseniz bilinki onlar ya devsirme ya da etnik ozurlulerdir...

Bakin son kez soyluyorum sakin ha...Dikkatli olalim asla ve asla bu konuda gevsek olmayalim..Hiç bir Turkun kro batagina saplanmasina izin vermemeliyiz..Onlarin bulundugu ortmada bulununlmamali, onlardan alişveriş yapmamali, hepsine karşı sert tavirlar alinmali..Unutmayin hic bir kro, Turk'u sevmez..

Y.n= Kurtcebe akıllı iletiler ekle. Laf dinleyin
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.10.2007, 01:20   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 440
Kardelenler ha. Üzüldüm durumuna Ebru Öğretmen.
Bakın size iki örnek. İstanbul'da lisede okuyan yiğenimin sınıfına Diyarbakır'dab bir öğrenci gelmiş. Bilgisayar sınıfı yok diye gülmüş. Şırnak Cizre'de öğretmenlik yapan arkadaşım Konya'da öğretmenlik yaparken tepegözün olmamasından şikayetçiydi. Oysa Cizre'de her türlü imkanı bulabiliyor.
Bence de olay yargıya taşınmalı. Pes edilmemeli. Hatta basına bile yayılmalı. Madalyonun arka yüzünü milletimiz artık görmeli. Olmaz böyle şey. Gencecik bir öğretmenin idealleri yıkılıyor be...
GÜLER TÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.10.2007, 10:00   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Olayı basına yansıtsanız ne olacak? Basının ne olduğunu anlamak için akşam eve gidince, çayını alıp televizyonun karşısına geçmek yetiyor. Ne kadar kürt dizisi, aşiret filmi varsa ekranlarda. Böyle yayın yapanlar hiç kürtlerin rezilliklerini deşifre ederler mi?

Peki işi yargıya taşırsak ne olur? Kimi kime şikâyet edeceğiz? Şeyh Sait'in öz be öz torunlarının, PKK militanı teröristlere "terörist değil, kardeşlerimiz" diyenlerin Meclis'te olduğu bir çağda kim bu adamlara müdahale edecek, edebilecek?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.10.2007, 12:33   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 15
Artık bu itler yokolmalı
ercuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.11.2007, 17:06   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 61
Cok yazik. Ne kadar kahredici, birde bir astegmenin kopan ayak hikayesini okudum bugün artik gögsümde bir s|k|sma nüksetti. Nasil düstük bu hale... Ben yedi sene önce liseden mezun olup bu Viyana'da okumaya giderken bu ülkenin gidisati yine iyi degildi ama bukadar da degildi. Üzüntümden kabuslar görüyorum. Geceleri uykularim kaciyor, Türkiye'deki kardesimle konusuyorum onun da durumu ayni.

Kardesim önemli bir noktaya dikkat cekiyor ve diyorki: "Insanlarin gözünü para hirsi o kadar bürümüs ki böyle seyleri görmek istemiyorlar bile". Tüketim manyakligi eroinman olmaktan beter diyor. Biz ne ürettik, hangi atilimi yaptik da büyük sehirlerimiz yabanci lüks otomobilden gecilmez hale geldi. Kredi karti borcunu düsünmekten insanlar birak ülkelerini namuslarini satar oldular. Peki bu kredi kartlariyla neler alindi? Istatistiksel olarak yabanci girdinin cogunlukta oldugu ürünler... Bakiyorum da düsman sistemi iyi kurmus. Yani yöneticilerden sikayetciyiz ama bu adam müsveddeleri o makamlara uzaydanmi indiler? Maymunlar bir yana; hainlik, zayiflik ve aymazlik icinde olan özbe öz Türkler sehitlerimizin lanetinden hicmi korkmuyorlar. Yaziklar olsun...
Barbaros Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.11.2007, 23:02   #30 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Ebru hanım,
yazdıklarınızı, öfke ve mide bulandırıcılığından dolayı, sonuna kadar okuyamadım bile, kaldı ki siz yaşamışsınız..!

Basit bir geçmiş olsunla geçiştirilemeyecek kadar üzücü vahim bir durum.. O kadar okuyup mesleki ideal peşinde koşarken, bu tür rezil bir durumla karşılaşmanızdan dolayı son derece üzüntülü ve öfkeliyim şu anda...

Siz ve sizin gibi, k.rt amipleri yüzünden mağdur olan ırkdaşlarımıza, buradan klavye başında geçmiş olsun demekten öteye birşeyler yapamamak, açıkçası kahrediyor bizleri..

Şanlı ve Yüce Türk tarihi gözlerimin önüne geliyor..Türk yurdunda Türk'ün katlanmak zorunda kaldığı ne kadar melanet var ise, aynı akıbeti gün gelince paylaşacaklarından emin bir şekilde, Kurt başlı Tuğ'un kalkacağı günleri büyük bir sabırla bekliyorum..

-----

Türk olunmaz, Türk Doğulur..!
DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler